Napisal/-a Crudeli dne 14. jun 2012 23:29
Jaz sem Silviu hvaležen za vse, ampak to kar zadnje čase oz. zadnje sezone dela mi ni všeč. Isto je bilo z Kakajem, le da je bil takrat večji pomp glede vsega in bol spektakularno je v studio sporočil: "Kaka rimane al Milan" mi pa vsi na veliko veseli.. (ne rečem, prodaja Kakaja je bila iz finančnega stališča pravi nateg) Kaj, isto naj bi bilo zdaj? Stari tako več ne gre. To je že j... navijačev v glavo s takimi stvarmi.
Pravim samo, da če nima namena vlagati toliko, da bomo konkurenčni v evropi potem naj vsaj koga spusti zraven ki to hoče in pomoje je kar nekaj interesentov in z lahkoto bi jih spustili zraven, če bi on to hotel. Saj on hoče Milanu samo dobro, ne? Sej se spomnite rusov, pa zdej kao nekih arabcev? Zakaj jih ne bi spustili zraven, če imajo nek namen? Aja city bomo ratali.. ne rabimo, če bomo vlagali pametno, pa najprej zrihtali svoj stadion, ustvaril kakšnega dobrega mladinca, ki bo končno spet član prve ekipe Milana v prihodnosti, pa da se nabavi tisto kar se rabi. Ne rabi se pa pretiravat v slogu cityja z 6 "top" napadalci, da se moraš prav skregat z nekom da maš razlog da ga pustiš na klopi.
Je pa res, da v nedogled ne moreš vlagat v klub, ker zgleda je Milan jama brez dna kar se vlaganja tiče, posebej zato, ker država pobere 50% plače in je težko konkurirat drugim, zato na nek način Silvia razumem, na nek način, z takim imperijem kot ga ima, pa spet ne.
To je moje mnenje, ne rečem da je pravilno in možno da ga bom kmalu spremenil, ker mi je kar nekaj živcev pobralo te dni.