Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a Kaká_girl dne 15. jul 2012 12:48

Mah sem vedela, da bo isto sranje kot s Kakajem. Silvio se je prikazal kot veliki rešitelj in rekel, da ne gre nikamor. Razlika je sam v tem, da je Kaka šel po 6 mesecih, Silva pa po 6 dneh... |( Thiago me je razočaral, samo to lahko rečem. Novi Nesta ja, s to potezo je dokazal da mu ne seže do kolen.
Kaká_girl
Član Kluba navijačev

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 15. jul 2012 12:57

E je*i ga. Ko je firma v finančnih problemih pač skušaš narediti vse, da jo obdržiš živo, pa čeprav za to tvegaš svojega najbolšega delavca, ki ima največjo plačo. No razen če je to slovenska firma kje si najbolj plačani delijo še nagrade, firmo zadolžijo itd. poznamo zgodbo.

Jaz na prodajo silve gledam tako. Se je treba sprizajnit ampak gremo naprej in bo kar bo. Nihče ni večji od kluba..

FORZA MILAN !!! :bandiera: :bandiera:
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a AvantiMilan dne 15. jul 2012 13:07

Ni mi jasno zakaj je podpisal novo pogodbo če so ga zdaj prav tako prodali? Ponavadi je odškodnina večja če ima igralec daljšo pogodbo, v tem primeru pa res ne vidim v čem je fora če so ga naši prodali za 42mil, prva ponudba PSGja pa je bila 45mil!??

Raje bi prodali Ibro in obdržali Tiaga, ampak tako je moje mnenje. Težko, oz zelo težko se je sprijaznit da že nekaj časa nismo na nivoju največjih in smo klub ki počiva na starih lovorikah... Upravi je najvažnejše to da piše na dresih ...piu titolato al mondo... Dolgo nas je Silvio podpiral, rešil bankrota, nas razvadil, ampak če nima več ambicij nevem zakaj vztraja na čelu kluba. Škoda da tak razprodajamo ugled... Upam da te prodaje ne bodo preveč vplivale na ostale ''zvezde'' (boateng, cassano) in da bodo oni prevzeli breme in osvojili scudetto, ker LP lahko samo sanjamo. Težki časi za milaniste, ampak po dežju vedno posije sonce...
AvantiMilan
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 15. jul 2012 13:41

silva mi je do prije 5 dana bio najdraži igrač a sad je kurac :P
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Juice dne 15. jul 2012 14:11

AvantiMilan je napisal/-a:Ni mi jasno zakaj je podpisal novo pogodbo če so ga zdaj prav tako prodali? Ponavadi je odškodnina večja če ima igralec daljšo pogodbo, v tem primeru pa res ne vidim v čem je fora če so ga naši prodali za 42mil, prva ponudba PSGja pa je bila 45mil!??

Raje bi prodali Ibro in obdržali Tiaga, ampak tako je moje mnenje. Težko, oz zelo težko se je sprijaznit da že nekaj časa nismo na nivoju največjih in smo klub ki počiva na starih lovorikah... Upravi je najvažnejše to da piše na dresih ...piu titolato al mondo... Dolgo nas je Silvio podpiral, rešil bankrota, nas razvadil, ampak če nima več ambicij nevem zakaj vztraja na čelu kluba. Škoda da tak razprodajamo ugled... Upam da te prodaje ne bodo preveč vplivale na ostale ''zvezde'' (boateng, cassano) in da bodo oni prevzeli breme in osvojili scudetto, ker LP lahko samo sanjamo. Težki časi za milaniste, ampak po dežju vedno posije sonce...

Saj Ibra tudi gre. In prodali so ga za 42m + 5m v bonusih
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a ricardokaka dne 15. jul 2012 14:20

Prvič v življenju me je sram da sem navijač A.C. Milana!
Uporabniški avatar
ricardokaka
Član Kluba navijačev

Kraj: križe-gorenjska

OdgovorNapisal/-a Juice dne 15. jul 2012 15:08

Hvala bogu da nisi "navijač" Arsenala
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 15. jul 2012 15:14

Malo se vseeno pretirava glede vsega. Naj se počaka do konca mercata,pa na začetek prvenstva,potem pa bo čas svoje pokazal,katere poteze so bile totalno zgrešene,katere pa ne. Jokanje in šinfanje nič ne pripomore k temu. Treba je razumet,da zdaj niso časi,ko bi lahko razsipavali z denarjem,ter ugodili vsem željam navijačev.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a rok0047 dne 15. jul 2012 18:14

ne razumem nekaterih navijam za milan od kar vem za football vec kot 20let 4leta nazaj se je javnost in mediji smejala da v milanu lahko igrajo igralci ki so ze z obema nogama v penziji zdj ko se pa na veliko pomlajuje ekipa pa jokate in se zgrazate dejstvo je da za to pomladitev je treba ceno placat se mi pa se vseeno zdi da bo prihodnja sezona bolj uspesna in tudi ekipa bo mocnejsa sploh ko se nobeden ne zaveda kaksne jokerje se galiani drzi v rokavu se zrolalo se vam bo. :bandiera:
Uporabniški avatar
rok0047
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a milanista dne 15. jul 2012 19:02

Za Ibrahimovica mi je itak vseeno ampak mi ni jasna prodaja Silve. Verjetno je bilo pogojeno. Če želite da kupimo Ibro nam prodajte še Silvo. Jaz si zadeve drugače ne morem razlagati. Zlatan je odšel,se pravi bomo slavili v CL :D

Igralci gredo , Milan ostaja. Tako je bilo in tako vedno bo. Denarja ni in vedno več bo treba gledati na mulce. Jih kar nekaj imamo in upam da se bo kateri od njih razvil v igralce kot so bili Maldini, Baresi, Albertini in podobni..

FORZA LOTTA...VINCERAI...NON TI LASCEREMO MAI!!
Uporabniški avatar
milanista
Zvezdnik Milana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost