Napisal/-a Penny dne 17. jul 2012 09:35
V glavnem, Rolando naj bi izjavil, da hoče samo v Milan, zato je zavrnil ponudbo Fenerbahčeja, ki je zanj ponujal 10 milijonov. Porto hoče 15, mi toliko nočemo dat in naj bi mu dejali, naj bo potrpežljiv in čaka na dogovor. Ne vem, men to ne diši. Bral sem malo po internetu mnenja ljudi, ki spremljajo portugalsko ligo in pravijo, da ni kaj prida, nekateri gredo celo tako daleč, da pišejo, da nima sploh kaj iskat v portugalski reprezentanci.
Zdej če se je že dalo Thiaga, ne razumem, zakaj se moramo stegovat po enem Portugalcu. Pred nosom imamo Astorija in Ogbonno, v prihodnosti stebra italijanske reprezentance, ki morata narest samo še zaključni korak, da postaneta vrhunska branilca, mi se pa borimo za nekega povprečnega Rolanda.
Oglasu se je tudi Capello, ki je Milan pohvalil, da je naredu pametno odločitev, ko je prodal Silvo in Ibro. Je reku, da na mercatu kraljujejo šejki in da tudi Real in Barca čutita posledice krize ter da je bila za Berlusconija to zagotovo težka odločitev. Za Gazzetto je nekaj ostrih besed proti Allegriju usmeril tudi Gattuso, ki je dejal, da je Allegri zaslužen, da sta on in Nesta odšča iz Milana, ker jih kao ni več želel. Ringhio je še reku, da ko mu je Allegri predlagal, naj postane eden od njegovih pomočnikov, da mu je bilo jasno, da ga več ne želi kot nogometaša in da je bil čas za njegov odhod.
Glede teh šejkov bo Uefa nasplošno morala nekaj naredit. Ker če ne, bodo čez 10 let konkurenčni samo še trije, štirje klubi, drugi bodo pa pobirali drobtinice.