Kevin-Prince Baruca je napisal/-a:Samo sem želel povedat Tadeju, ker govori, da je precenjen igralec in nevem kaj.Kakšno tehniko ima ta fant mislim, da je med boljšimi tehničarji na svetu trenutno, ima izjemen udarec in hitrost. Nevem kaj mu manjka...
Tadej je napisal/-a:Kevin-Prince Baruca je napisal/-a:Samo sem želel povedat Tadeju, ker govori, da je precenjen igralec in nevem kaj.Kakšno tehniko ima ta fant mislim, da je med boljšimi tehničarji na svetu trenutno, ima izjemen udarec in hitrost. Nevem kaj mu manjka...
Transfermarkt ga ocenjuje na 50M mi ti praviš, da ni precenjen...daj idi malo na luft in zbistri misli, pol pa pridi nazaj.
Da ne omenjam tega, da primerjaš nianga, ki smo ga dobili za 3M z neymarjem, ki bi moral za njega vrečt 50M...s takšnim denarjem pa lahko milan naredi šampionsko ekipo...daj premisli, preden še napišeš kaj bolj neumnega.
Pa brez zamere.
Prihodnost je el shaarawy, niang, saponara, jorginho, balotelli, ne pa neki nemogoči transferi, ki so nerealni in nespametni.
In da se pripelje benatio in santona, je milan na konju
In zamenjavo za abbiatija.

taura je napisal/-a:ma Gabriel..upam da gre na posojo nekam da dobi neki igralnega časa kr dokler bo Amelia pr nas nebo dobu šanse. sicer nevem kako mulo brani ma mislem da ma Perin še največje šanse da postane naš prvi golman..

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov