Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Penny dne 14. mar 2013 20:59

Zakaj bi pripeljal takšnega klovna, ki je dokazan v ligi brez obramb, ko mamo pa že sedaj boljšega El Shaarawyja in Balotellija v ekipi. In Niang je že pri 18 pomemben igralec ene največjih ekip na svetu v resni ligi. Kaj bo šele pri 21, ki jih ima Neymar zdej...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 14. mar 2013 21:03

Dobro dovolj sanj haha, gremo v realnost, kaj se govori za poletni prestopni rok?! Je kaj možnosti, da milan podpiše z obetavnim kolumbijcem Quinterom? Drugače pa mislim, da bo potrebna kakšna okrepitev v obrambi, tam škripa (na poziciji centralnega branilca)...Poleg Mangalaja je še kakšna opcija? :salmilan:
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 14. mar 2013 23:41

Dobro, saj vem da v obrambi škripamo in da smo dobili že preko 30 golov v ligi. Vendar osebno menim, da sta branilski par Mexes-Zapata dobra. Če bi igrala konstantno vsako tekmo, ko nista bila poškodovana, v prvi enajsterici in se dobro uigrala v obrambi, bi bila statistika ziher drugačna. V začetku sezone smo odigrali 7 al 8 tekem s sedmimi različnimi dvojci centralnih branilcev. In če pogledamo, s kakšno sredino igramo večino letošnje sezone, številke vsaj po mojem mnenju ne morejo biti drugačne. Časi Nest, Silv, Maldinijev in časi ko smo v celotni ligi dobivali manj kot 20-25 golov so mimo.

Brez napak branilcev, sploh ne bi bilo golov. In mislite da če odštejemo 15mio in dobimo Ogbono in druge "bisere", mislite da bo ZIHER kaj boljše? Mogoče že kaj, vendar ni zagarantirano.

To pišem predvsem zato, ker me moti ko se v tekmi, dveh zgodi kakšna napaka v naši obrambi in po tej napaki kasiramo gol.. da se tega igralca tako kurči in bi naj se ga po mnenju nekaterih moralo takoj prodati, znebiti al pa mu dati kazen sedenja na klopi do konca sezone ip.

Potem naj se tudi Nianga proda, ker ni zadel odločilnega gola proti Barci. Ambrosini naj sedi na klopi do konca sezone, ker je zajebal gol. Bonera bi potem moral biti že v zaporu itd. Tako bo vsak igralec imel isti kriterij, brez izjem!
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 14. mar 2013 23:47

Meni je tudi štoperski par Mexes-Zapata izjemen, samo če bi igrala konstantno večino tekem bi definitivno prejeli manj zadetkov, veliko pa mora obrambi pomagati vezna vrsta...Če vezna vrsta igra odlično branilci skoraj da nimajo veliko dela! :) Vseno pa upam, da dobimo kakšnega odlličnega branilca (VSAJ ENEGA) in enega vezista (ala Quintero, Jorginho). :salmilan:
Zadnjič spremenil Baruca98, dne 14. mar 2013 23:53, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 14. mar 2013 23:48

Kevin-Prince Baruca je napisal/-a:Samo sem želel povedat Tadeju, ker govori, da je precenjen igralec in nevem kaj. :lol: Kakšno tehniko ima ta fant mislim, da je med boljšimi tehničarji na svetu trenutno, ima izjemen udarec in hitrost. Nevem kaj mu manjka... :D

Transfermarkt ga ocenjuje na 50M mi ti praviš, da ni precenjen...daj idi malo na luft in zbistri misli, pol pa pridi nazaj.

Da ne omenjam tega, da primerjaš nianga, ki smo ga dobili za 3M z neymarjem, ki bi moral za njega vrečt 50M...s takšnim denarjem pa lahko milan naredi šampionsko ekipo...daj premisli, preden še napišeš kaj bolj neumnega.

Pa brez zamere.

Prihodnost je el shaarawy, niang, saponara, jorginho, balotelli, ne pa neki nemogoči transferi, ki so nerealni in nespametni.

In da se pripelje benatio in santona, je milan na konju ;)

In zamenjavo za abbiatija.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 15. mar 2013 00:02

Tadej je napisal/-a:
Kevin-Prince Baruca je napisal/-a:Samo sem želel povedat Tadeju, ker govori, da je precenjen igralec in nevem kaj. :lol: Kakšno tehniko ima ta fant mislim, da je med boljšimi tehničarji na svetu trenutno, ima izjemen udarec in hitrost. Nevem kaj mu manjka... :D

Transfermarkt ga ocenjuje na 50M mi ti praviš, da ni precenjen...daj idi malo na luft in zbistri misli, pol pa pridi nazaj.

Da ne omenjam tega, da primerjaš nianga, ki smo ga dobili za 3M z neymarjem, ki bi moral za njega vrečt 50M...s takšnim denarjem pa lahko milan naredi šampionsko ekipo...daj premisli, preden še napišeš kaj bolj neumnega.

Pa brez zamere.

Prihodnost je el shaarawy, niang, saponara, jorginho, balotelli, ne pa neki nemogoči transferi, ki so nerealni in nespametni.

In da se pripelje benatio in santona, je milan na konju ;)

In zamenjavo za abbiatija.

Seveda ti nebom zameru, niti nimam za kaj! :) Sej sem rekel, da je precenjen glede na transfersmarket, mislim da je 50m€ malo preveč. Verjetno sem te slabo razumel, mislil sem, da si želel s tem (precenjen) povedati, da ga preveč hvalijo kot pa pokaže na igrišču, zato se oproščam če sem se slabo izrazil. In definitivno skoraj ni možnosti, da bi prišel v Milan. Ta prestop Neymarja je res nerealen, ampak nikoli ne veš kako nas lahko preseneti Galliani... Kot pa si povedal se da z 50m€ da sestavit izjemno ekipo. V napadu smo sedaj popolni! Če bi Milan pripeljal Benatio in Santona, katera sta dokaj realna bi Milan še toliko bolj okrepil obrambo. :) V vezi pa bi nas lahko okrepil Jorginho in Quintero (tudi ta dva prestopa sta realna) in za zamenjavo Abiattija ni treba kupovat nič, na klopi imamo mladega brazilca Gabriela, kateri velja za velikega talenta, no bomo videlo kako se bo izkazal, ko mu bo Allegri ponudil priložnost! ♥FORZA MILAN♥ :salmilan:
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 15. mar 2013 00:21

ti Tadej se vedno tako totalno brezveze razburiš da joj... vedno nekam soliš pamet vsakomur, povsod kjer berem komentarje...
pa brez zamere ;)
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a taura dne 15. mar 2013 02:22

ma Gabriel..upam da gre na posojo nekam da dobi neki igralnega časa kr dokler bo Amelia pr nas nebo dobu šanse. sicer nevem kako mulo brani ma mislem da ma Perin še največje šanse da postane naš prvi golman..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 15. mar 2013 11:52

Moje mišlenje je, da res ne potrebujemo Nejmarja, tudi zame precej precenjen igralec, je pa res da ima fenomenalno tehniko in hitrost...
Bolj realno je, da pripeljemo menjavo za Abbiatija (ki je nujna, čeprav je dobro odbranil tekmo proti barci), v obrambi najdemo menjavo Mexsesu (Ogbona, Astori), okrepimo bok z Santonom in na sredino dodamo še nekoga s potezo več saponaru, jorginho ... Napad je fenomenalen, els, balo(pazzo), niang(boa)... To je Milan za naslednjih 5 let :salmilan:
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 15. mar 2013 15:29

taura je napisal/-a:ma Gabriel..upam da gre na posojo nekam da dobi neki igralnega časa kr dokler bo Amelia pr nas nebo dobu šanse. sicer nevem kako mulo brani ma mislem da ma Perin še največje šanse da postane naš prvi golman..

Upam, da Allegri ponudi priložnost Gabrielu, meni se zdi zelo dober golman...Gledal sem kar nekaj tekem mlajših selekcij Brazilije in je branil zelo vredu. Ima 15 nastopov za U20, 4 za U23 in tudi enega za člansko izbrano vrsto Brazilije...Pomojem je to okrepitev na golmanskem mestu, samo rabi priložnost, da se izkaže in pokaže svoj potencial! :salmilan:

Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov