Kevin-Prince Baruca je napisal/-a:taura je napisal/-a:ma Gabriel..upam da gre na posojo nekam da dobi neki igralnega časa kr dokler bo Amelia pr nas nebo dobu šanse. sicer nevem kako mulo brani ma mislem da ma Perin še največje šanse da postane naš prvi golman..
Upam, da Allegri ponudi priložnost Gabrielu, meni se zdi zelo dober golman...Gledal sem kar nekaj tekem mlajših selekcij Brazilije in je branil zelo vredu. Ima 15 nastopov za U20, 4 za U23 in tudi enega za člansko izbrano vrsto Brazilije...Pomojem je to okrepitev na golmanskem mestu, samo rabi priložnost, da se izkaže in pokaže svoj potencial!
Jst pa upam da ne, ni še dost "zrel" za prvo ekipo Milana, nej ga dajo na posojo za leto, dve potem pa ja. Kar se tiče Santona sm tud proti, nevem zakaj bi zapravljali 10m€+ za bočnega glede na to da mamo že dva fiksna u prvi 11 - Abate/De Sciglio in Constant. Dvomim da bo Santonu ušeč da bo večinoma greu klop. Rezerv za bočne nam tud ne manka, mamo Antoninija (sicer verjetno nas zapušča) potem sta pa tle še Zaccardo in Bonera ka lahko po potrebi igrata na boku. Za vezo bi rabli enga kreativca kr smo vidli ki se zgodi ko Montoliva ni..drugo leto bosta itak u kadru še De Jong in Saponara..za Flaminija me niti ne mot tkaj če mu podalšajo še za eno leto, je soliden backup, potem mamo pa še Muntarija, Ambrota (u primeru da ne zapusti kluba) in pa Cristante u najslabšem primeru. Za Jorginha nej bi blo že use skor zmenjeno da pride, kar se tiče pa Nocerina in Traoreja..upam da se ju znebimo. Tko da kar rabmo je..en soliden golman, en vrhunski centralni branilc (čeprou bi najrajš vidu da prpeljemo dva, Mexesa prodamo in Zapato odkupmo kkr backup igralca) in enga uredu vezista