Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a taura dne 15. mar 2013 15:45

Kevin-Prince Baruca je napisal/-a:
taura je napisal/-a:ma Gabriel..upam da gre na posojo nekam da dobi neki igralnega časa kr dokler bo Amelia pr nas nebo dobu šanse. sicer nevem kako mulo brani ma mislem da ma Perin še največje šanse da postane naš prvi golman..

Upam, da Allegri ponudi priložnost Gabrielu, meni se zdi zelo dober golman...Gledal sem kar nekaj tekem mlajših selekcij Brazilije in je branil zelo vredu. Ima 15 nastopov za U20, 4 za U23 in tudi enega za člansko izbrano vrsto Brazilije...Pomojem je to okrepitev na golmanskem mestu, samo rabi priložnost, da se izkaže in pokaže svoj potencial! :salmilan:

Jst pa upam da ne, ni še dost "zrel" za prvo ekipo Milana, nej ga dajo na posojo za leto, dve potem pa ja. Kar se tiče Santona sm tud proti, nevem zakaj bi zapravljali 10m€+ za bočnega glede na to da mamo že dva fiksna u prvi 11 - Abate/De Sciglio in Constant. Dvomim da bo Santonu ušeč da bo večinoma greu klop. Rezerv za bočne nam tud ne manka, mamo Antoninija (sicer verjetno nas zapušča) potem sta pa tle še Zaccardo in Bonera ka lahko po potrebi igrata na boku. Za vezo bi rabli enga kreativca kr smo vidli ki se zgodi ko Montoliva ni..drugo leto bosta itak u kadru še De Jong in Saponara..za Flaminija me niti ne mot tkaj če mu podalšajo še za eno leto, je soliden backup, potem mamo pa še Muntarija, Ambrota (u primeru da ne zapusti kluba) in pa Cristante u najslabšem primeru. Za Jorginha nej bi blo že use skor zmenjeno da pride, kar se tiče pa Nocerina in Traoreja..upam da se ju znebimo. Tko da kar rabmo je..en soliden golman, en vrhunski centralni branilc (čeprou bi najrajš vidu da prpeljemo dva, Mexesa prodamo in Zapato odkupmo kkr backup igralca) in enga uredu vezista
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 15. mar 2013 20:20

Imaš prav, Gabriela bi lahko posodili za eno sezono, da se malo uigra...In seveda, da dokaže česa je vreden! :salmilan:
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 15. mar 2013 23:02

Pridem na stran, vidim, da je cel kup novih stvari, pa si mislim "o mogoči novi prestopi", pa potem vidim 2 strani "prepucavanja" glede Neimarja, za katerega je možnost da pride v Milan, približno enaka temu, da mojo hišo v naslednjih petih minutah zadane asteroid: nikakva. Prav je, da se debatira o vsem in vsak ima pravico povedat kar si misli, samo zaradi preglednosti je vedno dobro pisati o temi, ki je bila s tem namenom odprta, Neimar v Milanu pa ne spada pod "Mercato", ampak pod znanstveno fantastiko. Sej Falcao je tudi rekel (baje), da mu je všeč Milan, pa to ne pomeni čisto nič, za mene osebno, seveda...

Če od teh silnih imen prideta 2 bomo na konju v naslednji sezoni. Napad imamo več ali manj porihtan, manjka nam dober štoper in dober vezist pa imamo pravo ekipo. Če Verati kamor koli gre, bi se morali potruditi zanj, sploh zato da ga speljemo Juvetu in zato ker je mali res dober igrač. Gledal sem PSG na zadnjih nekaj tekmah in je res dober igralec in to pri teh letih, ter na takšni zahtevni poziciji, se pa strinjam da so (glede na trenutno stanje) možnosti mogoče 15-20%, več ne...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a taura dne 16. mar 2013 03:32

ma to z Verrattijem je use možno..pač mulo je tud sam reku da pogreša Italijo in da bi se rad vrnu..na trenutne razmere (in glede na to da je biu u PSGju kar je trenutno dokaj "velik" klub in verjetno bi si želeu še naprej igrat v klubu na malo višjem nivoju) mislem da drugam kkr u Juve al pa Milan skor nemore it. Pr Juvetu je tko, verjetno se zaveda da če pride, bo v večini greu klop kr dvomim da bo dobivu priložnost pred Pirlom, Vidalom itd. Zdej če pride h nam potem mislem da ma kr fiksno mesto u prvi 11..sicer pa si PSG še zmer želi našga Abateja, mogoče ga lahko uključmo u deal in potem rata pa use skup zlo realno. Bomo vidli ki se bo dogajalo polet, osebno bi ga ful rad vidu..mlad je, italjan je, igra super..to rabmo :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tamb dne 16. mar 2013 12:41

Kucka to Milan deal is done.

He will join Milan for €9.5m, with Wages: €1.2m/yr over 5 years.

in tuttosport in gds tako poročata
Uporabniški avatar
Tamb
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 16. mar 2013 16:16

kak igralec, baje se zanimamo poleg Interja in Juveta..:)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 16. mar 2013 22:12

Kot kaže, naša nova okrepitev na sredini igrišča...Torej jaz osebno v vezi ne pričakujem več nakupov, še posebej če so za njega plačali 10m €! Meni je še kar vredu igralec. Je zelo močen in ima dober strel, skratka upam, da bo dobra okrepitev na sredini igrišča (pa še De Jong se vrne). Upam, da se sedaj usmerijo v obrambo in pripeljejo kakšnega dobrega branilca! :) ♥FORZA MILAN♥ :salmilan: Odspodaj pa imate še nekaj podatkov o Juraju Kucki! :D

Slika
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 16. mar 2013 22:31

pomoje je teh 10 mil kaka finta s Preziosijem. Ne bi Milan kar tako dal 10 milijonov za Kucko, če so lahko v igri kakšne solastništva..pa še vreden ni tolko pomoje.
Sigurno gre za kakšen dogovor še za druge igralce...
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Tamb dne 17. mar 2013 00:06

kucka vsekakor ni vreden 10 mio, upam da je tako kot je rekel Capcap, še nekaj drugega v ozadju, ker drugače je tole stran vržen denar.. nekako ne vidim, kako bi nam Kucka lahka nasledno sezono pomagal, kje bi igral, za "podalševanje klopi" je pa 10 mio za takega igralca občutno preveč.

Drugače pa glede Draxlerja.. dvomim če se ga bo dobilo poceni, že na transfermarket je vreden 17 mio, in glede na to da ga hoče pol evrope, bo potrebno kr ornk seči v žep če se ga bo želelo pripeljati...Obstajajo tut cenejše različice Draxlerja, pri tem mislim predvsem na Quintero
Uporabniški avatar
Tamb
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 17. mar 2013 11:16

Draxlerja bomo težko dobili! Pomojem se bomo v vezi okrepili še z Quinterom in v vezi več nebomo kupovali! :)
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov