Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 23. jul 2013 16:19

Fant bo šel tja, kjer so zanj ponudili denar. Milan tega pač ni storil, pa tudi, če bi, bi bila ponudba valda tok absurdna, da bi nas odj**l v prvi sekundi.. Je Galliani fajn reku, nimamo mi več keša, da damo 20 mio za igralca, kao.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 23. jul 2013 16:21

Če pride Honda ne more priti še Eriksen...roko na srce če pride Japonec poleti je tole že vražje dober mercato pa še niti avgust ni...na tak način smo praktično sestavli moštvo, uprava pa bo imela še en mesec da spremlja stanje na trgu, predvsem za kakšnega branilca...s Hondo, Polijem, Saponaro in ostalimi bi morali brez večjih težav priti v LP...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 23. jul 2013 16:59

Seveda je jasno, da če pride Honda, da Eriksena ne potrebujemo. Ampak pravim na splošno. Pa tudi to, da si lahko Hondo kao privoščimo samo s pomočjo sponzorja je malce ponižujoče. Vsaj zame. Ampak ok, to je valda spet taktika Gallianija, ker ve, da bo azijski trg se itak zapalil marketinško za Hondo, pa valda s tem prepričuje sponzorje, da se jim bo itak obrestovalo..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 23. jul 2013 18:08

Kar se offenzive tiče imamo super ekipo. Balloteli, El Sharrawy, Pazzini, Boateng, Robinho in Saponara(?) so več kot dovolj, če dobimo še Hondo pa super. Edina stvar, ki me resnično pri prestopu Honde moti je ta, da se zajebavamo tako mi, kot tudi CSKA za tistih par €, kot da bodo oni s tem obogateli ali pa mi propadli in to me pošteno dela živčnega. Drugače pa res vseeno kdaj dobimo Hondo (vsaj kar se Milana tiče), pa tudi če ga ne dobimo ne bo nič pretirano hudega. Bolj me skrbi centralni par, kajti Milan je imel skozi zadnja leta fenomenalne štoparje (Maldini, Nesta, Silva,...), sedaj pa imamo Mexesa in Zapato, ki se sicer dobro ujameta in igrata na nivoju. Ampak sezona bo dolga in verjetno tudi se ne bomo izognili poškodbam, tako da resnično ne vem ali Allegri spet resno računa na Bonero, ker Vergara je mlad in neizkušen in jaz ne bi zdaj vse upe polagal nanj, ali pa bomo vendarle pripeljali enega solidnega branilca.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 23. jul 2013 18:45

Mene tudi defenziva precej muči, čeprav sta Mexes in Zapata sploh proti koncu sezone pokazala, da znata še kako dobro odigrati. Je pa res, da nam jo lahko zagodejo poškodbe. Meni osebno je še vedno zelo žal, da smo Ogbonno prepustil Rubentusu..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 23. jul 2013 18:58

s hondo je baje use zmenjeno manka samo še uradna potrditev..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a JaJeC313 dne 23. jul 2013 20:29

kot zgleda se je s Hondo spet zapletlo, CSKA-jeva menjava za Hondo se je baje poškodovala (nek bulgar) tak da bodo še počakali s prodajo Honde. no.. če sem dobro prevedel . :@
Uporabniški avatar
JaJeC313
Član prve Milanove ekipe

Kraj: Turnišče

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 24. jul 2013 00:56

"Sky Sport 24" prenosi kako je propao dogovor oko Honde, barem momentalno. Celi proces pregovora i potencijalnog transfera se zakomplikovao zbog povrede bugarskog igrača, Milanova, koji bi trebao da zameni Hondu u slućaju njegova odlaska. Upravo zbog tog razloga, navode mediji, CSKA trenutno ne prihvaća odlazak Japanca, ali gotovo je sigurno da će se ovaj celi proces ponovno otvoriti do kraja ovog letnog prelaznog roka.

Ma dajte no, kere smešnice. Vedno se pri nas nekaj zalomi. Ko niso dobri zobje, se poškoduje zamenjava, ko ne bo to, bo po moje kak meteor kje padel pa se spet ne bo moglo rihtat. Mah, tole vse skup je že smešno :)
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 24. jul 2013 13:42

Ker so s Hondo problemi, se vračamo po Ljajiča!
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 24. jul 2013 15:40

Zakaj imam občutek, da je ta izjava vračamo se po Ljajiča samo na nek način nateg, da Rusi skontajo, da vzemite kar ponujamo, ali pa ciao.
gattuso
Milanov trener

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost