Sloma27 je napisal/-a:51 mil smo sbili lani od Uefe in ne mi nakladat da moramo pokrivat minusov hahaha
Tadej je napisal/-a:capcap:Jaz mislim, da Milan ima denar toda čaka pravo priložnost.
Čaka priložnost, da bo dobil hondo zastonj januarja. A res ne vidiš, da smo totalno brez denarja? O tem priča tale stavek:"Razmišljamo o odkupu druge polovice Constanta s celotnim igralnim kartonom Strasserja."
Ja, preplačali so higuaina, kar pa ne pomeni, da ga moramo zaničevat in govorit, da je balotelli profesor za higuaina. Kaj pa je naredil balotelli takšnega, da je on ferrari, higuain pa fiček. Fak no, imej malo objektivnosti.
In mi lahko razložiš, zakaj je galliani takšen majster v tvojih očeh? Do CSKA-ja se obnaša, kot da je ničvreden klub in si ne zasluži poštene odškodnine...5M je že itak zelo nizka cena za 20M ocenjenega ogralca, upoštevajoč, da mu poteče pogodba čez nekaj mesecev, pa še tega nočejo plačat
Alberto Paloschi je napisal/-a:Sloma27 je napisal/-a:51 mil smo sbili lani od Uefe in ne mi nakladat da moramo pokrivat minusov hahaha
Denar za plače je tudi UEFA nakazala, al kako?
ne ni nakazala ampak koliko klubov se pa lahko pohvali, da so dobili toliko denarja pa vseeno živijo in imajo vseeno na razpolago za nakupe 5 milijonov, ki jih mi očitno nimamo za Hondo? In ne sedaj, lahko ga dobimo zastonj čez 4 mesece...čez 4 mesece smo recimo brez njega samo v evropski ligi in na 6 mestu v domačem prvenstvu z zaostankom 12 pik...lahko smo pa gladko naprej iz skupinskega dela in na drugem mestu doma s piko zaostanka... in tukaj je ta razlika sedaj in 4 milijone ali pa čez 4 mesece zastonj....
capcap je napisal/-a:Zakaj bi plačal Constanta, če lahko daš igralca, ki ni v planih kluba? Ti veliko glih ne veš o ekonomiji a? Higuain ni fičko, tega nisem nikjer napisal zato ne polagaj besed v moja usta. Je dober napadalec, toda, če za 40 milijonov ne dobiš top 10 napadalca nisi naredil domače naloge. Kaj je naredil Balotelli? Morda samo to, da smo bili z njegovimi goli na tretjem mestu, brez njega pa bi bili verjetno zelo nižje.
Zakaj je Galliani majster? Zato ker bo dobil Hondo zastonj ali pa za par miljončkov. Napoli bi za njega odštel 10 milijonov - govorim na pamet, čelavi ga bo dobil (skoraj) zastonj. In še enkrat te vprašam: Zakaj bi plačali igralca 5 milijonov, če ga lahko dobimo zastonj?
Moje mnenje, ki pa je seveda lahko ZELO daleč od resnice: Galliani čaka priložnost (letos ali naslednje leto), da dobi kakšno priliko za top igralca in ga pripelje pod ceno, tako kot je Ibro 3 leta nazaj. Če bo priložnost jo bo izkoristil, drugače bomo furali s tem kar imamo. Če dodamo še dobrega štoperja in enega dobrega (ne odličnega) vezista pa smo konkurenčni.
Zakaj bi plačali igralca 5 milijonov, če ga lahko dobimo zastonj?
Tadej je napisal/-a:To pa ni treba biti ravno strokovnjak na področju ekonomije, da dojameš, če milan komaj lahko napraska keš za polovico kartona polija(+ polovica kartona salamona) in da baranta z našimi mladinci in daje v solastništva, kjer se potem po večini izgubijo, da dobi kakšnega igralca, da nima denarja ali ga noče dat, ne vem. Ekonomično je to zelo prebrisano(jap, tudi za mene, ko nimam baje kaj prida pojma o ekonomiji), ampak čakaj malo, to je milan, ni to nek vaški klub.
Alberto Paloschi je napisal/-a:Tadej je napisal/-a:To pa ni treba biti ravno strokovnjak na področju ekonomije, da dojameš, če milan komaj lahko napraska keš za polovico kartona polija(+ polovica kartona salamona) in da baranta z našimi mladinci in daje v solastništva, kjer se potem po večini izgubijo, da dobi kakšnega igralca, da nima denarja ali ga noče dat, ne vem. Ekonomično je to zelo prebrisano(jap, tudi za mene, ko nimam baje kaj prida pojma o ekonomiji), ampak čakaj malo, to je milan, ni to nek vaški klub.
To je dobro, ne pa slabo. Očitno so tej mladinci nesposobni, drugače se ne bi izgubili v slabših klubih od Milana... Al vi bi dejansko radi vidli, da se zdej plača Constanta 10mio, tudi če jih ni vreden in ga lahko dobimo efektivno zastonj, samo zato ker smo Milan? Kako mislite, da bo potem izgledalo pogajanje za Hondo? CSKA bo rekel, da če ste lahko preplačali Constanta, nimate kaj škrtarit pri Hondi, hočemo 15. In tako naprej, dokler ne bomo spet plačevali neke bizarne zneske za Emersona, Oliveiro in podobne, kot smo jih ne tako dolgo nazaj. Poleg tega bodo tudi igralci začeli zahtevat večje plače in daljše pogodbe... Zveni to kaj znano? Ker točno taka politika nas je pripeljala v trenutno stanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov