boban#10 je napisal/-a:capcap,
Meni je to jasno. In načeloma se strinjam s tako politiko kluba - politiko nepreplačevanja igralcev.
Vendar "zunanji svet" to ne vidi tako. Sloves kluba se niža, ko razne Rome in Napoliji, Fiorentine kar naenkrat razmetavajo z denarjem, mi pa se ustavljamo zaradi enega milijona €.
Jaz mislim, da Milan ima denar toda čaka pravo priložnost. Meni se ne zdi normalno, da je Napoli plačal 40 milijonov za dobrega napadalca in nič več - DOBREGA. Kadar bo Galliani plačal 40 milijonov za igralca (če sploh bo plačal) bo to igralec ki je TOP 5 na njegovi poziciji v celotni nogometni karavani. Higuain ni niti top 20 med napadalci na svetu in Delaurentis je zanj spalil 40 mil. od 60ih, ki jih je prejel za Cavanija. Po mojem mnenju je 20 milijonov max. kar bi lahko plačal za takšnega igralca, ne pozabimo, da smo dobili Balotellija za 23 milijonov al koliko je že bilo... Mario je profesor za Higuaina.
Za Alcantero pomoje nismo imeli šans, ker je hotel k Bayernu (Guardiola) in po nekaterih virih tudi k Unitedu. Tam verjetno ni bilo šanse, zato se Galliani ni niti ubadal.
V primeru, da bo Barca prodajala Fabregasa zna bit, da bo Galliani bil na preži, toda bojim se, da bo 40 milijonov Uniteda preveč.
Evo še današnja izjava, ki kaže kak mojster je. Vsi ga pljuvajo toda tip ne jebe 5 posto in na koncu sem skoraj prepričan, da bo Honda naš. Drugače pa januarja, kakšne velike razlike ne bo, če seveda ne prodamo Boatenga. CSKAju bo šla voda v grlo in nesmiselno je obdržati igralca za 4 mesece, ki z glavo ni več pri klubu. Zapravljaš plačo in januarja ne boš dobil niti čentezima:
Adriano Galliani na tiskovni konferenci novega sponzorja Milana - Blu Hotel: "Darilo je lahko le Honda v tem trenutku. Igralec hoče v Milan toda ne bomo pretiravali, pogodba mu poteče čez 4 mesece. Dogovarjamo se že 4 mesece in čakali bomo CSKA do dneva, ko bomo morali poslati listo igralcev za Ligo prvakov, nato bomo odstopili od prestopa. Mi smo poslali CSKA-ju ponudbo in v primeru, da bodo oni malo popustili pri ceni, bo Honda že avgusta igralec Milana. V nasprotnem primeru bo Honda prišel januarja brez odškodnine."
"Razmišljamo o odkupu druge polovice Constanta s celotnim igralnim kartonom Strasserja."
"Ljajić? Ne govorim o igralcih, ki igrajo v drugih klubih. Bomo videli kaj se bo zgodilo 2014. Trenutno imamo kader numerično poln in v primeru, da ne odide nobeden, ne pride nobeden. Imeli smo različna pogajanja in v enem je igralec sam zavrnil prestop (El Shaarawy)."
"Pazzini bo imel jutri kontrolni pregled pri dr. Mertensu. Zamenjal ga bo Petagna... če bo igral fenomenalno bomo videli kaj bo..."