Napisal/-a Penny dne 24. jan 2013 22:44
Kako ste eni tu gor smešni. Abateja se je kurcalo že skoraj eno leto stalno, zdej je pa enim naš najboljši bočni??? Pa dejte no... Sej ne da je slab, samo 12 milijonov da dobimo za Abateja je kraja, sploh če je možnost, da namesto njega pride Santon. Pa Abate v vsem času pri Milanu ni dal 5 uporabnih predložkov, kaj šele, da bi prišel blizu temu, da da gol. Je pa odličen atlet, ampak po tisti sezoni pri Leonardu, ko je nenormalno napredoval, je začel stagnirat, upal bi si celo trdit, da je nazadoval. Ne bi imel nobenih problemov, da bi ostal, samo če zanj dobimo 12 milijonov in če to pomeni, da se s tem sprosti mesto za Kakaja ali Balotellija, potem sem v sekundi za. Ker roko na srce je De Sciglio trenutno že boljši, kar je verjetno uvidel tudi Allegri, glede na to, da mu daje prednost pred Abatejem, s tem, da ima De Sciglio še OGROMNO prostora za napredek. Se pravi, da bo De Sciglio pobiral 90% igralnega časa in s tem se abate verjetno pri svojih letih ne bi nikoli sprijaznil. Bo mel pa De Sciglio zamenjavo v Zaccardu, ki je korekten igralec in ne kr nek papak, kot misli večina tu gor. Ni fenomen, je pa korekten igralec in predvsem odličen za menjavo. Da smo se z njegovim prihodom znebili še Mesbaha je pa itak samo še en velik dodaten plus. Upam, da se do konca meseca znebimo še Robinha, kar bi verjetno pomenilo, da prideta in Kaka in Balotelli.
Če slučajno pridejo Kaka, Balotelli in Santon, bi bil to sanjski biznis. Ja, tanki smo v vezi in tanki smo na centralnih branilcih, kjer pa se za silo da zdržat, če bo Zapata še naprej igral tako, kot zadnji dve tekmi. Sta pa predvsem Kaka in Balotelli taki priložnosti, ki se ne ponudita vsak dan in če se da, jih je potrebno izkoristit. Pa se bo poleti potem raje nabavlo nekoga v vezi.
Moj občutek je, da so se s prihodom Zaccarda začele podirati domine. Da je blo par dealov v igri in ker se je pokazalo, da bo šlo večinoma vse čez, se je začelo. Zaccardo za Mesbaha, Abate v Zenit s čimer dobimo keš za Balotellija ali Kakaja. Če gre še Binho, pride še Balotelli ali Kaka. In če gre še Antonini pride Santon. Zadnjič sem nekje zasledil, da imamo vse zmenjeno s Santonom in tudi z Newcastlom za 7 milijonov in da se samo čaka, če bo Milan uspel prodat določene igralce. Kot kaže jih bo, zdej pa da vidimo, če se bodo sanje uresničile al bomo pa spet ostali s trdimi in bli razočarani...