al3n je napisal/-a:Offtopic: Welcome back korenček
Calciomercato Roma, Sabatini vola a Milano. Si tratta per Stekelenburg?
capcap je napisal/-a:To je druga zgodba no! Kaj ne vidite 3 metre pred sabo?
Imeli smo Mesbaha, ki ne bi in ne bi igral...verjetno je mel še 2 leti pogodbe. Zamenjali smo ga za igralca, ki bo ekipi pomagal in mu pač na njegovo zahtevo dali pogodbo do 2016 ali 2017, vendar BO IGRAL.
Fora tega je da se znebimo igralca, ki ni bil sposoben igrati za igralca, ki bo dal roko na igrišču in slačilnici. Res je, podpisali smo proti našim "pravilom" vendar za dobro kluba. No upam, da me sedaj Zaccardo ne bo matiral s katastrofalnimi predstavami.
Tadej je napisal/-a:capcap je napisal/-a:To je druga zgodba no! Kaj ne vidite 3 metre pred sabo?
Imeli smo Mesbaha, ki ne bi in ne bi igral...verjetno je mel še 2 leti pogodbe. Zamenjali smo ga za igralca, ki bo ekipi pomagal in mu pač na njegovo zahtevo dali pogodbo do 2016 ali 2017, vendar BO IGRAL.
Fora tega je da se znebimo igralca, ki ni bil sposoben igrati za igralca, ki bo dal roko na igrišču in slačilnici. Res je, podpisali smo proti našim "pravilom" vendar za dobro kluba. No upam, da me sedaj Zaccardo ne bo matiral s katastrofalnimi predstavami.
Glej, jaz imam poln kurac uprave, ker nas vsakič znova nategujeta in prinašata okoli. Kam za vraga gre keš...vsaka poteza je bolj nelogična. Milan povečal prihodek za 20M evrov-257M, s čemer je 8. najbogatejši klub v evropi in 1. v italiji, potem je tukaj prodaja ibrota in silve(60M) in še kar ni keša. Kdaj pa pol bo...ko se ne bomo uvrstili v evropo in še bo manj denarja, kot ga je?! In glede projekta mladih...če reče, da se gradi na mladih, se pripelje starejšega igralca 24-28 let, ki naj bi bil okostje ekipe...pa ne mi rečt, da je 31 letni zaccardo igralec okoli katerega se bo gradila ekipa oz. da ga bojo igralci upoštevali.
Poglejte kakšne transferje delajo ostali klubi ala juve, napoli, newcastle...poceni transferji, ki si jih milan vsekakor lahko privošči!
Zdaj pa še morebiten prihod stekelenburga...torej pozabite perina. Projekt mladih...pa ja dej.
Čao!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov