Napisal/-a tabl dne 29. jan 2013 22:21
glej capcap...ne mislim se kregat. Ampak dejstvo je (to je moje mnenje glede na pisanja), da si kar nekako osebno užaljen, če se grdo govori o upravi (morda se motim). Spremljam Milan od svojega 10 leta naprej, tako da poznam situacijo kot jo lahko pozna navijač. Ker tudi ti nisi v upravi, verjento poznaš stvari isto kot mi vsi. Se pravi, vsi vemo, da smo mojstri kupovanja, ostali klubi se lahko skrijejo. Galijani je kar se tega tiče najboljši na svetu in to mu vsi priznavamo. Vendar kljub vsemu temu mislim, da si lahko vzamem to pravico, da mi nekatere poteze niso všeč in to tudi povem. In če ti nato rečeš, da naj si zlijem blato v usta, pljunem v oči in premislim preden kaj napišem...(pa vem da nisi to govoril meni ampak na splošno), se mi takšen način izražanja ne zdi v redu. Še enkrat brez zamere ampak imamo vsi svoje mnenje in če ga povemo in se z njim ne strinjaš, to ne pomeni, da smo sedaj mi v absolutni zmoti, ti pa da imaš edini prav. Vem da verjetno nisi tako slabo mislil, morda bi se pa sam moral držati svojega nasveta....premisli preden napišeš....