Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 29. jan 2013 22:02

Urby odšel, ker ni moneywhore kot je bil mesbah. Ni bil srečen, ker ni igral, on pa želi igrat in sem zelo vesel, da je odšel, v angliji bo dokazal svoje kvalitete na svojem naravnem položaju.

Upam, da pride salomon, da pokrije vezo in obrambo...poli pa mi je že od nekdaj všečen igralec in upam, da se ga prav tako pripelje. Zelo podoben montolivu ;)
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a taura dne 29. jan 2013 22:10

bomo vidli kaj bo s Salamonom, mi trenutno ponujamo 2m€ za 50% kartona, Zenit je pravkar ponudil 5m€ za takojšen prestop..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 29. jan 2013 22:13

ziher bo še nekdo prišel :bandiera:
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a cuore_rossonero dne 29. jan 2013 22:18

Prve besede Super Mariota: "Končno sem prišel v ekipo, katero ljubim že od otroštva. Upam, da bom igral čim več in se ujel s soigralci. El shaarawy in Niang? Proslavljati z njimi pod curvo je res lepo" FORZA MILAN!
Uporabniški avatar
cuore_rossonero
Milanov trener

Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a tabl dne 29. jan 2013 22:21

glej capcap...ne mislim se kregat. Ampak dejstvo je (to je moje mnenje glede na pisanja), da si kar nekako osebno užaljen, če se grdo govori o upravi (morda se motim). Spremljam Milan od svojega 10 leta naprej, tako da poznam situacijo kot jo lahko pozna navijač. Ker tudi ti nisi v upravi, verjento poznaš stvari isto kot mi vsi. Se pravi, vsi vemo, da smo mojstri kupovanja, ostali klubi se lahko skrijejo. Galijani je kar se tega tiče najboljši na svetu in to mu vsi priznavamo. Vendar kljub vsemu temu mislim, da si lahko vzamem to pravico, da mi nekatere poteze niso všeč in to tudi povem. In če ti nato rečeš, da naj si zlijem blato v usta, pljunem v oči in premislim preden kaj napišem...(pa vem da nisi to govoril meni ampak na splošno), se mi takšen način izražanja ne zdi v redu. Še enkrat brez zamere ampak imamo vsi svoje mnenje in če ga povemo in se z njim ne strinjaš, to ne pomeni, da smo sedaj mi v absolutni zmoti, ti pa da imaš edini prav. Vem da verjetno nisi tako slabo mislil, morda bi se pa sam moral držati svojega nasveta....premisli preden napišeš....
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 29. jan 2013 22:31

ubistvu...
Balotelli can't wear the no. 9 shirt, as Pato has already worn that number this season (Lega Serie A regulations).
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a multinoaim1 dne 29. jan 2013 22:33

cuore_rossonero je napisal/-a:Prve besede Super Mariota: "Končno sem prišel v ekipo, katero ljubim že od otroštva. Upam, da bom igral čim več in se ujel s soigralci. El shaarawy in Niang? Proslavljati z njimi pod curvo je res lepo" FORZA MILAN!

To so te besede !!! Upam, da je vse to res, da bo s srcem igral za klub in, da bo svoj talent že enkrat uveljavil, ker je na pravem mestu !! FORZZA MILAN!!
multinoaim1
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a Kaká_girl dne 29. jan 2013 22:46

Št. 45 bo imel Mario.
Kaká_girl
Član Kluba navijačev

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a capcap dne 29. jan 2013 23:55

tabl, sem kje napisal, da kdo nima prav? Non stop polagaš besede v usta. Napisal sem, da je potrebno moža, ki bi naredil vse za Milan spoštovati in temu zadnje prestopne roke ni bilo tako. Pa kaj misliš, da Galliani noče imet Messija, Fabregasa, Ronalda, Thiaga,... v ekipi?? On dela s tistim kar ima in meni se zdi žaljivo to, da se ga psuje. Ti si lahko navijač že od 3 leta kar se mene tiče vendar spoštovanja mu ne kažeš in pri meni izgubiš točke (saj ne da jih bi jih želel imeti ampak vseeno). Vse se lahko lepo argumentira in temu ni bilo tako. S tem se navezujem na ta forum, druge forume, Fb in vse ostale internetne medije. Pa še enkrat ti povem, da to ni letelo nate, moja izjava je letela pač nasplošno. Če si se prepoznal noter je to tvoja stvar in prav je da odgovarjaš - vendar jaz žalil nisem nobenega - sem pa povedal svoje mnenje kot ima pravico vsak.

Sedaj pa te še naprej (kot vedno) vabim na vse debate foruma. Lp
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 30. jan 2013 00:49

Emanuelsona smo posodili v Fulham, h nam pa kot kaže prihaja njihov Kasami (letnik 1992), ki je bil včasih član Palerma.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov