Gennaro je napisal/-a:Kaksna prodaja Pazzinija, ce je v taki formi kot se nikol ni bil (edin pri Dorii je bil v taksni formi)...rabimo alternativo in nekdo mora bit tut menjava kaj ce se Balo poskoduje ali pa ne se še naprej norca dela (Bog ne daj)....poleg tega se ob Pazzu odpira vec opcij v napafu, nwm ena mi pade tut da Niang in Sharawy igrata zelo siroko (napadalna vezna)+2 napadalca Pazzo in Balo, v vezi pa Montolivo in se en destruktivc...poleg tega mislim da mora met Pazzo prednost pred Niangom ki zadnje case itak igra bolj zato ker je Robinho polom....nwm treba je met vec alternstiv in ce smo tenki v vezi in sploh obrambi je treba met vsaj napad postiman...sej stevilo napadalcev je enako:Pato odsel, Balo odsel....se pa strinjam da bi en se moral oditi za naslednjo sezono in to naj bo Binho ali pa Bojan (prej Binho po mojem mnenju)
SI APRE UNO SPIRAGLIO PER KAKA'! Il brasiliano ha detto no all'Anzhi vuole solo il Milan, Galliani in attesa di Perez!
OFFICIAL: Milan's 4th goalkeeper, Ferdinando Coppola, has joined Torino in a permanent transfer.
acerni6 je napisal/-a:Gennaro je napisal/-a:Kaksna prodaja Pazzinija, ce je v taki formi kot se nikol ni bil (edin pri Dorii je bil v taksni formi)...rabimo alternativo in nekdo mora bit tut menjava kaj ce se Balo poskoduje ali pa ne se še naprej norca dela (Bog ne daj)....poleg tega se ob Pazzu odpira vec opcij v napafu, nwm ena mi pade tut da Niang in Sharawy igrata zelo siroko (napadalna vezna)+2 napadalca Pazzo in Balo, v vezi pa Montolivo in se en destruktivc...poleg tega mislim da mora met Pazzo prednost pred Niangom ki zadnje case itak igra bolj zato ker je Robinho polom....nwm treba je met vec alternstiv in ce smo tenki v vezi in sploh obrambi je treba met vsaj napad postiman...sej stevilo napadalcev je enako:Pato odsel, Balo odsel....se pa strinjam da bi en se moral oditi za naslednjo sezono in to naj bo Binho ali pa Bojan (prej Binho po mojem mnenju)
A Mario je že odšeeeel ???![]()
![]()
![]()
![]()
Katere dva pa sta prišla, da imamo zdaj enako število napadalcev, če sta oba odšla ???
A Mario je že odšeeeel ???![]()
![]()
![]()
Katere dva pa sta prišla, da imamo zdaj enako število napadalcev, če sta oba odšla ???

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov