Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 31. jan 2013 15:16

Kaksna prodaja Pazzinija, ce je v taki formi kot se nikol ni bil (edin pri Dorii je bil v taksni formi)...rabimo alternativo in nekdo mora bit tut menjava kaj ce se Balo poskoduje ali pa ne se še naprej norca dela (Bog ne daj)....poleg tega se ob Pazzu odpira vec opcij v napadu, nwm ena mi pade tut da Niang in Sharawy igrata zelo siroko (napadalna vezna)+2 napadalca Pazzo in Balo, v vezi pa Montolivo in se en destruktivc...poleg tega mislim da mora met Pazzo prednost pred Niangom ki zadnje case itak igra bolj zato ker je Robinho polom....nwm treba je met vec alternativ in ce smo tenki v vezi in sploh obrambi je treba met vsaj napad postiman...sej stevilo napadalcev je enako:Pato odsel, Balo prisel...se pa strinjam da bi en se moral oditi za naslednjo sezono in to naj bo Binho ali pa Bojan (prej Binho po mojem mnenju)
Zadnjič spremenil Gennaro, dne 31. jan 2013 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 31. jan 2013 15:27

Gennaro je napisal/-a:Kaksna prodaja Pazzinija, ce je v taki formi kot se nikol ni bil (edin pri Dorii je bil v taksni formi)...rabimo alternativo in nekdo mora bit tut menjava kaj ce se Balo poskoduje ali pa ne se še naprej norca dela (Bog ne daj)....poleg tega se ob Pazzu odpira vec opcij v napafu, nwm ena mi pade tut da Niang in Sharawy igrata zelo siroko (napadalna vezna)+2 napadalca Pazzo in Balo, v vezi pa Montolivo in se en destruktivc...poleg tega mislim da mora met Pazzo prednost pred Niangom ki zadnje case itak igra bolj zato ker je Robinho polom....nwm treba je met vec alternstiv in ce smo tenki v vezi in sploh obrambi je treba met vsaj napad postiman...sej stevilo napadalcev je enako:Pato odsel, Balo odsel....se pa strinjam da bi en se moral oditi za naslednjo sezono in to naj bo Binho ali pa Bojan (prej Binho po mojem mnenju)

A Mario je že odšeeeel ??? :'( :'( :emo: :swear:

Katere dva pa sta prišla, da imamo zdaj enako število napadalcev, če sta oba odšla ??? :^)
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a taura dne 31. jan 2013 15:52

uf dans bo še zanimiv dan...
SI APRE UNO SPIRAGLIO PER KAKA'! Il brasiliano ha detto no all'Anzhi vuole solo il Milan, Galliani in attesa di Perez!

http://www.milanlive.it/2013/01/31/calc ... -di-perez/

Torej kaka je zavrnil Anži, hoče samo Milan..Galliani čaka na potezo Pereza :)

OFFICIAL: Milan's 4th goalkeeper, Ferdinando Coppola, has joined Torino in a permanent transfer.

@acerni: Gennaro se je zmotu, verjetno hotu napisat Pato odšel, Balo prišel in pač ja..mamo u tem primeru enako število napadalcev
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 31. jan 2013 15:52

acerni6 je napisal/-a:
Gennaro je napisal/-a:Kaksna prodaja Pazzinija, ce je v taki formi kot se nikol ni bil (edin pri Dorii je bil v taksni formi)...rabimo alternativo in nekdo mora bit tut menjava kaj ce se Balo poskoduje ali pa ne se še naprej norca dela (Bog ne daj)....poleg tega se ob Pazzu odpira vec opcij v napafu, nwm ena mi pade tut da Niang in Sharawy igrata zelo siroko (napadalna vezna)+2 napadalca Pazzo in Balo, v vezi pa Montolivo in se en destruktivc...poleg tega mislim da mora met Pazzo prednost pred Niangom ki zadnje case itak igra bolj zato ker je Robinho polom....nwm treba je met vec alternstiv in ce smo tenki v vezi in sploh obrambi je treba met vsaj napad postiman...sej stevilo napadalcev je enako:Pato odsel, Balo odsel....se pa strinjam da bi en se moral oditi za naslednjo sezono in to naj bo Binho ali pa Bojan (prej Binho po mojem mnenju)

Katere dva pa sta prišla, da imamo zdaj enako število napadalcev, če sta oba odšla ??? :^)

Bo zdej v redu? Pac pisem prek fona in so napake bolj pogoste, se pa saj trudim kej konstruktivnega napisat....smo zelo odrasli morm rect...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 31. jan 2013 16:59

nas bo še kdo okrepil ali ne?
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 31. jan 2013 17:00

Seriously?

A res nimaš za povedat kaj bolj pametnega?

Novih prihodov in odhodov pa ne bo...galliani še je v rožicah po včerajšnjem slavju prihoda ballotelija :D
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a taura dne 31. jan 2013 17:02

@budalcek: nevem..3 ure časa so še, se mi zdi malo premalo glede na to da nekih večjih govoric o bilokomu ni..mogoče last minute deal za Kakaja samo močno dvomim
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 31. jan 2013 17:12

Di Marzio poroča, da pride Salamon za 3,5mil.€. :)
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 31. jan 2013 17:15

:wasntme:
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a tabl dne 31. jan 2013 17:45

tudi jaz sem ravno zasledli da je DiMarzo rekel da dobimo Bartosz Salamon za 3.5M€.....bomo videli so rekli slepi... :bandiera:
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov