Ubistvu glede Kasamija ni sploh nč sigurno, to nam ga je samo Raiola predlagau in slučajno je član Fulhama..ni pa niti približno v naših planih in zaenkrat nismo poslal še nobene ponudbe..sploh ni Gallani še nč komentiru a nas zanima al ne
Preden sploh koga še pripeljemo v sredino bi se morali ˝znebiti˝ B. Traoreja, čeprav mi je zanimivo da je 2x ali 3x zaporedoma dobil priložnost s klopi. Ne vem sicer kaj sta se allegri in galliani dogovorila glede njega, je pa Traore poleti jasno povedal, da če v januarju ne bo zapustil kluba, si kupi hišo in oddela svojo pogodbo do konca. Sam men se zdi al mamo res preveč midfielderjev? še za v obrambo nekoga(hope Astori)
Balotelli je ob 15:10 končno odpotoval z letalom v Milano (letališče Malpensa). Najprej gre na zdravniške in nato podpisat pogodbo. Šele jutri gre v Milanello pozdraviti soigralce.
Balotelli je pravkar pristal na letališču Malpensa in ekskluzivno za Milan Channel izjavil: "Že dalj časa sem hotel igrati za Milan ampak tega se ni moglo uresničiti. Sedaj sem dobil priložnost in močno sem si želel prestopa. Kakšna bo pesem "Curve" zame? Zame je dovolj, da me imajo radi in bom zadovoljen. Sezono sem začel s City-jem in hotel sem igrati dobro. Izbral sem si pomembno pot in upam, da bo to dobro zame in za Milan." https://pbs.twimg.com/media/BB3n2MzCUAARASr.jpg:large
Mu bo pasal rdečečrni dres, upam, da se norčije nehajo, izpolnile so se mu sanje, zdaj pa naj dokaže več profesionalizma. Upajmo, da bo sedaj trgalo spredaj, na voljo naj bi bil že proti Udineseju!
Galliani: "Vsekakor mi ni potrebno predstavljati Maria Balotellija. To so bile sanje, ki so se uresničile. Njegov prihod smo si želeli vsi s predsednikom Berlusconijem na čelu. Veliko smo delali na tem in končno nam je uspelo. Mario je bil že dalj časa v naših srcih."
EDIT: Hahahaha...Galliani je na skrivaj letel v London po Balotellij. Kaki kralj.
EDIT2: Balotelli je uradno igralec Milana, njegova slika je objavljena na uradni strani: www.acmilan.com