Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 28. jan 2014 10:31

Jaz bi Perin, Cerci, Silva :-P

Verjetno drugo opcijo, gre le za 3 igralce...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 28. jan 2014 10:36

Ma fantje nehajte sanjat Thiaga Silvo... Thiago v tem trenutku stane okoli 50 milijonov, mi pa nismo sposobni dat niti pol milijona. Dejmo no...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a tabl dne 28. jan 2014 11:01

Penny je napisal/-a:Ma fantje nehajte sanjat Thiaga Silvo... Thiago v tem trenutku stane okoli 50 milijonov, mi pa nismo sposobni dat niti pol milijona. Dejmo no...

danes se sanje dovoljene hehe.....itak, da ni šanse da pride, verjetno je contrao bomba, ki se obeta
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 28. jan 2014 11:54

Penny je napisal/-a:Ma fantje nehajte sanjat Thiaga Silvo... Thiago v tem trenutku stane okoli 50 milijonov, mi pa nismo sposobni dat niti pol milijona. Dejmo no...

Zakaj je sedaj kar naenkrat govora o neki "bombi"? Morda zato ker so spomladi volitve v evropski parlament ?

Seveda to ne pomeni da bo zaradi silvekovih političnih ambicij vezanih na volitve v evropski parlament sedaj pršel Silva. Bolj verjetno je, da je sedaj zaradi prej omenjenih političnih ambicij sedaj na voljo verjetno nekaj denarja za nakup /posojo nekega boljšega igralca /zvezdnika. Vse skupaj pa bo če pride do realizacije, seveda zapakirano v tisto klasično "darilo navijačem"

Če pa bi silvek ocenil da mu silva pride prav pri političnih ciljih bi skeširal tudi 50M zanj, Milan je zanj vedno bil in je eno od priročnih sredstev za nabiranje političnih točk...
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a capcap dne 28. jan 2014 12:05

Ma dejmo se res mal umirit. BOMBA sigurno ni Silva, če sploh je bomba. To je rekel en novinar in ni nujno, da sedaj res kdo pride. SILVA 100% ne bo prišel v teh dneh in 99,9% ne poleti. Mogoče kakšen Coentrao, če se nas Real usmili, toda jaz bi prej stavil da ne. Nekaj se res govori o Cerciju, toda Cairo ga ne pusti.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 28. jan 2014 12:59

Meni tudi ni jasno od kod sedaj natolcevanja o "bombi"...ja nekdo je napisal nekaj o tem, na forumu pa pricakovanja kot da CR7 cakamo. Natolcevanja tip "ce bo Silvio ocenil da mu Silva pride prav bo dal 50 mio" so le zgodbe brez pokritja in obicajne teorije zarote. Ce bi dal 50 za Silvo, zakaj ne bi dal potem 150 za Ronalda? Zelis povedat da on nima tega denarja?? Malo se zresnimo lepo prosim. Ja Silvio je Milan uporabljal tudi kot orodje za nabiranje politicne moci, ampak je malce cinicno mu to zdej "ocitat" (oz. potencirat da predsednik v klubu ne vidi nic drugega kot sredstvo za lastno korist-->za kar spet nihce nima dokaza), slabih 10 let nazaj ko smo bili na vrhu in je bilo fajn biti Milanist, pa nas to ni motilo? Nwm, Silvio je pac Silvio, ampak eni bi radi njegove zasluge za vse silne uspehe najraje skrili, potencirali le tiste negativne stvari in zeleli prikazati kot da je nas lastnik dalec najslabsi na svetu, kar je dalec od resnice.

Sam bi bil Cercija zelo vesel, ze zaradi LP, drugace pa ce pride do menjave Constant/Armero bom tudi vec kot zadovoljen. Ob tem srcno upam da se kdo od Zaccarda, Mexesa in podobnih kerlcov spoka pa bo mercato popoln. Mexes je na papirju resda nas top branilec a ocitno mu je za klub vseeno in zakaj ga torej placevati?
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 28. jan 2014 13:42

Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 28. jan 2014 14:28

Kdo je sploh ven spravil to "bombo"? Kaj nam je sploh treba vozit sem kakšnega zvezdnika za visoko plačo? A da bomo kralji prestopnega roka, ekipa pa bo še vedno trpela zaradi povprečnosti. Itak ne verjamem v te zgodbice, ampak res ne razumem te vzhičenosti okoli silve in coentraa. Ko je odšel silva, sem spustil kakšno solzo, ker mi je res pri srcu, ampak on je odšel, basta. Nismo barcelona, da bi se ko kurbe prodajali na trgu in gonili sago o izgubljenem sinu(fabregas). Cerci je odličen krilni igralec in bi ga blo treba pripeljat, armero bi lahko bil koristen za milan, saj lahko igra na krilnem položaju v napadu in tudi na bočnem obrambi, kjer je bolj švoh, ampak kdo si ne bi želel igralca,, ki lahko igra na več pozicijah. Naslednji je astori, ki ni nič posebnega, ampak je italijan, je bil v podmadku milana in bi bil neprimerno boljša okrepitev, kot pa kakšen vidić...s takšnimi bombami naj galliani kar neha. Rami, zapata in astori do konca sezone bi blo za silo. Naslednji igralec, ki mi je zelo všeč, je murru, ki je star komaj 19 let, pa igra v začetni postavi...me spominja na de sciglia. Ziher bi ga lahko dobili poceni. In to so igralci vsi iz serie a, ki bi se jih lahko dobilo poceni, pa niso to slabi igralci. Nikoli nisem bil pristaš megalomanskih transferjev, raje vidim da milan kupi mladega igralca in ga izbrusi v top igralca. Prav gabijo se mi klubi, ko zapravljajo 50M+ za nekega igralca :puke:

Daj berlusca, vrži 50M na mizo, pa ima da galliani okrepi celotno ekipo.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a capcap dne 28. jan 2014 14:36

Galliani: Vprašal sem za Contraa, toda Real me je zavrnil, ker ga ne prodajajo. O Paletti in Biabianijem nisem govoril s Parmo. Za Vidiča se tudi nismo nikoli govorili. Za Agazzija smo se nekaj pogovarjali, toda Amelia nato ni hotel več odditi. Glede Cercija in dfsds nisem govoril z nobenim. Obstajajo drugi pogovori o prestopih, ki pa vam jih ne bom zaupal."
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 28. jan 2014 15:35

There's no change in the situation. Constant does not want to leave Milan. #Sky

Mesbah V.02 :worthy
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

PrejšnjaNaslednja