Kdo je sploh ven spravil to "bombo"? Kaj nam je sploh treba vozit sem kakšnega zvezdnika za visoko plačo? A da bomo kralji prestopnega roka, ekipa pa bo še vedno trpela zaradi povprečnosti. Itak ne verjamem v te zgodbice, ampak res ne razumem te vzhičenosti okoli silve in coentraa. Ko je odšel silva, sem spustil kakšno solzo, ker mi je res pri srcu, ampak on je odšel, basta. Nismo barcelona, da bi se ko kurbe prodajali na trgu in gonili sago o izgubljenem sinu(fabregas). Cerci je odličen krilni igralec in bi ga blo treba pripeljat, armero bi lahko bil koristen za milan, saj lahko igra na krilnem položaju v napadu in tudi na bočnem obrambi, kjer je bolj švoh, ampak kdo si ne bi želel igralca,, ki lahko igra na več pozicijah. Naslednji je astori, ki ni nič posebnega, ampak je italijan, je bil v podmadku milana in bi bil neprimerno boljša okrepitev, kot pa kakšen vidić...s takšnimi bombami naj galliani kar neha. Rami, zapata in astori do konca sezone bi blo za silo. Naslednji igralec, ki mi je zelo všeč, je murru, ki je star komaj 19 let, pa igra v začetni postavi...me spominja na de sciglia. Ziher bi ga lahko dobili poceni. In to so igralci vsi iz serie a, ki bi se jih lahko dobilo poceni, pa niso to slabi igralci. Nikoli nisem bil pristaš megalomanskih transferjev, raje vidim da milan kupi mladega igralca in ga izbrusi v top igralca. Prav gabijo se mi klubi, ko zapravljajo 50M+ za nekega igralca
Daj berlusca, vrži 50M na mizo, pa ima da galliani okrepi celotno ekipo.