capcap je napisal/-a:Penny je napisal/-a:mrosoner je napisal/-a:Uradno: Essien je podpisal pogodbo do 30. junija 2015. Glede tistega drugega zdravniškega pregleda pa nič ne piše, tako da zgleda da je z njim vse o.k.
Je lepo Essien včeraj sam demantiral nabijanja, da ni opravil zdravniškega. Tole je napisal na twitter: Haters will broadcast your failure but whisper your success.Medicals done,looking forward to start my new life with AC MIlan.
Drugače pa Astori ni bek, ampak je centralni branilec. Ne vem, izkušnje s serie A ma, v lih pravih letih je za izkušenega branilca, je tudi reprezentant... Če se mene vpraša ni veliko tolk dobrih centralnih, ki so nam realno dosegljivi, tako da bi jst z veseljem vzel, če bi blo to možno...
Ma realno gledano takšnih branilcev kot so nekoč bili jih sploh več ni. Mi smo kot navijači Milana zelo razvajeni glede tega, ker smo imeli vedno najboljše branilce na svetu in zgodovini nogometa (Baresi, Maldini, Nesta, Thiago, potem je tu še Staam,...).
Vprašam vprašanje za vse, ki se redno pritožujete glede obrambe: koga bi vi pripeljali, ki bi bil VREDEN vložka 20 milijonov €? Bayern, Real, PSG, Manutd, Chelsea, City, Arsenal, ipd. svojih ne bodo prodajali. Na tem mestu je potrebno zvohati ven enega mladega in dobrega štoperja, ki bo bil zanesljiv za dolga leta. To je izredno, izredno zahtevna naloga, ker takšnih igralcev je dan danes izredno malo, mogoče peščica. Štoperje iščejo vsi giganti, toda realnost je, da ni nobenega na nivoju legend, ki so se nedavno upokojile. Trenutno je prvi na lestvici Thiago Silva, ki je svetlobna leta pred drugimi. Jaz bi tudi rad odličnega branilca, kot vsi tukaj, toda tvegati npr. 20 milijonov za branilca, ki se izkaže za drvo je samomor.
P.S.: Astori je soliden branilec, ki bi pri nas sigurno igral, toda on velike razlike v rezultatu ne bi naredil. Razliko so delali zgoraj omenjeni.
Se povsem strinjam.
Danes ni branilca, ki bi bil na nivoju neste, billija ali celo maldinija...silva je blizu tega nivoja, ampak on je izgubljen sin. Treba gledat v prihodnost, ne v preteklost in obžalovat. Astori bi bil zagotovo dodana vrednost trenutni obrambi milana in če se ga dobit poceni, bi ga mogli pripeljat. Je dokaj hiter in je pravzaprav odličen z žogo v nogah. In če se poleti pripelje dorio, bom jaz zelo zadovoljen, ker milanu bo še težje trgovat, kot do sedaj. Pa ne zaradi keša, ampak ker bomo ostali brez CL. Me pa zanima, koga bi pripeljali za razumno ceno? 20M+ kar odmislite. Smo sicer imeli na trgu benatio in ogbonno, pa nismo zgrabili...škoda. Zdaj treba za silo pokrpat obrambo, poleti pa res upam, da se pripelje dorio, ker le na tak način lahko dobimo vrhunskega branilca, da ga sami naredimo. Kakšen kralj je bil silva
Bolj ko spremljam serie a, bolj prihajam do zaključka, kako težka liga je...20M je res velik rizik, sploh pa za milan.