To s Taarabtom sploh nebi blo slabo. Tako dobimo enega dokaj kvalitetnega wingerja, kateri lahko igra na obeh straneh L in D in po vrhu se znebimo še Zacarda. Je pa res, da je Tarabt last QPA, in sicer do 31.5. 2014, ko se mu izteče posoja v Fulhamu. Tega Constanta naj pa naložijo na vlak za Neapelj. Pizda sam plačo bo vleku pa sedu gor na tribun.
Da se znebimo Zaccarda in dobimo Taarabta je zame doeber deal. Zaccardo bi šel v QPR, Taarabt k nam. Problem pri Taarbtu je, da je malo pacienta, ampak s takimi mi znamo. Mu pa zamerin sledeče besede, ki jih je izjavil pred meseci: My agent is in talks with Galliani, but it depends on what happens with Robinho and (reported AC Milan target Javier) Pastore. Milan aren’t going through a glorious period now, and they’re no longer a part of the top clubs. However, if I joined Milan then it would open up the doors for me to great clubs like Real Madrid and Barcelona.'
Drugače pa ne zgleda švoh... Samo na youtube kompilaciji še Mirnes Šišić zgleda kot CR
ma ne Taarabt je biu top shit v QPRju..problem je ker Fulham nima pri tem dealu nič ker ni njihov, če se bo že karkoli menjalo bi mogu QPR prekint posojo pri Fulhamu in potem se menit direktno z nami
Če se ne motim ima tudi francosko državljanstvo (na TM piše pri nationality da je Maročan in Francoz), zato predvidevam da ima oba...naj me kdo popravi če se motim.