Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 28. jan 2014 21:39

tarabt , še en problamatični igralec več , kot da jih nimamo že dovolj. ...
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 28. jan 2014 21:42

Malo v razmislek. Tole sem prebral na enem od forumov. Kakor koli se sliši noro, pa po drugi strani spet ni tako noro. Pa ne mi zdaj, da je čelavi zaljubljen v Milan, bla bla bla.. To kar dela zadnje čase, smrdi točno po spodaj napisanem..

"my theory on galliani, and probably true:

G is purposely flooding us with fodder, wanted to keep allegri and couldnt give a shit about our position because he knows his Era is over in summer. The new CEO/Director/Whatever will then begin their era with a struggling fodder team that will take ages to get off the ground. G will then say to the world ''I was the CEO who won x amount of cl titles. scudettos and took milan to the top'' and at the same time the new person will look like shit compared to galliani. basically his way of saying fuck you to the club for giving up on him. People like maldini probably know this which is why they dont fuck with galliani

people should be happy barbara stepped in when she did and soglianio will come"
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 28. jan 2014 21:46

smoljo vse lepo in prav, ampak: kje je kakšen dokaz? O takšnih teorijah, lahko razpravljamo do jutri, ampak sam osebno ne vem, kaj bi imel Galliani od tega? Samo zato, ker ga je klub kao "odjeb**"? Močno dvomim. Sploh pa pravim: kakšen konkreten dokaz za to teorijo, pa to da je podpiral Allegrija za moje pojme ni dokaz =)
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 28. jan 2014 21:50

Saj dokazov ni skorajda za nič. Pač prilimal sem mnenje enega od navijačev ;) Da mamo kaj za debatirati :)
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 28. jan 2014 22:06

Swansea- Fulham, Taarabta ni med prvih 11 in niti na klopi. :bandiera:
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a boban#10 dne 28. jan 2014 22:15

Nevem, če se samo meni zdi...ampak teh ofenzivnih igralcev imamo že čist preveč. No vsaj napram obrambi - še posebej, če Mexes gre. To se mi zdi tip igralca, ki se ga bomo zopet težko znebili. In bo sam plačo vlekel itd.

Teorija, da bi Galliani hotel vnaprej klub zajebat pa se mi ne zdi realna. Allegrija pomoje ni podpiral samo on, ampak tudi Šef. + tega zadnja leta ni pripeljal samo igralcev tipa Constat, ampak se je tu znašel tudi Balo, Kaka, Honda...

Verjamem, da je mnogo navijačev nezadovoljnih z dogajanjem okoli kluba, in zato grejo v te teorije zarote okrog Gallianija.
Uporabniški avatar
boban#10
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 28. jan 2014 22:21

Taarabt je dobesedno drek. Ne vem zakaj bi se kdorkoli veselil njegovega prihoda. Constant je tudi deloval obetavno pred leti v Chievu, sedaj pa komaj čakamo, da se ga znebimo. Mi menjamo drek za drek. Upam, da bo zaradi izrednih razmer na trgu danes predčasno konec mercata, da se nam prihrani kakšna sramota...
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a boban#10 dne 28. jan 2014 22:29

Edino za kar bi bilo vredno, da pride je to, da bi ga slišal rečt: "Vedno sem želel prestopit v ta klub. Zdaj so se mi uresničile otroške sanje"

Da to reče, mu takoj naj nek novinar mal spomin obudi:

"Milan aren’t going through a glorious period now, and they’re no longer a part of the top clubs

However, if I joined Milan then it would open up the doors for me to great clubs like Real Madrid and Barca.

My friend [Kevin Prince] Boateng is also at Milan. When we were at Tottenham he was often in the stands, so I think that I have a chance too."
Uporabniški avatar
boban#10
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 28. jan 2014 23:02

boban#10 tko neumn, da bi kaj takega izjavil (če pride) pa vendarle ni, ali pač? :D
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 28. jan 2014 23:10

In ja: ni mi jasno zakaj zavraga se defenzivec menja za ofenzivnega vezista. Če Zaccardo odide nam v ožji obrambi ostanejo samo: Ramy, Zapata, komedija zmešnjav alias Bonera, vedno poškodovani Silvestre in zdolgočaseni Mexes. Vem da Zaccardo niti slučajno ne more igrat, ampak je vsaj tu, če odide on, bomo morali De Sciglia terat da igra štoperja.

Razumem menjavo Constant-Armero (katere žal ne bo), nikakor pa ne takih menjav, kot so Zaccardo-Taarabt.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov