Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 19. maj 2014 23:15

Honda bo sigurno ostal. In ja tako kot je rekel Anej, če se ga bo dalo dobit ceneje ga bomo sigurno dobili, sploh, če bo vztrajal Rami pri svojem.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 19. maj 2014 23:55

svarog je napisal/-a:A je 7m veliko za ramija? Resno vprašanje? Seveda ga bomo izgubili, razen če sam rami ne bo vztrajal pri milanu. Če je staknil kakšno lepo putano v milanu je naš, če ne ga bomo gledali na nasprotni klopi. Se kaj ve kaj bo s hondo?

NE, je odgovor na tvoje prvo vprašanje. Toda če se ga da dobiti ceneje, naj ga skušajo, sam da ga ne izgubijo. Moramo vedeti, da je volja igralca da ostane in to je močen faktor. V primeru da cenkajo, ker nočejo dati keša zanj in zaradi tega ne bodo kupili nobene dobre okrepitve OK, se strinjam z vami, KVARJENJE UGLEDA. Toda če bomo kaj znižali in bo to pomagalo do kake okrepitve, je to plus, ki ga je treba upoštevati.

Resno vprašanje za vse: Zakaj bi plačali za eno stvar več kolikor je potrebno?
To velja za vse: avto, kruh, frnikole, krokse,...
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 19. maj 2014 23:58

Pač meni se zdi, da je že 7 mio nizka cena za Ramija, glede na vse prikazano. Me pa res zanima, kako čelavi kopuje v trgovini. Kaj kruh tudi vzame na posojo z možnostjo odkupa? In če ga četrt poje, potem ostalo odnese nazaj pa pove, da ne bo mel, ali pa prosi za popust, kao, da ni dovolj dober kruh? Ne vem no..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svarog dne 20. maj 2014 08:48

Jah tip rad baranta, to je ok, ni pa ok ker nam potem vsi spizdijo!
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 20. maj 2014 08:57

Primerjat nakup kruha in nogometnega igralca za mene zal ni primerljivo. Sploh pa se mi z nase strani zdi izjemno nefer ta vrsta poslovanja, ker gre dejansko za poslovanje s figo v zepu. Mi smo Valencii rekli da bomo Ramija odkupili za 7 milijonov in tudi to je bil razlog da so nam ga dali, ker je bila cena ze prvotno nizko zastavljena, razlog za to pa je bil dejstvo, da Valencia z njim ni imela kaj poceti in so ze v startu pristali na precejsenj popust, sedaj pa izpada da je Milan to ceno ponudil le zato da igralca zvabi k sebi. Precej bolj logicno bi bilo, ce bi Valencia zaradi njegovih predstav zahtevala vec kesa (sploh ce vemo, da se zanj zanimajo tudi ostali) a oni dejansko tega niso zahtevali, torej se ena precej fer poteza od njih. Prav tako se mi ne zdi fer do samega igralca; ce bi bil jaz na njihovem mestu bi razmisljal nekako takole "v svetu se na milijone eurov mece za precej slabse branilce kot sem jaz, odigral sem dobro polsezono, klub pravi da me zeli, na drugi strani pa ne more za nogometne razmere, za mene izplacati DROBIZA".

In ja cisto mozno da nam uspe, da ga dobimo za 4 milijone al kolko ze, a po mojem mnenju je cena za kaj takega absolutno previsoka. Zaradi stirih milijonov smesimo svoj ugled, izsiljujemo Valencio in slabsamo odnos z njimi in si posledicno zapiramo vrata za kaksen posel v prihodnosti+igralcu posiljamo mesane signale...enostavno previsoka cena za moje pojme.

Ravno tako me glavni argument za taksno dejanje ne preprica in sicer argument "vec kesa bo za kaksega drugega"...glede na poteze v zadnjih dveh, treh letih, sam tega argumenta enostavno ne morem kupiti. Zakaj? Bliznja zgodovina nas namrec uci, da Milan nasparaega denarja sploh ne vlaga v igralce, ce ga ze vlozi pa zna veckrat krepko mimo pihniti (veste na kaj mislim da ne pisem spet en in isti priimek).
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 20. maj 2014 09:56

Pa dobro no, to je pač zgolj in samo tako povedano, da ilustriram kako smešni smo. Stvari, ki si jih opisal pa isto držijo kot pribite. Cenkamo se kot največji srmaki na svetu, po drugi strani pa Barbara famozno govori, kako bo družina ponovno začela vlagati v Milan. Vidim ja.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 20. maj 2014 10:24

ruttosporc poroča da sestavljamo ponudbo v višini 7 mil. za Ramija in zobača Ciccokoja. Pomoje same bale od kvazi časopisa.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 20. maj 2014 12:01

smoljp nisem drugac tebe repliciral :D
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 20. maj 2014 13:50

Ashley Cole v Milanu? O zakaj, le zakaj se vsi 30+ letniki, katetim potece pogodba v nekem drugem top klubu, avtomaticno povezuje z Milanom? Sej kaksen tak se tudi uporabn najde a dejstvo je da je nekako takole: pripeljes 10 takih in ce sta 2 uporabna je to uspeh!
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 20. maj 2014 14:02

Cole? Upam, da ne, sm pa nekje prebral, da ga hočejo v črno-belem delu Torina. Verjamem, da nam ga uspejo speljat :D
Drugače pa naj nebi bile tako izmišljene govorice glede Alya Cisokoja. Sicer je bil skoraj pol leta odsoten zaradi poškodbe, vendar se mi zdi da bi bil idealen za na naš bok. Abateja oz Constanta se proda in pripelje njega.
Sem pa tudi zasledil, da naj bi Verona težko zaržala najboljša igralca, in sicer Iturbeja ter Romula. Predvsem zanimiv je Iturbe, ki so ga že lansko leto povezovali z nami pa se ni izšlo. Super okrepitev za naslednjih nekaj let. Če se prav spomnim, naj bi bil želja od Sedorfa, potem pa so se bolj osredotočili na Biabianiya.
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost