Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 11. jun 2014 12:04

Ljudje na različne načine prikrivajo in izražajo nacionalizem. Bi od tebe pričakoval, da boš se tega prej zavedal, ker si sam balkanac koliko je meni jasno. Mandžo je tipični balkanac, aroganten, ter poln samega sebe, kot je pol balkana, ampak sam ne jemljem to, kot slabo lastnost, ker, če želiš postati uspešen moraš imeti te lastnosti. Tip vse do prihoda Guardiole ni imel nobenih izpadov, sam bi jih verjetno imel isto, glede na to, da sem glavni golgeter, potem pa sem naenkrat na stranskem tiru. Pravi šampioni se s tem ne sprijaznijo, primer Ibra, ki je podobni tip človeka. Ja saj je logično, da ga sprejmeš za svojega, drugega ti enostavno ne preostane. Edini problem, ki ga jaz vidim v njem je kako bi se vklopil v ekipo, kajti v Bayernu tip dobiva žoge na pladnju, kot se to spodobi v neki veliki ekipi, medtem, ko je pri nas velik problem v ustvarjanju šans s strani vezne linije, Mandžo pa ni tip igralca, ki bi si sam ustvarjal prilike.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 11. jun 2014 12:10

gattuso je napisal/-a:Edini problem, ki ga jaz vidim v njem je kako bi se vklopil v ekipo, kajti v Bayernu tip dobiva žoge na pladnju, kot se to spodobi v neki veliki ekipi, medtem, ko je pri nas velik problem v ustvarjanju šans s strani vezne linije, Mandžo pa ni tip igralca, ki bi si sam ustvarjal prilike.

To je to.. Ampak podobna zgodba je tudi z Balotom npr., le da slednji tudi sam zna kaj narediti. Pri nas ni problem v napadu, ampak v vezi. S spodobno vezno linijo, bi Balo zabil 20+ golov brez problema..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svarog dne 11. jun 2014 13:03

Ma ne serite, balo je profesor za mađota. Kot rečeno rabimo samo nekoga, da mu bo podal žogo!
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 11. jun 2014 13:08

gattuso je napisal/-a:Mandžo je isti tip igralca, kot Inzaghi, tako, da bi se pomoje zelo dobro znašel pri nas. Pol Evrope ga želi nekateri pa se zgražate nad tem, kar je naravnost smešno, a človek je svijetska klasa od igralca. Aja nekateri, še imajo star virus nacionalizma v sebi.

+1
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Juice dne 11. jun 2014 13:25

Malo se spomnite kako mi igramo in koliko nekih zaključnih žog je sploh dobival Balotelli, če bi njega filali Ribery, Gotze, Robben bi v sezoni zabil 40 golov. Mandžukič bi bil v našem napadu kot Matri, čakal na žoge, ki jih nebi bilo od nikoder.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 11. jun 2014 13:36

Zato bomo odkupli Taarabta in pripeljali Meneza ;)
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 11. jun 2014 13:55

svarog je napisal/-a:Ma ne serite, balo je profesor za mađota. Kot rečeno rabimo samo nekoga, da mu bo podal žogo!

Kaj si ti kje opazil, da kdo pravi da je kdo večji profesor? Glede tehničnega znanja in preciznosti šuta ima Balo svetlobno prednost pred Mandžotom, ampak to ni dovolj! Balo meni na momente deluje, kot igralec, ki ni opredeljen kot napadalec, ali winger, ali špic vezni. Zakaj? Zaradi pomankanja kvalitete soigralcev, ker tip ni dobil 5 pametnih žog v celi sezoni, s tem, ko se pa on poljubno giblje po igrišču nastaja luknja v samem napadu in nihče ni nevaren za gol, kajti naši kekci, še niso slišali za vtekavanje iz drugega plana. Torej, ni slabo, da špic na sebe potegne dva igralca, ter s tem dela viška v samem napadu, problem je, ko nikogar ni, ki bi izkoriščal prazen prostor. Primer, ko je Ibra igral, je delal prostor Nocerinotu in Boatengu, ki sta iz drugega plana utekala v prostor, ter zabijala gole, akcija za v učbenike. Tega dandanes pri nas ni, ker ekipa nima ne repa in ne glave. Saj je že nekdo večkrat povedal, da Balo bi večkrat prišel do izraza, če bi imel ob sebi primernejše soigralce, ki so letos večino tekem tekli po igrišču, kot kura brez glave. To ne rabiš imeti naziv doktorja, da to ugotoviš. Ob Mandžotu bi samo dobil drugačen tip igralca v napadu. Bolj brezkompromisen, ter garaški, kar je Inzaghiju všeč, kajti sam je bil isti.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 11. jun 2014 14:31

Balo mora enoatavno porihtat glavo in bojim se da je nikoli ne bo...kar se tice samega talenta je jasno da je Balo boljsi a to zal ni dovolj. Da ne govorimo o tem da tipu po 15ih minutah zna vs dol past...enostavno se na njegova pleca lima etiketa liderj, on pa to pac ni. Seveda ne bom imel nic proti tudi ce ostane a svojo realizacijo bo moral krepko popravit+stil igre...kot je rekel gattuso: ali bo nekdo zacel izkoriscat prazen prostor, ali pa se bo Balo moral naucit igrat kot prava spica.

Pa glede na to da mediji vse bolj nabijajo o odhodu, samo pravim da je tudi to treba met v glavi+ozirat se po njegovih naslednikih.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Boban dne 11. jun 2014 14:37

Juice je napisal/-a:Malo se spomnite kako mi igramo in koliko nekih zaključnih žog je sploh dobival Balotelli, če bi njega filali Ribery, Gotze, Robben bi v sezoni zabil 40 golov. Mandžukič bi bil v našem napadu kot Matri, čakal na žoge, ki jih nebi bilo od nikoder.

Balo je definitvno bolj tehnično podkovan kot Manđo. Oba v napadu bi bil jack pot.

Sam mislim da lahko Manđo da več od čakanja v napadu na žogo. Tip skos pritiska branilce in je dosadan za popizdit za zadnjo vrsto
Uporabniški avatar
Boban
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a capcap dne 11. jun 2014 15:08

Mi bomo igrali sistem 4-3-3 z dvema kriloma (Menez, El Shaarawy + Taarabt, če Kaka odide). Balotelli krila ne bo igral, ker nima agonizma za laufat nazaj. Se pravi ali ga bo skušal Inzaghi "spreobrniti" v čisto 9ko, ki napada prazen prostor (v kar dvomim) ali pa bo odšel. Če pride ponudba 30 milijonov €, pomoje gre FIX.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost