Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a capcap dne 11. jun 2014 21:51

Predraga zato, ker se verjetno ne bodo rešili vseh nadlog: Muntari, Essien, Honda, Robinho, Mexes, Matri, Constant, Zaccardo. Jaz ne izključujem da igrata skupaj, pa čeprav Casimira še nisem videl igrati, sam ti že zej povem kako bo razmišljala uprava. Če gre proč tričetrt naštetih, potem ni problema. Sam pomoje bo De Jong hotel sam odditi v primeru dobre ponudbe in obetavnega projekta. Mi za vezo imamo še Montoliva, Polija-ja, Cristanteja, ki bi poleg De Jonga/Casimira odigrati večino minut. V rezervi so še mladi iz primavere, ki so zelo obetavni. Mogoče bo letos v prvi ekipi že Benedičič, pa tudi Fossati, ki je igral za Bari v Serie B ni od muh. Če ne bo odhodov novih okrepitev ne bo, to je 1x1. Zej it v projekt s Casimirom na mesto z De Jongom, ki je 30 let star ne vidim velikega problema. Pit bull je bil najboljši naš igralec v lanski sezoni in to pove kakšna žalost smo bili, če je destrutkor igre najmočnejši člen ekipe.

Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Boban dne 11. jun 2014 22:56

Lovro_7 je napisal/-a:Menda si želimo namesto Montoliva tudi Susota iz Liverpoola, kul.

Baje si želi oditi v klub kjer bo redno igral, nekaj se omenja Porto kot najresnejši kandidat. Parkrat sem ga gledal na tekmah Liverpoola pred posojo. Zelo obetaven igralc, bi bil zelo vesel če bi ga dobili
Uporabniški avatar
Boban
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a capcap dne 11. jun 2014 23:53

Balotelli 25 mil & De Sciglio 20 mil... prideta Santon in Falcao... Gre še Kaka' in to je skupaj 10 milijonov manj za bremenitev plač (Brez davka).

Ste za to operacijo?
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 12. jun 2014 00:01

Realno gledano, jaz podpišem tole zadevo.. Ampak še vedno rabimo nekoga, ki bo žoge spravil do Falcaa :) Čeprav kolikor vem, Inzaghi želi, da bi bil DES il future capitano, tako da..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 12. jun 2014 00:24

kako bo suso igral namesto montolivota če pa suso je klasični winger !!
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 12. jun 2014 00:52

Lahko igra tudi na sredini. Ampak ja, njegova primarna pozicija je winger. Verjetno se ga je omenjalo kot alternativo, če Taarabt ne bi bil odkupljen. Capcap tisto pa kaj pa vem, všeč mi je, ker je v igri Falcao, ki je res top špica, me pa moti, da bi odšel De Sciglio. Ampak, Santon je od De Sciglia starejši tudi le eno leto. Karkoli bo, če pride Santon ali pa če ostane De Sciglio imamo bok pokrit za kar nekaj let. Imata pa nekaj skupnega, oba sta Milanista. :lol:
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 12. jun 2014 07:54

DeSa bi prodal edino za kaksen boln kes (kot je Chelsea prodal Luiza recimo). To je sola Milana in takih igralcev enostavno ne moremo prodajat za pri 22ih...Santon je meni kul, a DeS je boljsi in pika. Kar se pa Falcaa tice pa: super spica, ki pa zeli verjetno OGROMNO placo+ni ravno rosno mlad.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Boban dne 12. jun 2014 08:59

cofko11 je napisal/-a:kako bo suso igral namesto montolivota če pa suso je klasični winger !!

Suso lahko igra kot AMC, je pa boljši kot winger. Ampak glede na to da je še mlad in ima obetavno tehniko se lahko prekvalificira :D

Upam da De Sciglio ostane in pride še Santon da imamo mir na bokih za nekaj let. Tako kot pravi Gennaro, sam za nek bolan denar je sprejemljivo da gre
Uporabniški avatar
Boban
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 12. jun 2014 10:02

Gennaro je napisal/-a:DeSa bi prodal edino za kaksen boln kes (kot je Chelsea prodal Luiza recimo). To je sola Milana in takih igralcev enostavno ne moremo prodajat za pri 22ih...Santon je meni kul, a DeS je boljsi in pika. Kar se pa Falcaa tice pa: super spica, ki pa zeli verjetno OGROMNO placo+ni ravno rosno mlad.

+1
Jaz tudi ne bi menjal. Falcao je mogoče res boljši od Balotellija. Je pa Balotelli mlajši, italijan in milanista, pa še preverjen igralec pri Milanu (vprašanje kako bi se znašel tukaj Flacao). Tako, da njiju ne bi menjal. :)
Jaz upam da pride Manđukič, samo bo zelo težka. Glede na to da imamo Pazzinija in Balotellija, bo moral prej oditi eden od njiju, da se naredi prostor. Da pa bi izgubili kogarkoli od njiju bi pa bila tudi velika izguba, saj sta oba dobra napadalca. Sploh pa, če smo šli v projekt in takrat pripeljali Balotellija, da bomo okrog njega gradili napad, potem res ne vem zakaj bi ga prodajali. Od kar je Balotelli pri Milanu je zabil relativno veliko golov, sploh na dejstvo koliko priložnosti mu je ustvarila vezna linija. Nič koliko tekem nas je rešil in priboril ogromno pik, tako da po resnici povedano, jaz Balotellija ne bi menjal niti za Messija ali Ronalda.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 12. jun 2014 10:51

Ma če bo uprava videla, da prihodnost ne more biti Baloteli, ker tehnično ne bo skladen, bo šel. Berlusconi tako ali tako ni njegov ljubitelj.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost