korencek66 je napisal/-a:Sploh pa, če smo šli v projekt in takrat pripeljali Balotellija, da bomo okrog njega gradili napad, potem res ne vem zakaj bi ga prodajali. Od kar je Balotelli pri Milanu je zabil relativno veliko golov, sploh na dejstvo koliko priložnosti mu je ustvarila vezna linija. Nič koliko tekem nas je rešil in priboril ogromno pik, tako da po resnici povedano, jaz Balotellija ne bi menjal niti za Messija ali Ronalda.
Se strinjam. Če se že gremo nek projekt, zakaj bi morali potem prodati glavna akterja v tem? Okoli Ballota, DeSa, Cristanteja bi se morala igra gradit. Zakaj moramo prva dva prodat za npr. Mandžota in Santona? Italijana, dokazana v Milanu za popolno neznanko (govorim o tem, kako/če sploh bi se obnesla pri nas). Po kvaliteti sta še Ballo in DeS po mojem mnenju boljša, pustimo zaj tisti pristop in podobno.. ker za Mandžota in Santona tudi že vnaprej ne vemo kako se bosta obnesla. Mandžo na cajte tudi zna bit muhast, Santon pa se tudi naj že enkrat odloči kaj bi rad. Dobro, lahko se nam posreči in zadanemo v nulo z njima. Vendar zakaj vsako sezono menjat pol ekipe? Za Cristanteja že sedaj padajo ponudbe. Me zanima, kako dolgo jih bomo odbijali (predvsem če malemu uspe kakšna solidna sezona)? Dam glavo bek, da če pripeljemo zgoraj omenjena, ju po eni, dveh sezonah več ne bo v Milanu. Al zaradi slabih iger, al pa zaradi dobrih (beri astronomska ponudba). Pa tudi ne vem, zakaj bi zdaj (če De Jong odide) morali igro gradit okrog Casemira (če pride)? Itaq pride na posojo z možnostjo odkupa. Ga bomo ob dobrih igrah ziher odkupili, ali se bo ponovila zgodba s Taarabtom in se bodo spet prodajali najboljši igralci in menjalo pol ekipe?
Pa s temi posojami tudi že pretiravamo. Ne more četrt igralcev v prvih11 biti v klubu iz posoj. Še vidimo to pri katerem drugem top klubu?
Pa ne mi zdaj spet "na katerih drogah si" ip., ker sem čist realno povedal. Pa če že sem, tako še vedno sigurno ne, kot naša uprava.

Pa še nekaj.. poglejte naslovno sliko foruma in koliko je dela samo z njo. Dejansko so velike možnosti, da se zamenja/odidejo prav vseh 6 igralcev s trenerjev vred (iz takšnih in drugačnih razlogov). Me prav zanima, kdo bo naslednjo sezono imel čast biti na njej. Can't wait to see that. Santon, Iturbe, Cerci, Susa.. Agazzi? And my dreams comes true..