Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a svarog dne 12. jun 2014 13:02

Jah ne glede na vse z naskokom najboljši igralec zadnjih dveh let. Če bi mu kdo celo znal podati žogo, bi bil pa pošast. Popraviti bo treba še samo pristop do igre, da mu nebo tako hitro padla morala in zagon.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 12. jun 2014 20:50

korencek66 je napisal/-a:Sploh pa, če smo šli v projekt in takrat pripeljali Balotellija, da bomo okrog njega gradili napad, potem res ne vem zakaj bi ga prodajali. Od kar je Balotelli pri Milanu je zabil relativno veliko golov, sploh na dejstvo koliko priložnosti mu je ustvarila vezna linija. Nič koliko tekem nas je rešil in priboril ogromno pik, tako da po resnici povedano, jaz Balotellija ne bi menjal niti za Messija ali Ronalda.

Se strinjam. Če se že gremo nek projekt, zakaj bi morali potem prodati glavna akterja v tem? Okoli Ballota, DeSa, Cristanteja bi se morala igra gradit. Zakaj moramo prva dva prodat za npr. Mandžota in Santona? Italijana, dokazana v Milanu za popolno neznanko (govorim o tem, kako/če sploh bi se obnesla pri nas). Po kvaliteti sta še Ballo in DeS po mojem mnenju boljša, pustimo zaj tisti pristop in podobno.. ker za Mandžota in Santona tudi že vnaprej ne vemo kako se bosta obnesla. Mandžo na cajte tudi zna bit muhast, Santon pa se tudi naj že enkrat odloči kaj bi rad. Dobro, lahko se nam posreči in zadanemo v nulo z njima. Vendar zakaj vsako sezono menjat pol ekipe? Za Cristanteja že sedaj padajo ponudbe. Me zanima, kako dolgo jih bomo odbijali (predvsem če malemu uspe kakšna solidna sezona)? Dam glavo bek, da če pripeljemo zgoraj omenjena, ju po eni, dveh sezonah več ne bo v Milanu. Al zaradi slabih iger, al pa zaradi dobrih (beri astronomska ponudba). Pa tudi ne vem, zakaj bi zdaj (če De Jong odide) morali igro gradit okrog Casemira (če pride)? Itaq pride na posojo z možnostjo odkupa. Ga bomo ob dobrih igrah ziher odkupili, ali se bo ponovila zgodba s Taarabtom in se bodo spet prodajali najboljši igralci in menjalo pol ekipe?

Pa s temi posojami tudi že pretiravamo. Ne more četrt igralcev v prvih11 biti v klubu iz posoj. Še vidimo to pri katerem drugem top klubu?

Pa ne mi zdaj spet "na katerih drogah si" ip., ker sem čist realno povedal. Pa če že sem, tako še vedno sigurno ne, kot naša uprava. ;)

Pa še nekaj.. poglejte naslovno sliko foruma in koliko je dela samo z njo. Dejansko so velike možnosti, da se zamenja/odidejo prav vseh 6 igralcev s trenerjev vred (iz takšnih in drugačnih razlogov). Me prav zanima, kdo bo naslednjo sezono imel čast biti na njej. Can't wait to see that. Santon, Iturbe, Cerci, Susa.. Agazzi? And my dreams comes true.. 8)
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 13. jun 2014 07:51

cit. Zio Fester je napisal/-a:Interessante questo Pletikosa... capelli bianchi, 35 anni e con il contratto in scadenza...
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 13. jun 2014 10:13

Chievo Verona naj bi odkupu drugo polovico Paloschija od MIlana za 3,5 mil €
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a capcap dne 13. jun 2014 10:33

Obnovljeno solastništvo za Saponaro, ki gre v Parmo.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 13. jun 2014 10:37

Paloschija mi je pa res škoda, imam občutek, da bi bila dober 'tandem' z Inzaghijem. Lepo bi ga bilo imeti v moštvu, verjamem, da bi se trgal za ta dres. Ah ja..
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 13. jun 2014 10:42

A niso ukinili ta ku*čeva solasništva?
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 13. jun 2014 10:48

Mislim, da bo to zadnja sezona ko se še da, z 2015/2016 pa naj se ne bi dalo več. Zdaj naj bi bila "prehodna" sezona, ko naj bi se večino tega sranja rešilo..
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a capcap dne 13. jun 2014 11:19

Tako je.
SKY poroča da se Milan zanima za Iturbeja, toda verjetno le v primeru odhoda Balotellija. Cena je cca. 25 milijonov evrov.

EDIT: V torek oz. najkasneje sredo bomo zaključili prestop Ramija z valencio.

EDIT2 : Albinoleffe je odkupil Mattio Valotija. Očitno režemo igralce. Se dela plac za nekoga?
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a taura dne 13. jun 2014 14:55

da bi se le gospod Silvio skeširu in nam za darilo prpelju Iturbeja...Elsha - Balo - Turbo zgleda kr ubijalski napad :D samo cena 25m€ se mi zdi lih malo pretirana, če se ne motim ga je Verona dobila za 14m€? Bi se lahko zmenili za 15m€+kakga Nocerina al ki podobnega :D
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost