Nadaljuje se črtanje iz "Črnega seznama":

Tadej je napisal/-a:Sedaj se pojavlja ime diego lopez...to bi bil odličen deal. Novih buffonov je bilo v zadnjih letih malo morje...ne mi s takimi, ker noben ne vidi v prihodnost.
Penny je napisal/-a:Ma Perin je novi Buffon in to bi bla najboljša poteza, ki jo lahko nardimo. Tako bi dobili golmana za 10+ let, medtem ko bi z drugimi, kao izkušenejšimi golmani, ki jim je Perin po znanju enakovreden, dobili rešitev za leto ali dve, potem pa spet jovo na novo. Medtem pa bi Perin že branu v enem izmed velikanov in bi spet tukaj pametovali, kako smo glupi, da ga nismo uzeli...
IL DIAVOLO je napisal/-a:Na vratarskem mestu bi bila najboljša rešitev Perin. Je Italijan, pozna ligo, predvsem pa je dolgoročna rešitev saj gre za vratarja z izjemnim potencialom, ki je že sedaj del reprezentance in ki za razliko od napihljive lutke Reine ali Diega Lopeza predstavlja garancijo na vratih. Kot drugo pa me veseli, da je Armero po letih in letih lovljenja praktično že naš, saj gre za izjemno hvaležnega igralca, ki pokrije veliko igrišča in ki je tudi taktično dobro podkovan. Če bi slučajno prišel še Taarabt imamo tako že več kot spodobno ekipo za naskok na ligo prvakov ampak prepričan sem, da bo odjeknila še kakšna bomba in da bodo pripeljali še kakšnega top igralca.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost