Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a capcap dne 05. avg 2014 20:56

acerni6 je napisal/-a:Khedira bi bil vrhunska okrepitev za sredino..
Khedira - de jong - montolivo, s tako sredino mislim da bi lahko resno razmisljali o borbi za vrh...

Kheidira bi itak bil OK, sam mene skrbi ta sredina, ki nima enega igralca, ki bi znal potegniti. Problem je še posebej zato, ker odspredaj ni nekih fenomenov, ki počnejo z žogo kar hočejo. Če bi recimo primerjali Sredino Gattuso, Pirlo, Ambro in Kheidira, Pitbull in Montolivo je OK, toda takrat smo imeli Kaka'ja, ki je sam skočil čez tri, Shevo in Seedorfa. Pomoje rabimo na sredini nekoga kot Saponara, ki pa še ni pripravljen na to. Zelo je prodoren toda še vedno ima amnezije, ko gre za obrambo. Upam da mu bo s časom uspelo se privaditi na nov položaj.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 05. avg 2014 20:56

Kolikor sem razumel Dimarzia je Robinho že dogovorjen s Santosem. Veljala naj bi enoletna posoja, vendar pa se po enem letu ne vrne k nam, obveznosti za prestop padejo na Santos ter njegovega agenta. Nekako je Dimarzijo najbolj zanesljiv vir v Italiji, tako da je kot kaže danes izjemno lep torkov večer....
V naslednjih dneh pa še po Perina ter Cercija...
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 05. avg 2014 21:01

To imas prav cap, rabili bi nekoga bolj ofenzivnega zraven. Malo me tu skrbi elsha, ki mislim da ni v najboljsi formi. Me je naprimer dosti bolj na teh prijateljskih navdusil Niang, ki je po moje odigral zelo dobro, jebe ga le zakljucna zoga, vendar mislim da bi lahko tudi to popravil, tako da upam da ga se ne odpisejo..
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a capcap dne 05. avg 2014 21:08

Posodobljena ČRNA LISTA
Slika
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Penny dne 05. avg 2014 21:35

Mah tudi drvarska sredina z napadalnim triom ElSha - Balo - Cerci bi po moje fukcionirala. S tem, da De Jong zna kar precej z žogo. V glavnem, res upam, da se zaključi za Cercija zdej, ker ko gledam njegove bliskovite prodore po boku, mi je vse bolj jasno, da to rabimo.

Za Armera je pa že done deal. V trenutku, ko Constant pristane v Turčiji in podpiše pogodbo, bo ufficiale, da je Armero naš. Pride na posojo z možnostjo odkupa, za koliko pa se še ne ve.

Glede golmana se pogajamo z Lopezom, ki mu posoja ne diši najbolje. Želi nekam dokončno prestopit. Naši ga prepričujejo. Z Realom je za enoletno posojo že vse zmenjeno. Zdej edino, kar mi tu pade na pamet, je to, da smo za Perina že vse zmenjeni za prihodnje poletje in želimo za eno leto kakovostnega golmana brez obveznosti.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 05. avg 2014 21:54

El Shaarawy ni glih igralec, ki skače čez obrambne, vsaj po tistem top jesenskem delu sezone 12/13 ni bilo tako. OK, bil je poškodovan, toda bolj ga vidim kako uteka za hrbet obrambe. Vedno sili v desno in vsaj do sedaj me niti malo ni prepričal glede driblinga. Je fantastičen igralec kar se tiče borbe in vračanja v obrambo, tudi udarec ima OK, toda ni krilo ala Hazard, Iniesta, Lavezzi,.. ipd. Upam da me demantira, toda jaz tega kar bi krvavo nucali (preskok igralca) nisem pri njemu videl.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 05. avg 2014 22:06

No super dan :) Samo odhodi teh igralcev še ne pomeni, da bomo drugo sezono razturali, je pa potrebna osnova za dober mercato.

Cerci - pomojem bo sedaj končno prišel, ker sedaj smo malo na tesnem s wingerji, tako da verjamem da bodo res pripeljali, dvomim da bodo na El Shaarawya, Meneza, Nianga in Hondo stavili vse.
Armero - ah brez veze, raje bi obdržali Constanta. Za Armera bomo dali več kot smo dobili za Constanta, plačo bo imel Armero boljšo, ampak ni nič boljši nogometaš... vsaj zaenkrat me ne prepriča, čeprav verjamem da zna presenetiti. Ampak imam enak občutek kot za Hondo, da ne bo tisto kar pričakujete eni. Bolje bi se bilo skeširati pa pripeljati enega malo kvalitetnejšega, obetavnešega,... ker že toliko let nismo investirali v bočne branilce in vsakič znova krpamo s enimi in istimi, ki niso na nivoju Milana.
Khedira - no ja, jasno je da vsaj en igralec bo Real zapustil poleg vratarja, ampak jaz bi raje kupil Isca, pomojem potrebujemo enega bolj ofenzivnega igralca na sredini, kot pa je Khedira... vsekakor pa Khedira ni slab in bi dejansko okrepil ekipo.
Lopez - če eno sezono odigramo s Abbitatijem, Agazzijem in Gabrielom mislim da ne bomo propadli. Itaq ne igramo v LP, za Serie A pa je Abbiati čisto dober... No razen če ga je Real pripravljen spustil za smešno nizko ceno...
Perin - ga nisem spremljal preveč, ampak glede na to da je mlad, da ga hvalite in da smo v dobrih odnosih z Genovo, bi ga bilo pametno pripeljati, ker tudi ni ravno veliko mladih talentiranih golmanov na voljo.

Takšna postava pa bi mi že bila všeč in bi znala obetati, če bo Inzaghi uspel iztisniti maximum:
Abbiati / Abate - Alex - Rami - DeS / De Jong - Montolivo|Honda - Isco / Cerci - Balotelli - El Shaarawy|Menez
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 05. avg 2014 22:16

Si gledal svetovno prvenstvo in tekme Kolumbije? Pa Armero je bil eden izmed najboljših igralcev. Po mojem mnenju poleg Blinda najboljši levi bočni na prvenstvu. Je levičar, zna potegnit naprej, hiter je pa še strel ima. Itak pa pride na posojo, tako, da če bo flop gre lepo nazaj. Constanta primerjat z Armerom je kriminal.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 05. avg 2014 22:30

FMCR: spet se odpira pista Biabiany
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Penny dne 05. avg 2014 22:37

Ja, baje da bi se v deal vključlo Zaccarda in/ali Saponaro. Pa tudi za Hondo ni 100%, da ostane. Če pride dobra ponudba, lahko gre...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost