No super dan

Samo odhodi teh igralcev še ne pomeni, da bomo drugo sezono razturali, je pa potrebna osnova za dober mercato.
Cerci - pomojem bo sedaj končno prišel, ker sedaj smo malo na tesnem s wingerji, tako da verjamem da bodo res pripeljali, dvomim da bodo na El Shaarawya, Meneza, Nianga in Hondo stavili vse.
Armero - ah brez veze, raje bi obdržali Constanta. Za Armera bomo dali več kot smo dobili za Constanta, plačo bo imel Armero boljšo, ampak ni nič boljši nogometaš... vsaj zaenkrat me ne prepriča, čeprav verjamem da zna presenetiti. Ampak imam enak občutek kot za Hondo, da ne bo tisto kar pričakujete eni. Bolje bi se bilo skeširati pa pripeljati enega malo kvalitetnejšega, obetavnešega,... ker že toliko let nismo investirali v bočne branilce in vsakič znova krpamo s enimi in istimi, ki niso na nivoju Milana.
Khedira - no ja, jasno je da vsaj en igralec bo Real zapustil poleg vratarja, ampak jaz bi raje kupil Isca, pomojem potrebujemo enega bolj ofenzivnega igralca na sredini, kot pa je Khedira... vsekakor pa Khedira ni slab in bi dejansko okrepil ekipo.
Lopez - če eno sezono odigramo s Abbitatijem, Agazzijem in Gabrielom mislim da ne bomo propadli. Itaq ne igramo v LP, za Serie A pa je Abbiati čisto dober... No razen če ga je Real pripravljen spustil za smešno nizko ceno...
Perin - ga nisem spremljal preveč, ampak glede na to da je mlad, da ga hvalite in da smo v dobrih odnosih z Genovo, bi ga bilo pametno pripeljati, ker tudi ni ravno veliko mladih talentiranih golmanov na voljo.
Takšna postava pa bi mi že bila všeč in bi znala obetati, če bo Inzaghi uspel iztisniti maximum:
Abbiati / Abate - Alex - Rami - DeS / De Jong - Montolivo|Honda - Isco / Cerci - Balotelli - El Shaarawy|Menez