Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Penny dne 06. avg 2014 10:44

Tadej je napisal/-a:
Penny je napisal/-a:
Tadej je napisal/-a:Ključne stvari, ki si jih je treba zapomniti ob zaključku tega pomembnega dne:

-Perin je po bardiju, lealiju, scuffetu naslednji ki bo nasledil buffona
-Reina in lopez, ki je casillasa posadil na klop, sta napihljivi lutki, ki nimata za burke proti hobotnici na vratih genoe, ki je pri 21 letih po besedah direktorja skavtov pri milanu novi buffon
-Ne glede na drvarje na sredini lahko milan zaradi odličnega napada gazi serie a

Tisti, ki se s tem ne strinja, je z njim nekaj hudo narobe oz. rabi pomoč.

Končno si začel dojemat stvari.

A to, da kot mod dopuščaš samo svoje mnenje, druge pa obsojaš kot paciente, ki potrebujejo pomoč, če so drugačnega mnenja...to sem ugotovil že zdavnaj.

Dej cry me a river, resno...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a svarog dne 06. avg 2014 11:14

MIR!
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 06. avg 2014 12:34

V tem primeru se v vecini napisanega strinjam s Tadejom. Ce slucajno imamo kaj realnih moznosti za Lopeza je to treba zagrabiti, ker takih prilik ni veliko.

Ste pa doloceni tu smesni, nekdo vam napise malo morje argumentov zakaj on meni, da je Lopez boljsi od Perina (pa tudi ce se s tem ne strinjate, dejstvo je da gre za ARGUMENTE), nekateri pa to osebo potem podjebavate sami pa imate edini argument ta: Perin je mlad in Italijan, Lopez pa je napihljiva lutka. Wtf?
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 06. avg 2014 12:58

Tako...lopez naj bi v naslednjih urah postal igralec milana. Prepričala ga naj bi visoka plača...4.5M na leto. Ni mi všeč plača, ampak golman kot je lopez, lahko ekipo pripelje na čisto drug nivo, sploh če se zanašamo na zlato pravilo "golman je pol ekipe". Dobri odnosi milana in reala bi lahko pospešili transfer...tudi carlo ga potiska proti milanu.

Top okrepitev če je res...že lep čas nismo meli zanesljivega golmana.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Penny dne 06. avg 2014 13:03

Da ne bo pomote, men je Lopez top golman in ga sprejemam z odprtimi rokami, bi pa pac raje imel Perina. 4,5 mio ma pa, kolkr sem sam zasledil, place pri Realu in ravno tu je problem, da ni ze nas. Kokr jst poznam Gallianija, 100% ne bo dal Lopezu taksne place...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 06. avg 2014 13:33

Ma preskok kvalitete iz Abbiati/Gabriel/Amelia na Lopeza je nevereten, če se to zgodi bi to bil PO MOJEM en najboljših prestopov Milana v zadnjih letih. In plača tle ne igra neke bistvene vloge, dokler mu ne damo 5letne pogodbe, ker Lopez ima sigurno še par top sezon pred sabo in če se koga splača pošteno plačat je to golman.

Perina bi tudi jaz takoj imel, ampak zanj bo še čas, dejstvo je, da zdaj rabimo nujno enega top golmana in Lopez to definitivno je, poleg tega pa ima še ogromno izkušenj. Če nam ga pa kdo spelje (v kar sicer ne verjamem, ker imamo dobre odnose z njim in Genoo, poleg tega pa tudi ni nekega hudega interesa) bomo z Lopezom na golu imeli čas da v miru pripeljemo enega drugega mladega golmana, ki bo po njem prevzel številko 1. Perin definitivno ni zadnji obetaven mladinec na svetu, priložnosti bo še veliko
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 06. avg 2014 13:41

Upam, da se resnično pripelje Lopeza, to bi bila več kot odlična okrepitev. Baje noče samo na posojo za 1 leto ampak hoče pogodbo za vsaj dve leti.

edit:
"Diego Lopez could decide to accept a 3-year contract worth €2.5m per year with Milan, according to Sky."
Zadnjič spremenil acerni6, dne 06. avg 2014 14:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 06. avg 2014 14:33

Končno nekaj lepih novičk al govoric kakorkoli , kak stojimo z Armerom ??? tega tipa si želim v Milanu takoj ....
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 06. avg 2014 15:06

dokler ne vidmo igralca na spletni strani kluba da smo ga prpeljal nemoremo verjet nic, ker ze miljonkrat je bil igralec tik pred podpisom in potem se je nekaj zataknilo
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a capcap dne 06. avg 2014 16:29

Lopez hoče 3 leta, vsaj 3 milijone pomoje. Pomoje bo Galliani vklopil tisti dve žički in raje kupil Perina za naslednje leto. Letos pa naj (žal) še Abbiati odsluži svoje.
Hipotetični trije milijoni na leto naredijo strošek v višini 18 milijonov € v treh letih. Za ta denar pomoje raje odkupimo perina in ga še plačamo za 3-4 leta.

Real Madrid Store:
Slika
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost