Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 26. avg 2014 09:30

ElGuapo je napisal/-a:
acerni6 je napisal/-a:Kot spodobno mislim na to, da bomo dejansko nekoga kupili za 10+ mio evrov brez beračenja. :)

Not gonna happen :)
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a malitadi dne 26. avg 2014 09:32

eh...zaradi mene ne rabijo pripeljat več ničesar. sej mamo mladiče, pa naj se njih mal sforsira. sej itak že par let nabijajo o projektu mladih. zdej mamo inzaghija, ki ima z mulci izkušnje, pa naj se gre v to smer. ne vem zakaj nebi igral cristante že od začetka. (fantina je velik potencial, če se mene vpraša). pa tut mastourja se lahk mal v ogenj vrže (premlad, premlad - guardiola je tut v začetno fuknu enga tamalaga, milsim da ma 17let), pa še je kakšen.
niang lahk tut od začetka igra. kar se tiče čiste špice, ne vem točno kaj je s petagno? naj ga potegnejo nazaj iz pososje al kjerkoli pač že je....
100x boljše kot pa neki stari hlodi ala tores, etoo in druščina.
naj se da mladim mal več šanse (itak je tut nekej izkušenih v kadru, da jih mal spravjo v red - De Jong itd.), pa naj pokažejo iz kakšnega testa so - če ne druzga, bo vsaj trganje na terenu.
FORZA :bandiera:
malitadi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 26. avg 2014 09:46

"Corriere dello Sport are also reporting that Milan will try to sign either Torres or Borini (decided by Berlusconi)."

Zdaj sem se pa še jaz jokat začel.. Pa kaj v pm je to za imen? Kaj dejansko mi nočemo niti evra porabit al kaj? Ker to oboje bi itak bla posoja..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 26. avg 2014 10:00

smoljo smiri ! :D

Napiši raje kaki članek za nogomanio o navijačih al nekaj, bo bolj koristno! :D
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a vsemogočni dne 26. avg 2014 10:04

:D Kaj je vredno še sploh omenjat osebi Berlusconi in Galliani, kaj se še niste naveličali vsega tega :D
Uporabniški avatar
vsemogočni
Član Kluba navijačev

Kraj: blizu Ptuja

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 26. avg 2014 10:16

acerni6 je napisal/-a:smoljo smiri ! :D

Napiši raje kaki članek za nogomanio o navijačih al nekaj, bo bolj koristno! :D

Evo, kot bi vedel. Lih pišem, ampak ne o navijačih, ampak o Damjanu Boharju :) Navijači pridejo verjetno na vrsto v nedeljo, ko grem dol v Split na Hajduk - Dinamo ;)

Saj, sam sem si že stokrat rekel, da se ne bom več jezil zarad Milana, ampak to enostavno ne gre.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 26. avg 2014 11:10

Baje je bilo že vse zmenjeno za Etoja, nato je Berlusconi presekal zadevo.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 26. avg 2014 11:23

Jap, to je že včeraj pisalo, da je bunga blokiral Etooja. Saj pametno, najboljše, da bi res njega vlačili sem. 33-letni napadalec menjava za Balota, to bi še bla komedija.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 26. avg 2014 11:38

Cairo (Torino President): "Milan? I won't wait forever. The real suitors for Cerci are abroad."

Saj, čelavi misli, da njega cel svet čaka..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 26. avg 2014 12:19

Ta uprava se dejansko norca dela in ni mi jasno da v toliksnem mestu kot je Milano, ni junaka ki ni celavemu vsaj kaksno jajce v glavo vrgel ali kaj podobnega, da mu na ta nacin pokaze kaj si misli o njegovem mercatu.

Ob prodaji Balota s(m)o bli vsi pomirjeni v stilu "ok Mario je sel, zdej bojo pa kej konkretnega prpelal, ker itak ss zavedajo da rabmo vsaj dva dobra igralca", v tem smislu porocajo tudi mediji, po dnevu dveh pa spet na stara pota Milana. Ze 800ic sestanek in imena ki ne bi mogla igrat niti v Genovi...Soldado, Borini?!? Wtf!

In namesto, da se vrze se kaksen dodaten milijon in se gre letos pac malce v minus s ciljem da se pride v LP in se prihodki povecajo, bomo gledali to kar gledamo in se še enkrat vec cudili ob tem nasem smesnem kadru.

Ne glede na (ne)prihod novih igralcev, bo po mojem mnenju najbolj pomembno kako bodo odigrali ostali ki so prisli: Lopez, Alex, Menez, Armero in pa tudi Honda, ki je dal koncno priprave skozi. A brez spice bo tenka piskala, Pazzo ni tip igralca ki bi zabil po 25+ golov v sezoni, vezna linija pa tudi potrebuje osvezitev.

Ampak ja, v napadu bomo gledali Pazza (pa nimam nic proti njemu, samo vem da sam ne more), v vezni liniji pa razne Muntarijebin Essiene. Zalost!
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost