Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a marko_vip dne 26. avg 2014 17:28

ja najboljše da kar celo 2. postavo in odpadnikov Chelsija pripeljemo ja... super res! Še eno leto ko bom očitno moral tote 'navijače' čelsija poslušat...res bravo! G&B F*** off :swear:
Uporabniški avatar
marko_vip
Član Kluba navijačev

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a capcap dne 26. avg 2014 17:46

MILAN CHANNEL: Milan preučuje sledeče napadalce: Torres, Borini, Soldado e Mitroglu.
Lastienne pride le če ne bo drugega napadalca. V klubu ostanejo Niang, De Jong in Pazzini.
Rabiot je predrag zato bodo skušali pripeljati Ginkla.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 26. avg 2014 18:15

Milan bi lahko igrali vlogo v angleški nanizanki "Samo konji in budale".

Pa kakšna so to imena? Torres? Borini? WTF? Saj, kdor koli pride, če pride, upam, da bo rastural, pa če bo to nevem kdo. Ker upati na to, da se bo enemu od teh drekačev odprlo je itak edino kar nam preostane. Tisto bombo, ki jo je omenjal čelavi, pa bi mu v gobec zatlačil, da v življenju ne bi več lapal norij.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 26. avg 2014 18:18

Aja Destro je overrated, Borini je pa kaj? Tip je samo bleda (in precej cenejsa!) kopija in ravno zato se zanimamo zanj.

Tako kot je Van Ginkel cenejsa verzija Rabiot in tako kot je Lassien (al karkol je ze), cenejsa verzija Cercija.

Cenejse ne pomeni vedno tudi slabse a od takih igralcev se ti lahko posreci z enim, ne mores pa pricakovat da jih bos pripeljal 8 pa kar pricakoval da se vsem odpre.

In se ena zanimivost: Liverpool je letos recimo kupoval na polno, vecino teh nakupov pa je opravil ze v zacetku mercata...v prvih dveh tekmah so le bleda senca lanske ekipe in iz aviona se vidi, da potrebujejo se kar nekaj casa da se bodo uigrali.

Lahko si torej sami mislimo, kako bo to vse skupaj delovalo pri nas.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 26. avg 2014 18:19

Smoljo, dej dihej do 1. septembra tipo, dns že cel dan impulzivno pišeš :)

Ima pa Ras prav, sem zapravil več cekinov jaz to poletje kot Milan ;)
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a taura dne 26. avg 2014 18:20

:lol: :lol: tisti ka ste mislili da bo dejansko pršu Falcao :) bodte zadovoljni če pride Torres al kak podoben ker za moje pojme bojo potegnili Matrija s posoje in bo on naš prvi striker..glede na to da igra CFja in Pippotu je ušeč false 9. Sm tud skor sigurn da Balotovga keša nebojo nikamor reinvestiral, prpeljal bodo par igralcu na posojo (glede na to kaj se pojavlja u medijih zadnje čase bodo najverjetneje posoje BREZ možnosti odkupa ker..keša pač ni :) )..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 26. avg 2014 18:29

Eni samo jočete, prav smilite se mi, ker ne znate ničesar prenesti. Kaj se do zdaj še niste ničesar naučili oz navadili? Saj nobenemu ni fajn stanje kluba, ter okrepitve, ampak eni že občutno pretiravate. Četudi bi Curva streljala na upravo se nič ne bo spremenilo, naša prihodnost ima samo dve smeri. Ali totalno pademo na nivo amaterjev, ali pa se bomo dvignili skozi leta, z danes na ju3 pa zagotovo ne. Mi nismo in en čas ne bomo meka za zveneče okrepitve, vsaj par let še ne, se pa lahko spodobno sestavi delavsko moštvo, ki bo več prisegalo na ekipno igro in ne samo na čudežne čarovnije določenih posameznikov.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 26. avg 2014 18:34

Meni je vse skup že mal sumljivo..tako kot se že piše nekje, kle zna bit tudi kej v ozadju. Ali lažejo glede prihodkov, ki so še vedno relativno visoki, plače pa so kar pošteno znižali, zato da "brand" Milan še ohranja neko vrednost, privlači sponzorje itd. Seveda je to goljufija, samo glede na zgodovino samega predsednika kluba in folka okoli njega nikoli ne veš, davke nima lih rad. Drugo je, da Berlu enostavno pobira še tisti denar iz kluba, ker se mu itak več ne da ubadat resno s klubom. Potem možno, da hočjo čim bolj balancirat finance in zmanjšat stroške, da bo klub lepo pripravljen na prodajo in bojo lahko višjo ceno iztržili. Enostavno ne verjamem, da je TAKO malo denarja po vsem tem losanju stroškov in prodajah in da ne morejo vsaj 1 prave okrepitve pripeljat. *conspiracy theories*

Berlu ne spusti nič denarja, Galliani pa ma pomoje budget res 0€. Ali so pa res vsi totalka nesposobni...glej Sabatinija, proda Benatio še isti dan pride nov branilec. Kje je kakšen plan pri nas, vse se dela nekej na pamet. Jst res upam, da bo kej pametnega do konca mercata, ne moremo bit še eno sezono brez Evrope.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 26. avg 2014 18:37

gattuso je napisal/-a:Eni samo jočete, prav smilite se mi, ker ne znate ničesar prenesti. Kaj se do zdaj še niste ničesar naučili oz navadili? Saj nobenemu ni fajn stanje kluba, ter okrepitve, ampak eni že občutno pretiravate. Četudi bi Curva streljala na upravo se nič ne bo spremenilo, naša prihodnost ima samo dve smeri. Ali totalno pademo na nivo amaterjev, ali pa se bomo dvignili skozi leta, z danes na ju3 pa zagotovo ne. Mi nismo in en čas ne bomo meka za zveneče okrepitve, vsaj par let še ne, se pa lahko spodobno sestavi delavsko moštvo, ki bo več prisegalo na ekipno igro in ne samo na čudežne čarovnije določenih posameznikov.

Če to leti name. Lahko se tebi smilimo, ampak to, kar delajo iz kluba je totalna sramota. Ravno zaradi takih, ki pač to mirno gledajo, se ne spremeni nič. Mislim, da če Curva ne bi bila podkupljiva bi se marsikaj spremenilo. Če ne verjameš, malo poguglaj, kako so navijači po drugih klubih naredili pravo bruko in s tem izsilili premike. Še v Sloveniji smo imeli tak primer v MB, pa to tik po tem, ko je klub igral v CL. Ker je predsednik mučkal itd, so igralci uleteli v prostore kluba, na dom in je bila stvar rešena. Z raznimi izjavami pa transparenti dandanes narediš en drek. Razen, če daš transparent kot celo parolo na začetku srečanja. Malo trše je treba v takšnih momentih. Pa ne gre se tu za nobeno nasilje, ampak daš nekomu jasno vedeti, da je dovolj, da se dela norca. Na tak način, prenesti to, prenesti ovo, pa se v tem klubu ne bo spremenilo nič!
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 26. avg 2014 18:47

gattuso zdej mi pa povej kako se lahko sestavi dobro ekipo če se u roku enga tedna iz "prioriteta je Jackson Martinez" spremeni v "prioriteta je Destro" v "Destro in Jackson Martinez sta predraga" v "Torres prihaja na posojo" v "Torres je predrag, alternativa je Borini". Povej mi kje je tuki kak plan o sestavljanju ekipe? To da se prepričuje mamo od Rabiota da podpiše novo pogodbo s PSGjem in pride h nam na dvoletno posojo, da igralca razvijemo in se potem vrne v svoj matični klub? Da se zanimamo za razne Pandeve in Džemailije ki nam ne prinašajo nobene dodatne kvalitete v ekipo, kvečjemu nam bojo bli le u napoto ker bi blo zlo bolj pametno dat priložnost bilokatermu mladincu kot da se vozi povprečne igralce z visokimi plačami. Kje so tiste obljube da prideta al Iturbe al Cerci u primeru da Kaka in Robinho zapustita klub? Naj uprava ne reče da so Balotov keš porabli za balans ker u zadnjih treh letih nismo porabli niti 10m€ (gledano prihodki - odhodki). Letos se avtomatsko zniža plača usem igralcem ker ne igramo u LP (vsi majo to v klavzuli), znebili smo se Robinha in Kakaja ka sta mela OGROMNE plače, en kup igralcu je šlo na posojo, katerim ni treba več plačvat plače...in zdej da nimajo 25 oz 30m€ za se skeširat za enga poštenga napadalca? Pa naj vozjo razne Borinije in ostale brezveznike pa naj se po čudijo kako nam ne rata prit med top10 in kako ni keša..začaran krog pač. Pa tkaj o tem lari fariju da se bo usak mercato prpeljalo enga solidnega igralca...upam da niso s tem mislili da se usako leto prpelje enga "champion free agenta". B & G me enostavno ne prepričata več, naj govorita da ni keša blablabla, keš definitivno je, uprašanje pa je kolk od tega se nameni transferjem oz. kam gre ta keš. Galliani je lahko kralj mercata in izpeljuje nevem kake deale stoletja, ampak če ma namen vozit take low-quality igralce u klub potem je za mene bolj brezveznik...
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost