Zdravo!
Tudi jaz sem se odločil, da tudi kaj napišem, ne samo berem na tem forumu.
Situacija je seveda zapletena in že nekaj let ni lahko biti navijač AC Milana. Predstavljajte si mojega 8 letnega sina Jana, ki pozna vse igralce, spremlja dogajanja in gleda tekme. Vsi vrstniki ga zbadajo, a tako kot vsi "biziti" tudi on navija za naš predragi klub. Še dobro, da ve koliko LP smo osvojili in raznim farselonistom tako vrača.
Letošnji Mercato seveda ni po naših željah. A nekaj balasta od igralcev je odšlo in zato sem zadovoljen. Še kakšen Essien, Abate in Muntari bi mogli iti, a tudi to je zadovoljivo.
Glede prihodov sem tudi jaz upal na kaj bolj zvenečega, po pravici "Še vedno upam, verjamem pa več ne". Dejstvo je, da je Menez vsaj na začetku pokazal, da bi lahko bil OK, za Alexa pa nisem tako prepričan (vseeno pa boljše od Zapate in Mexesa). Na vratih si želim čim več čudežev od Lopeza, ki bo dvignil zanesljivost v obrambi, predvsem ob strelih od daleč in prekinitvah.
Honda je dvignil nivo, SeS bo eksplodiral, Montolivo pa pride nazaj upam, da čimprej. Tukaj bo več priložnosti za mlade, kar me veseli.
Naslov je vsekakor utopija, LP pogojno verjetna, LE pa sigurna, če le ne bo poškodb. Te nas bodo ubile, če seveda do njih pride. Potrebujemo pa še kakšno špico in kreativnega veznega, da bi z velikim optimizmom pričakal prvo tekmo serie A, na katero se bom prvič z vami odpravil tudi jaz. Seveda je sin Jan že zelo nestrpen in komaj čaka.
Verjamem pa v Inzagija, da jih bo motiviral in napalil, da bodo grizli travo za sveti dres.
LP
Bizi