Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 26. avg 2014 12:32

P.S. UEFA objavla koliko kesa so klubi lani pobral. Milan nekaj manj kot 40 milijonov, kar je sicer manj kot lani a vseeno, se lahko samo vprasamo kaj se bo zgodilo ce se ponovi neuvrstitev v LP, mi pa brez tega kesa. Ze vidim kako bi DeS in Faraone takoj sla, za smesno nizke denarce.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a kleemeen dne 26. avg 2014 13:00

kot je nekdo že omenil...iz evropskega velikana smo postali drugorazredni evropski klub...sedaj to postajamo še v italiji...
kleemeen
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a bizi77 dne 26. avg 2014 14:44

Zdravo!

Tudi jaz sem se odločil, da tudi kaj napišem, ne samo berem na tem forumu.
Situacija je seveda zapletena in že nekaj let ni lahko biti navijač AC Milana. Predstavljajte si mojega 8 letnega sina Jana, ki pozna vse igralce, spremlja dogajanja in gleda tekme. Vsi vrstniki ga zbadajo, a tako kot vsi "biziti" tudi on navija za naš predragi klub. Še dobro, da ve koliko LP smo osvojili in raznim farselonistom tako vrača.
Letošnji Mercato seveda ni po naših željah. A nekaj balasta od igralcev je odšlo in zato sem zadovoljen. Še kakšen Essien, Abate in Muntari bi mogli iti, a tudi to je zadovoljivo.
Glede prihodov sem tudi jaz upal na kaj bolj zvenečega, po pravici "Še vedno upam, verjamem pa več ne". Dejstvo je, da je Menez vsaj na začetku pokazal, da bi lahko bil OK, za Alexa pa nisem tako prepričan (vseeno pa boljše od Zapate in Mexesa). Na vratih si želim čim več čudežev od Lopeza, ki bo dvignil zanesljivost v obrambi, predvsem ob strelih od daleč in prekinitvah.
Honda je dvignil nivo, SeS bo eksplodiral, Montolivo pa pride nazaj upam, da čimprej. Tukaj bo več priložnosti za mlade, kar me veseli.
Naslov je vsekakor utopija, LP pogojno verjetna, LE pa sigurna, če le ne bo poškodb. Te nas bodo ubile, če seveda do njih pride. Potrebujemo pa še kakšno špico in kreativnega veznega, da bi z velikim optimizmom pričakal prvo tekmo serie A, na katero se bom prvič z vami odpravil tudi jaz. Seveda je sin Jan že zelo nestrpen in komaj čaka.
Verjamem pa v Inzagija, da jih bo motiviral in napalil, da bodo grizli travo za sveti dres.

LP
Bizi :bandiera:
Uporabniški avatar
bizi77
Član Kluba navijačev

Kraj: Kočevje

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 26. avg 2014 15:06

Ko pa začneš brat imena Eto, Soldado, Borini,... potem se šele zavedaš, da navijaš za "drugorazredni" klub. Žal je tako.
Ampak ostajam optimist. Še vedno je nekaj dni do konca prestopnega roka in tudi cena za J.Martineza ter Cercija se bo spustila. Vseeno mislim, da je bolje, da se pripelje prava špica, kot pa winger. Menez, Honda in Niang, bodo z lahkoto zapolnili D bok, na L pa imamo ELSH. Špica pa je težava, saj samo z Pazzotom ne moreš igrat celotno sezono. Omenja se tudi Tores. Glede njega sem nekoliko drugačnega mnenja kot večina tu go, saj mislim, da bi se v katerem drugem klubu povsem drugače vklopil v sistem. Njega niti pod razno ne moremo primerjat z Matrijem. Če mu prepolovijo plačo, sem prepričan, da še lahko odigra vrhunske partije (to sem bil prepričan tudi za Essiene, pa vidim sedaj kakšna kvaliteta je :( .
Če pač nebo Martineza, se bomo morali sprijaznit s Toresom. Res pa nevem kaj počneta G&B z denarjem, katerega bomo prejeli od prodaje Balota, Constanta, od privarčevanih plač Kakaja, Robinha...
Kaj je s tisto bombo, ki jo je napovedoval Galiani? Mogoče je prekmalu eksplodirala in se bo ob koncu mercata izkazala za majhno bombico (Tores)
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 26. avg 2014 15:12

Bomba je Cisco!!!

bizi, srčno upam da Jan ne bo razočaran!!! :bandiera:
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 26. avg 2014 15:31

Za Biabianiya ponujamo 4,5 milijone in Zaccarda. Strinjam se, da v klub pride Marco Van Ginkel, ker je bistveno boljša opcija kot Dzemaili, ampak Torres..ne, ne in še enkrat ne. Sej mogoče imajo nekateri prav, da če zamenja okolje, da bo spet zabijal, ampak resnica je takšna, da bo capcap prej vzljubil kobilice, kot pa Torres našel formo in samega sebe. Še vedno pa imam upanje, da bo neka bomba zadnje dni. Če ne na mercatu pa v klubskih prostorih.
#notorres

e: Lestienne prihaja na enoletno posojo, ki bo brezplačna. Plačo bo imel milijon letno.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 26. avg 2014 16:42

Ehh...torres je nek rumours brze neke osnove, enako kot etoo. Borini pa bi lahko bil ZELO realna opcija in eden redkih, ki ima smisel. Ne le, da je igralec poola, ampak obstaja tudi ena zanimiva zgodba, ki bi lahko nagnila tehtnico na stran milana. Prav balo je bil tisti faktor, ki je prepričan borinija, da naj gre v liverpool, ker ima najbolj strastne navijače...morda bo balo spet prepričal borinija. Nimam nič proti boriniju, osebno mi je bistveno boljša izbira kot overrated destro in pravzaprav še najbolj realna in tudi edina pametna opcija, če pogledamo omenjene...ala torres, etoo, osvaldo, predraga kolumbijca etc. Če se že gremo italijanski milan, pol pa naj bo :)
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 26. avg 2014 16:43

Soldado je prav dober napadalec za moje pojme. Tudi Eto'o je šopal gole pri Interju, vendar je od tega že par let. Lestienne? Who?
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a bizi77 dne 26. avg 2014 17:06

acerni6 je napisal/-a:Bomba je Cisco!!!

bizi, srčno upam da Jan ne bo razočaran!!! :bandiera:

Ma upam, da zmagamo ali pa vsaj remiziramo. Če ne bo pa pod vtisom Curve Sud in San Sira, siguren sem v to. Nekaj zanj nepredstavljivega bo tale tekma.
Uporabniški avatar
bizi77
Član Kluba navijačev

Kraj: Kočevje

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 26. avg 2014 17:09

Didac Vila na posojo v Eibar, tako poroča uradna stran Milana. Jutri sledi še uradna predstavitev igralca.
A.C.MILAN je napisal/-a:MILANO - La Sociedad Depostiva Eibar, Club neo-promosso nella Liga, ha annunciato che Didac Vilà, con la formula del prestito secco, passa dal Milan alla propria rosa.

Novopečeni španski prvoligaš Eibar je prestop Didaca v svoje vrste potrdil tudi na svojem twitter profilu.
Slika
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lovro_7 je napisal/-a:e: Lestienne prihaja na enoletno posojo, ki bo brezplačna. Plačo bo imel milijon letno.

Lestienne naj bi bil zelo blizu Milanu. Jutri naj bi bil v Milanu tudi sestanek glede dokončnega prestopa igralca k nam(posoja). Vsaj tako poroča Gianluca Di Marzio.

kelcinho je napisal/-a:Lestienne? Who?

http://www.transfermarkt.it/maxime-lest ... eler/96454
https://www.youtube.com/watch?v=N3zIZW4nQ4U
Zadnjič spremenil Baruca98, dne 27. avg 2014 14:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost