Gennaro je napisal/-a:Tip meni ocita da primerjam neprimerljivo, potem pa rece da je to enako, kot bi primerjal Pirla in De Jonga. Se pravi Pirlo je po tvoji logiki isti tip igralca kot tisti ki sem jih nastel: Yaya, Busqets, Matic, Xabi,... toliko o dojemanju fuzbala.
Primerjat De Jonga in Gattusa pa je se trikrat vecja bedarija. V fazi destrukcije, je kot bi gledal dva ista igralca ja, a govorit da je De Jong glede napada toliko limitiran kot Gattuso?! Pa fantje a vi gledate tekme Milana? Gennaro je bil, ko je prisel v Milan en obicen drvar z zares izjemno limitirano tehniko, igranje ob mojstrih kot so Rui Costa, Pirlo, Kaka in ostali pa so tudi njega naredili boljsega. Si vi predstavljate Gattusa v vezni liniji z Muntarijem in Essienom? Grozljivka brez primere. De Jong oa kljub vsem tem drvarjem (zal!) izpada se kot najbolj svetla tocka.
In se ena smesnica: zdej je De Jong kriv, ker ga trener poatavlja na mesto playmakerja? Tudi jaz se strinjam da bi tam moral biti Montolivo recmo, De Jong in Poli/Cristante pa poleg njega, a to ni krivda De Jonga.
In ja dejmo prodat De Jonga, pa pripeljat "maestrota" Pepeja, to bi resilo Milan!
S takimi argumenti jaz ne bi enega izpita zdelal na faksu
De jong in gattuso je isti kurac, druga dimenzija, seveda naši fanboyi vidijo v njemu kompletnega igralca...seveda realnost je svetlobna leta daleč od tega.
Glede primerjav...še vedno bluziš v temi z nekimi stvarmi, ki jih sploh nisem napisal
Pirlo ni tip igralca od zgoraj naštetih, ampak igra podobno z izjemo defenzivne igre, ki je pirlo ne opravlja...tukaj je edina razlika med pirlom in ostalimi. Pirla igra klasičnega italijanskega generala-registo, kjer za njega tečeta 2 vezista, alonso in biskvit pa imata več zadolžitev v brambi, ampak še vedno znata igrat naprej. Prosim te lepo, ne meni o dojemanju fuzbala, ker ga razumem še najbolje od vseh tukaj, pa ne da bi se hvalil.
In en je napisal, da bi funkcioniralo z iniesto in xavijem...a ni pol bolje igrat brez de jonga, če nimamo keša za veziste ki stanejo. In kdo tukaj krivi de jonga, saj sem rekel da je izjemen vezist, le da ni v pravi ekipi...v man unitedu bi bil ključen igralec nedvomno. Eni ste res prave slike, kar nekaj bluzie v 3 dni
Btw In kaj poleg mešaš pepeta, nisem jaz svarog, ki drka na njega...zmetal si vse v en post, brez smisla za karkoli.