Tadej kot prvo, ne spuscaj se na osebni nivo: te fore "s takimi arguementi jaz nobenga izpita na faksu neb naredu bla bla" prisparaj za gostilniske debate z svojimi kolegi

Da o narcisoidnem samohvaljenju (z dodatkom, sej ne da bi se hvalil) sploh ne govorim. Glede Pepeja pa dobro ves na koga sem mislil (tako kot vsi tu) a se mi ni dalo pisati dveh postov (od zdaj naprej bom ocitno moral). Razen ce si Zlatko Zahovic ki se skriva pod psevdonimom, lahko razumem ta tvoj stavek a iskreno povedano, mocno dvomim.
Pa ne mi o argumentaciji prosim...tvoja je tako mocna, da ko te je capcap ujel na lazi z lastnimi posti je bil tvoj zakljucek "ah sej brez veze, vi me ne razumete, grem in se ne vrnem vec".
EDIT: sploh pa to glede argumentov ni letelo na tebe, tko da nwm kaj za vraga se peniš. In ja kolikor sem jaz (glede na tvoje mnenje) falil ko sem primerjal De Jonga in Xabija recmo, tok si tut ti falu ko si Xabija primerjal s Pirlom, le da v drugo smer. Ce ponazorim: De Jong (defanziva)-Xabi (miks defanzive in kreacije v ofenzivi)-Pirlo (nic ali mali defanzive, cista kreacija).