Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a svarog dne 29. avg 2014 23:45

No no, na pepeta pa ne :* , bejbo od njega :) saj tudi jaz nisem razbral ali piše meni, ali tebi, ali nabija kot ponavadi.

back: upam, da bo fernandu uspe pri nas, hkrati upam, da pride tudi adil. Potem bo dejansko kakšna žoga prišla naprej. Sam pa potihem računam, na prebojno sezono polija, ki je res kompakten igralec. In, da bosta esjen in muntari pokazala kar znata, ko bo to potrebno.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 29. avg 2014 23:49

Poleg Van Ginkla se z Milanom povezuje še enega igralca in sicer Adela Taarabta. Slednji naj bi si zelo močno želel vrnitve k Milanu in je danes za Sky Sport Italia povedal: "Ljubim Milan, res sem se počutil zelo dobro v Milanu in upam, da se bom lahko vrnil nazaj dokler bo vsaj še kanček možnosti. V primeru če do prestopa nebi prišlo, bom za večno ostal navijač Milana. V upanju, da se ta klub ponovno vrne tam kamor spada in ponovno zaigra v Ligi Prvakov in jo morda še enkrat osvoji."

Omenja pa se tudi Biabianya. Torej kot poroča Gianluca Di Marzio, naj bi šlo za menjavo med Milanom in Parmo. V Parmo naj bi odšel Zaccardo (slednjemu je všeč destinacija), k nam pa bi prišel Biabiany, ki naj bi bil zelo všeč Milanu. V naslednjih urah bo znano kaj več. Kot je napisal @mrrosoner ... načeloma ni slabo, saj se bi znebili neuporabnega branilca in pridobili solidnega krilnega igralca. Tudi jaz pa si definitivno bolj želim igralca sredine kot pa Biabianya, saj smo na krilnih pozicijah v primerjavi z vezno linijo dobro pokriti. Zato upam na prihod Van Ginkla oz. Taarabta, čeprav slednji ni ravno klasični vezist, vendar zna nekaj narediti z žogo in to je dokazal tudi v lanski sezoni. Je že preverjen, zato preferiram Adela pred Marcom.
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 30. avg 2014 00:36

Tadej kot prvo, ne spuscaj se na osebni nivo: te fore "s takimi arguementi jaz nobenga izpita na faksu neb naredu bla bla" prisparaj za gostilniske debate z svojimi kolegi ;) Da o narcisoidnem samohvaljenju (z dodatkom, sej ne da bi se hvalil) sploh ne govorim. Glede Pepeja pa dobro ves na koga sem mislil (tako kot vsi tu) a se mi ni dalo pisati dveh postov (od zdaj naprej bom ocitno moral). Razen ce si Zlatko Zahovic ki se skriva pod psevdonimom, lahko razumem ta tvoj stavek a iskreno povedano, mocno dvomim.

Pa ne mi o argumentaciji prosim...tvoja je tako mocna, da ko te je capcap ujel na lazi z lastnimi posti je bil tvoj zakljucek "ah sej brez veze, vi me ne razumete, grem in se ne vrnem vec".

EDIT: sploh pa to glede argumentov ni letelo na tebe, tko da nwm kaj za vraga se peniš. In ja kolikor sem jaz (glede na tvoje mnenje) falil ko sem primerjal De Jonga in Xabija recmo, tok si tut ti falu ko si Xabija primerjal s Pirlom, le da v drugo smer. Ce ponazorim: De Jong (defanziva)-Xabi (miks defanzive in kreacije v ofenzivi)-Pirlo (nic ali mali defanzive, cista kreacija).
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 30. avg 2014 01:06

svarog glede tebe:

Nekaj citatov iz tvojega bogatega repertoarja:

"Saj to me skrbi, nizozemec"

" Hondo naj jim dajo, pa 12m pa je deal. Sanjski, bo tam lahko jedu špagete!"

"Ma kakšen croos!!! Tam naj bo kjer je sedaj! Znesek 28m je preveč, torej poiščimo dva mlajša za ta denar"

"Kako komentirate kurčenje dejonga, če si ga predstavljate z pepejevo glavo? Kar vidim komentarje."

" Bova morala zaključiti, ker sem že prejel grozilno pismo v nabiralnik."

"Bravo tako se jih posili na koncu v rit"

" še ene 2, 3 naj jim nasujejo, merde šwabske. Ma tudi za burek nimajo....finale real vs čelsi, kot sem napovedal!"

"Samo boga ni, torej bojo pomagali samo evri in nič drugega!"

Toliko o "nabijanju kot ponavadi"
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a svarog dne 30. avg 2014 04:23

Sem imel napisano zelo na dolgo, pa sem se premislil, ker drugače ne bo konca. Torej so tole moje naj naj :) dobiš za toplo pivo

Nazaj na mercato prosim :

Tarabt, tores......zadovoljni??
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a tabl dne 30. avg 2014 09:52

Danes pa čakam še eno bombo....koliko je po vašem realno da se zgodi?
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 30. avg 2014 11:06

tabl je napisal/-a:Danes pa čakam še eno bombo....koliko je po vašem realno da se zgodi?

Zastonj boš čakal......

Ker sem zadnje časa precej out....koliko plače pa so dali novim okrepitvam ?
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 30. avg 2014 11:12

Danes je ne boš dočakal, je pa možno, da če se kaj zgodi, bo to 2. septembra, se pravi v torek, ko se mercato zaključi.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Underground dne 30. avg 2014 11:21

Bomba v vezni vrsti? Kakšne so pa kaj realne možnosti da pride kaj dejansko kvalitetnega? Mislim, da ne mormo maaaaal dnarja dat za kako okrepitev, ehh ... Inzaghi bo letos res na veliki preizkušnji, upam da je dorasel.
Uporabniški avatar
Underground
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a capcap dne 30. avg 2014 11:42

Nekaj se šušlja o 20 letnemu španskemu vezistu Liverpoola Susoju... Pozna kdo?
http://www.transfermarkt.de/suso/profil/spieler/111961
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost