Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 04. jan 2014 14:47

Penny je napisal/-a:Zdej sem ravnokar poslušal studio sport na italia 1. Zadnja novica je, da se je Berlusconi odločil, da mora Mexes it (baje se ogreva zanj Monaco), z denarjem od prodaje in plače, kar bi prišparali, pa bi se v paketu vzelo Nainggolana in Astorija.

Ni mi jasno zakaj se moramo zdaj za vsako ceno znebit Mexesa.. Jaz nad Astorijem pač nisem nikakor navdušen, jbg. Plus tega pa me moti spet to jajcanje, da preden nekaj ne prodamo, nič ne kupimo. Mater, da to sovražim. Spet se delamo siromake..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 04. jan 2014 14:54

smoljo je napisal/-a:
Penny je napisal/-a:Zdej sem ravnokar poslušal studio sport na italia 1. Zadnja novica je, da se je Berlusconi odločil, da mora Mexes it (baje se ogreva zanj Monaco), z denarjem od prodaje in plače, kar bi prišparali, pa bi se v paketu vzelo Nainggolana in Astorija.

Ni mi jasno zakaj se moramo zdaj za vsako ceno znebit Mexesa.. Jaz nad Astorijem pač nisem nikakor navdušen, jbg. Plus tega pa me moti spet to jajcanje, da preden nekaj ne prodamo, nič ne kupimo. Mater, da to sovražim. Spet se delamo siromake..

točno tako mi imamo ravno v obrambi največje težave trenutno...mexes je trenutno naš najbolši centralni branilec res da ima velko plačo ampak z njegovo prodajo si bomo sam še večjo štalo naredil...in še kot je reku smoljo nevem kaj vidite na astoriju res ni ničesar posebnega naredu tud ko so ga v reprezentanco vpoklical in je odigral eno tekmo so mediji takoj začeli govorit da nima kej delat v reprezentanci tako da... :tmi:
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 04. jan 2014 15:09

Zelo dobra poteza, če se bomo znebili mexesa, njegove visoke plače, ki je niti približno ne opravičuje, astori ni nič slabši, pa še 5 let mlajši je, torej šele prihaja v najboljša leta, medtem ko mexes prihaja v leta, ko gre forma navzdol. Sicer nisem nikjer tega rumoursa, ampak kljub temu se strinjam, da je treba najprej prodat enega izmed matri, robinho, mexes, prej ko se gre po radjo. Je pa logično, da se proda mexesa, ker je največji zaslužkar, pogodba pa mu poteče naslednje leto, posebej če je zainteresiran monaco, ki je pripravljen plačat lepe denarce, je zdaj idealni trenutek da se ga proda. Robinha ali matrija bo prodat težje, posebej ker ni zanimanja.

Jaz sem sicer slišal o prodaji enega izmed teh 3, da se potem izvede nakup radje in ambrosija...vsekakor dobra poteza uprave, ker so plače previsoke glede na predstave, ki jih kažejo in naredijo nekaj dela že zdaj, da ne bo pol poleti prevelikih odhodov igralcev.

Mercato je do tega trenutka :y:
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a capcap dne 04. jan 2014 15:11

Meni je mexes tudi nas najboljsi branilec, toda plačo ima ogromno za to kar naredi. Nemoremo si privoščiti spet 35 igralcev v klubu, ker tako se ne da delati. Očitno pa morajo biti z mexesom še drugi problemi, ker zadnje tekme ni igral kljub okrevanju.

Vsak pameten poslovnez se najprej znebi viska pa šele na to kupuje. Dejte mal logično razmišljat.

EDIT: Milan baje hoče 6 milijonov. Mexesu poteče pogodba z Milanom poleti 2015. Če bi ga torej prodali za to cifro bi med odškodnino in prihrankom zaradi njegove plače imeli na razpolago 18 milijonov €. 6 mil. odškodnina, 4 mil polletna plača z davkom, in 8 mil. plača z davkom za naslednje leto.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 04. jan 2014 16:38

Aleluja, pa kaj smo mi? Milan? Očitno daleč od tega.. Res moramo najprej nekoga prodat, da kupimo igralca za cca. 7(!)mio? Je pri nas sploh kdo, za katerega se ve, da se upravi nebo zazdelo in ga prodala? Mexes gre, Ballo verjetno tudi, El Shaarawyja čimprej zdilat dokler še je nekaj vreden ip.? Kaj se dogaja? Mexes je eden izmed malo igralcev, ki še je vsaj včasih znal motivirat ekipo.. tako kot Boa, ki je seveda tudi odšel. Namesto njega bi naj prišel Astori? In kaj bo on, razen tega da ima nižjo plačo? Se bo izkazal in vključil v igro in ekipo, Rami enako?
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a Juice dne 04. jan 2014 16:43

Pizda, vedno se je treba rešit igralcev, ki jih najbolj potrebujemo. Mexes je do zdaj bil naš edini dober branilec, ampak seveda mi ne moremo met 2 dobrih, ker itak mamo neprebojno obrambo. Pa kaj če ima 4 Mio plače ? Prišel je itak zastonj in če pogledaš ostale constante, zapate, nocerinote, bi mu jaz zvišal plačo še za 2 milijona. Če pa ga že prodajo.. samo ne Astorija, raje kot ovo gamat gledam Bonero, ki bi tako ali tako moral igrat zadnji dve sezoni namesto Zapate.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 04. jan 2014 17:01

Torej mora potem it še Montolivo, ker za 3,5mio plače, je pokazal še manj kot Mexes. In potem že skorajda tudi De Jong. Po mojem naš najboljši skoz celotno sezono, vendar najbrž vseeno premalo za 3mio plače. Mexes ima 4mio? Fak.. Sanjate scudetto in LP s centralnim parom, ki bi igrala za 2jurja. ;)

http://u.goal.com/192500/192531hp2.jpg

edit. Mexes se odloči za Milan in pride zastonj, seveda z višjo plačo.. logično. Zvabi v Milan še Ramija. Oba/vsi srečni. Mexesa se proda. Čez nekaj časa tudi Ramija. Milanu ostaneta Bonera in Zapata (ki sta seveda na TL). Enaka zgodba kot z Ibro in kompanijo. Kaj vse so mu obljubljali, na koncu pa nič in je odšel.

capcap: pa glede pametnih poslovnežev..

slab posel: imaš 4 ženske (1 lepo in 3 grde oz. manjlepe). Hočeš imeti še lepšo od tiste ene lepše. Prekineš stike z najlepšo, navežeš stike z lepšo od lepše in ohraniš stike s tremi grdimi oz. manjlepimi.

dober posel: imaš 4 ženske (1 lepo in 3 grde oz. manjlepe). Hočeš imeti še lepšo od tiste ene lepše. Prekineš stike s tremi grdimi oz. manjlepimi, navežeš stike z lepšo od lepše in ohraniš stike z lepo.

..easy ;)
Zadnjič spremenil SkRjO, dne 04. jan 2014 17:26, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a capcap dne 04. jan 2014 17:12

Je mogoče naslov tej temi "Frustracije"?
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 04. jan 2014 17:19

Frustracije sele bodo, ko se mi znebimo teh nasih odpadkov vmes pa nam poberejo tarce ki smo jih hoteli pripeljati, zato bomo potem pripeljali spet tuje odpadke ker tako poslujemo ze par let.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 04. jan 2014 17:46

Kaj je tukaj nejasno...plače milanovih igralcev so med najvišjimi v ligi:

Slika

Okoli 100M z davkom oz. 50M brez davka. In to so so samo igralci, kje so še ostali...pol številka poskoči skoraj na 150M. Že itak je milan konkretno zbil plače iz leta 2013, ko je znašalo čez 180M, zdaj znaša okoli 150M. Po mpjem mnenju bi moral milan zbit plače na 100M.

To nas uvršča na sam vrh poleg juventusa:

Slika

PS: To še niso čisto update podatki, ker je milan zbil plače pod 150M.

In kje je milan...v 2. polovici spodnjega dela lestvice, kar je skregano z logiko in ekonomijo.

Fantje, to so dejstva, ki jih mora upoštevat vsak dober poslovnež, prodaš pač tisto, za katerega je največjo zanimanje, ne moreš zdaj forsirat prodaje nekoga zaradi svoje trmaste glave, ampak najprej prodaš tisto, kar se da prodat. Matrija noče noben, ker je star, neuporaben in z visoko plačo, robinho pač navaden brazilec, ki zaključi kariero pri 30 letih in se ga vsi branijo. Mexes še očitno lahko ponudi nekaj in milan mora to izkoristit, že itak bo izziv prodat spodaj naštete. 4M plače je absurd za predstave, ki jih kaže, tega bi se moral zavedat vsak IMO. Da ne omenjam, da ima milan že zdaj na seznamu 30 igralcev.

Treba je tudi spokat matrija, robinha, nocerina, amelio, constanta in podobne talente, ampak lepo po vrsti...če ni kupca, ne moreš trgovat.

PS: Ne uporabljajte prispodob, če jih niste vešči ;)
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost