Napisal/-a smoljo dne 05. jan 2014 13:31
Capcap, skorajda bi lahko bila ta tema enaka frustracijam. Ker to kar se dogaja, ni nič boljše od frustracij. Odšli so senatorji in takrat se je govorilo, da je Milan dovolj prišparal na plačah + odšla sta Ibra in Silva. Zakaj za vraga pa potem sedaj spet treba šparat na plačah? Mexes je dejansko eden redkih, ki je še nekaj pokazal in mi ga želimo prodati? Ok, mogoče so zadaj spet neki konflikti, ampak ne razumem zakaj je potem vedno več ljudi nezadovoljnih v Milanu. Se je mogoče kdo vprašal, da je problem v klubu in ne v igralcih?
Z Mexesom in Ramijem bi imeli vsaj po mojem soliden branilski par. V repki igrata skupaj in sta večinoma delovala zelo dobro. Zdaj bomo z Mexesom krpali sranje, ki si ga je uprava nakopala z Matrijem? Seveda se hloda ne da prodat, ker je neuporaben in ni zanimanja, a mi smo bili takšni kekci, da smo ga pripeljal za dost denarja in mu dal še odlično plačo. Sedaj se nas bo pa držal kot smrekov lubadar debla.. Smešno je tole. Govorimo o tem, da vsak dober poslovnež bo gledal na višek in kje lahko prišpara bla bla, a pol leta pred tem ga zaserje, da bolj ne gre. No ja.. To je še en dokaz več, da Milan potrebuje svežo kri in da se enim enostavno pove adijo. Ker tako naprej več ne gre. Nimamo vizije, nimamo ničesar. Coentrao za 12 mio v United? 12 mio? Smešno, da si tega več ne moremo privoščiti. Za ta denar bi dobili vrhunskega beka in pokrili ta položaj za kar nekaj let, mi pa smo kupili odpadnika, ki ne more trenirat s klubom v trejti slovenski ligi..
Sedaj se še toliko bolj kaže kako neuporaben in zgrešen je bil nakup Matrija. Če bi imeli še vedno na razpolago teh 12 mio, bi 7 mio brez problema skeširal za Nainggolana, še 5 mio bi ostalo. Bi nato dejansko recimo prodali Mexesa kot v tem primeru in za 10 mio naprimer pripeljal Jorginha. Stvar rešena.