Napisal/-a gattuso dne 05. jan 2014 14:12
Treba je tudi razumeti, da, če se je skeširalo za Matrija 12 mil, pa čeprav na obroke, sedaj kar od nekod ni spet teh 12 mil. Vsaj koliko se gremo revežov, je potrebno to razumeti. Saj uprava se zaveda, da je bila to napaka, ampak tega ne bodo jasno in glasno povedali, vsaj jaz realno ne pričakujem takšne izjave. Imaš v kadru igralca, pljuval pa ga boš po medijih. Pač Allegrijeva želja, ki je očitno odraz njegove genialnostii. Jaz se včasih malce zamislim, recimo, da bi tip dobil vsakega igralca, ki bi ga hotel, ker pač finance ne bi predstavljale ovir. To bi bla komedija za moje pojme, ker tip nima občutka koga kam postaviti na igrišču kaj šele bi bilo, če bi tip odločal koga se bo pripeljalo. Če se je Mexes skregal z Allegrijem, ga podpiram, ker verjamem, da marsikateri igralec, ter navijač bi mu spustil konkretno bombo po kepi. Že dolgo časa se govori, da slačilnica ni z njim, ter igralci ne dihajo s trenerjem, če tega ni, potem zadeva ne fukcionira. Ne verjamem, da ga podpirajo, ampak spet, o tem se ne govori veliko s strani igralcev, ker narediš še samo večji kaos v ekipi. Mexes mora ostati, ker je eden redkih, ki je do zdaj imel solidne predstave, Bonera je steklen, odigra lahko dve tekmi na nivoju Maldinija, naslednjih 10 tekem pa bo totalno pod nivojem. Zapata me letos ne prepriča najbolj, potem pa še ostane Rami, ki je vprašanje kdaj ga bo Allegri poslal v tekmovalni ritem. Pač vse je tako megleno, je pa potrebno pogledati tudi s strani financ kako se bodo zadeve odvijale, če menijo, da je prodaja Mexesa rešitev, naj to naredijo, čas bo pokazal, če je bilo pravilno. El Faraone je milanista, letos ima smolo s poškodbami, tako pač je to, mislim, da smo že vsi vajeni, da v zadnjih 3-4 letih igralec oddigra določeno število tekem, potem pa pukne. Treba je investirati v ekipo, ampak seveda na pameten način, vendar dandanes ne bo veliko ekip, ki ti bodo prodale igralca za zelo majhen denar, še posebej ne majhni klubi, ki od tega živijo. Ne prodajajo se kot za med tv pravice, ne igrajo v evropskih pokalih, da bi denar od nekod še pritekal, tako, da je to ena izmed redkih priložnosti, da lepo zaslužijo. Galliani ne more pri vsakem prestopu naredit čudeža, to je logično in realno. Ballo v Galatasaray? Ne vem, ampak, če je slučajno kaj resnice na tem, je lahko človek tako debilen, da bi šel v turško ligo pri 23ih? Saj turčini imajo denarja, ampak s športnega vidika imaš veliko boljšo izbiro, ki te motivira, ter obenem zaslužiš. Tip bo ostal za moje pojme, vsaj do poletja, tukaj bo redno igral, mondial se bliža, poleti pa je vse možno. Če se ga proda, obvezno Džekota pripeljat, ker tip je milanista, ter igračina.