Poglej najprej, kakšne plače imata Juve in Napoli in kakšne imamo mi, razliko pomnoži z dva in boš hitro ugotovil od kje ta minus. Napoli je bil v Evropi malo manj kot mi, Juve pa je igrala CL. Uprave jaz v tem času nabijanja plač in kupovanja odsluženih igralcev (Emerson, Ronadlo, Oddo in podobni) nisem niti približno zagovarjal, kar pejdi na star forum pogledat kaj sem napisal ob takih prestopih, če ne verjameš.
Vseeno pa se v Juve veliko vlaga, ker tudi delajo svoj stadion in tega denarja s prodajo dresov sigurno niso skeširali ne vem pa točno kakšna je situacija, zato ne bom preveč pameten okoli tega. Tudi De Laurentis ni nek berač iz ulice, on je pripeljal Napoli iz dna in sigurno ni tega naredil brez finančnih injekcij. Spet, ne poznam najbolje situacije, zato govorim samo o stvareh, ki so mi znane in iz katerih se da jasno videt, da kluba, ki si ju omenil, ne živita sama od sebe. Potem imaš tukaj Morattija, ki vlaga neskončno denarja v Inter, imaš Fioro, kjer se tudi lepo vlaga in podobne, imaš pa tudi Romo, kjer familija Sensi ne da več niti evra. Lani so igrali v Cl, tako kot mi letos, letos bodo v UEFA, tako kot mi lani. Zdaj mi pa povej, kdo je več zapravil na mercatu? OK, smo večji klub in dobimo več denarja, ampak imamo tudi še enkrat višje plače (to nanese cca 100mio€
na sezono)... Vidiš, jaz tem informacijam ne verjamem kar tako, ker se mi zdijo ljudje fajn, ampak jim verjamem, ker imajo za razliko od vaših predvidevanj in trditev novinarjev eno realno podlago, ki se jo da preverit tudi drugje.
Fora te teme pa ni, da bi se mi tukaj delali pametne, ampak izključno to, da vidim, če ste vi, ki skozi kritizirate sposobni naredit eno konstruktivno kritiko in mislim, da je to zelo dober način.