18. krog: AC Milan - Inter 0:1

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 18. krog: AC Milan - Inter

OdgovorNapisal/-a Nejck dne 15. jan 2012 23:08

Evo pa smo ga dobil.. Pustimo to da so prej zaje**l v obrambi, samo to bi lahko abbiati obranil. Js res ne vem zakaj ima on roke, če jih ne zna uporabljat!
Uporabniški avatar
Nejck
Član Kluba navijačev

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 15. jan 2012 23:43

inter je pač pokazal več želje v drugem polčasu. Naši so uspeli spravit samo eno pametno akcijo v drugem delu, zato zaslužena zmaga merd. Mislm da smo v to tekmo krenili preveč samozavestno, kar je pomoje glavni krivec za poraz, inter pa je dokazal da bo letos napeto za Scudetto do zadnjega kroga.. Jebiga, dvignt glave in se probat motivirat za naslednje tekme, čeprav bo težko.. Forza Milan!
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a Need dne 15. jan 2012 23:45

Eto abate je pri meni z eno napako pokvaril celotno predstavo danes!!!Solska napaka kako zajebat....Urby nevem,drugi poucas ga ni bilo,nevem zakaj ni njega menjal.Seedorf eh skoda besed 2x pred kazenskim on dela pecikl pri igralcu k je 4x hitrejsi u nogah k on....poleg tega Robinho,jz bi njemu enostavno za kazen 2 tedna pripisal trening kako zadeti gol iz 2m do 5m...
Zdj se pa pobrat pa naslednega nasprotnika zdemolirat!
Zadnjič spremenil Need, dne 15. jan 2012 23:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Need
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 15. jan 2012 23:45

Bodo jih že proglasili za nove prvake jutri..škoda mi je tiste prečke, 1. polčas bi mogli boljše izkoristit kr uni niso nardili nič. Aquilani je fajn falil. Sicer pa nič odločilnega ta tekma, še dobro.

Forza Milan!
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 15. jan 2012 23:45

Kapa dol Abate... kot da ima 2 leve noge. Vse kar je dobrega naredu do zdej je fuknu skozi okno pr tistem neposredovanju pr golu. Škoda, očitno je bil zatopljen z tem ko je potleh lepo razprostrl rdečo preprogo za Milita. Idiotsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja še neki... pardon Admini pero i don't give a shit... Fucking Seedorf in kdo mu je dal dovoljenje lazit po igrišču, štopat napade in izgubljat žoge kot za stavo! Ne morem verjet da so tej bebci pršli na minus 5 točk, namesto izkoristit in jim izbit voljo do življenja in jih vržt na plus 8, šibat Giuve in Udinese naši grejo pušit derbi kjer smo bli ultrafavoriti. Brez besed, anzi jih imam tolko ampak bojo večinoma kletvice če začnem pisat. Grem raje spat, me je primu tak glavobol da...
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 15. jan 2012 23:46

Polom od tekme lahko rečem. Čestitke Interju za zmago a smilijo se mi glede načina s katerim so do nje prišli...eni bodo rekli da je to pametna igra, a Inter je zadnji derbi proti Milanu igral odprto in popil tri kose, danes pa so zato igrali bunker...še bolj sem jezen na Milan kjer se je vseeno videlo da za tako velike tekme manjka en res super igralec...Ibra danes bleda senca sebe a da ne bom samo kritiziral je potrebno pogledat tudi svetlejše stvari...Milan je še vedno drugi, še vedno ima lepo prednost pred Interjem in za Juvetom zaostaja le za piko, prvenstva pa vemo da se osvajajo na malih tekmah in tu Milan najbolje igra...Inter je tudi pod Mourinhom izgubil derbi proti Milanu pa je bil prvak, tko da ta poraz sigurno boli a se bo dveh krogih že pozabi...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Need dne 15. jan 2012 23:48

Desperado z zmago bi prisli mi na +11 in ne +8 !!!!
Uporabniški avatar
Need
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 15. jan 2012 23:52

Prosim samo ne zdaj popluvat vsega kar je rdečečrno, jebat ga ni šlo danes, nismo znali ustvarit konkretnih priložnosti ,menjave nam niso prinesle željenega preobrata,kljub premoči enostavno nismo bli pravi v napadu , treba jim je čestitat in gremo dalje... :bandiera:
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Need dne 15. jan 2012 23:56

Costacurta kot jih lahko hvalimo ob zmagah jih lahko tudi k*****mo ob porazih in slabih igrah....in roko na srce danes si zasluzijo kritike!
Uporabniški avatar
Need
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 15. jan 2012 23:58

Če ne druzga lahko priznamo da je pato iz popolnga poloma iz prejšnih tekem prestavu u prestavo višje. Se je vidlo da ko so prejeli gol sploh niso znali naprej igrat. Več sem pričakoval od nocerina,sedorf-če odvzamemo tisti strel tut bolj ko ne slabo
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost