18. krog: AC Milan - Inter 0:1

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 18. krog: AC Milan - Inter

OdgovorNapisal/-a rancid dne 16. jan 2012 00:03

Skoda,da nismo izkoristl svojih prilik, Inter je svojo eno in edino izkoristu in zmagal. Robinja nujno dat pred gol na treningu, pa naj se uci zadevat, k je ku lesen ptc kadar pride do prilike za gol.

Forza Milan :bandiera: :bandiera: :bandiera:
rancid
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 16. jan 2012 00:08

Danes je Allegri po mojem falil s postavo, čeprav ni imel neke velike izbire. Emanuelson ni igral slabo, samo problem je bil, ker je njegova prisotnost uničila Boatenga in Nocerina, ki sta izgubila preveč svobode za utekanje v prostor. Po mojem bi moral takoj v drugem polčasu dat noter Seedorfa ali pa Ambrosinija, ali pa mogoče Robinha od začetka (kar ne bi spremenilo problema pri Nocerinu in Boatengu, ampak bi bil vsaj Robi bolj nevaren za gol).

Inter se je branil in naredil to kar so hotli, škoda za tisti kiks Abateja, ampak nimaš kaj, tako je, še vedno imamo lepo prednost, drugi teden pa čudovite možnosti, da pridemo sami na vrh, tako da situacija je daleč od kritične.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 16. jan 2012 00:11

Pa še to bom reku...če Robinho misli tako igrati na velikih tekmah pol zarad mene nej ga prodajo v Brazilijo in pripelejo Teveza če je fora v tem da se je treba enga znebit ker to je pa že preveč...če nič drugega je bil pa Sharawy kr dobr v tistem kratkem času tko da zej pa res upam da dobi več šans...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 16. jan 2012 00:16

Dejmo malo trezno analizirat tekmo. Do gola smo bili boljši, imeli smo posest, Interju nismo pustili dihat. Bli so bogi, razen une priložnosti Alvareza, ko je žoga ponesreči prišla do njega. Skratka verjetno tako, kot si je Allegri zamislu. Držimo žogo, ne damo jim niti najmanjše šanse, stopnjujemo pritisk, če ga do konca zabijemo super, če ne igramo remi, kar bi blo še vedno v redu. Vse nam je šlo kot po maslu, do napake Abateja. Škoda, ker je Abate do takrat šolal Alvareza in Nagatoma, Milito pa izkušeno. Abbiati ni najboljš posredoval, Milito je pa zadel edini kot, ki ga je lahko. To je bila prva prelomna točka, druga je bila prečka Van Bommla. Če bi šlo tisto notr, sem prepričan, da bi zdej govorili, kako smo razmontiral Inter. Malček sreče in bilo bi čisto drugače. Ampak to je fuzbal, zato je tako privlačna in zanimiva igra.

Zdej če gremo na posameznike. Abbiati bi mogoče lahko posredval boljš, samo enostavno je Milito zadel idealno. Abate dobr, samo grozna napaka, ki je odprla tekmo. Nesta in Silva dobra, Zmabrotta za silo. Nocerino tokrat ni bil na ravni prejšnjih predstav, tudi Boateng ne, medtem ko je bil Van Bommel mogoče celo najboljši posameznik pri nas. Ibra in Pato slaba, sta se trudila, samo enostavno ni šlo. Presenetu me je Emanuelson, ki je bil zelo živahen, tudi potem, ko je šel na levi bok. Menjava Zambrotta-Binho je bla posrečena, Robinho je vnesel živahnost, samo smo mi po golu že padali in je težko sam kej naredil, čeprav je mel lepo šanso, samo po posnetku se vidi, da je bla zelo zajebana situacija in da bi težko kaj več naredu. Napak je bla menjava Seedorf-Nocerino. Seedorf je enostavno star in on rabi deset minut, da zagreje mašino. To se ve, Allegri ga je pa vseeno deset minut do konca dal notri. Mogoče ključna napaka. Tudi El Sharaawy je bil simpatičen, samo je imel enostavno premalo časa, da bi kaj spacal.

Poraz ni konec sveta. Vrnili smo Inter v igro, samo smo še vedno piko za vodilnim, do konca je pa še več kot polovica prvenstva! Ključne tekme še prihajajo. Problem je edino to, kakšne psihične posledice bo poraz pustu na igralcih. Dobro je, da je med tednom Coppa, ker bi z zmago nekako naredili korak v pravo smer, potem pa med vikendom zmaga obvezna, ker Juve gostuje v Bergamu, Inter pa gosti Lazio. Skratka zajebani tekmi, kjer bi obji znal pustit pike. Mi moramo samo naprej gledat sami sebe, zmagovat kot do sedaj in bo.

Za konec hočem povedat samo še to, da smo mi zmagali sami sebe. Brez napake Abateja ni šans, da bi Inter zmagal. Ni šans. Sami smo si praktično zabili gol. In samo tako je lahko Inter prišel do zmage. Pač sreča na njihovi strani. Če bi zadel Van Bommel bi se lahko pogovarjali čisto druge stvari. Zdej pa samo glave gor, zmagat dvakrat Novaro in derbi bo pozabljen.

FORZA MILAN :bandiera:
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 16. jan 2012 00:20

Kot je že alberto paloschi napisou situacija je daleč od kritične, dost prej bi skritizirou igro proti atalnti ali pa kakšnemu calgariju kot pa to danes,res da so bile napake in ena izmed njih nas je kar neki stala,sam tako hudo pa spet ni blu.

Pa el sharawiya treba not poturit fant ma znanje.
P tale mi je tut ušeč da je robinho nevaren golu... mislm da je gol bol njemu nevaren (šala) :bandiera:
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 16. jan 2012 00:22

Dejstva, ki so se danes kar ponujala sama od sebe.

1. Levi bok, stara zgodba, skrajni čas je, da nabavimo nekaj konkretnega.
2. V napadu rabimo enega, ki bo znal zadevat. Robinho in njegova realizacija je tok v k***u, da je to že smešno. Na Pata pa se samo čaka, čaka in čaka, da se končno prebudi pa nič. Jebi ga, derbiji so tekme, ko se vidi, kdo lahko in kdo ne.
3. Seedorf hvala za vse in nasvidenje (če se bo kdo spet obregnu ob to, žvižga mu celi San Siro, to ni le moja kritika).
4.Organizator igre, kje si?

Razloga za paniko seveda ni, ampak nikakor ni lepo izgubit na derbiju, še posebej zato, ker bi lahko merdam dokočno odvzel voljo in možnost osvojitve naslova. Samo upam, da ne bo 31.1. spet dobro znan stavek "We are fine as we are"..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 16. jan 2012 00:43

Ej sam neki ki sicer nima veze z tekmo...a je komentator na začetku tekme reku da je minuta molka zaradi tiste nesreče z ladjo?? Ker če je to reku (v glavi mam da sm to slišou) pol ni res baje ker na Milan Serbia piše da je zarad enga policaja k je umru tragično ta minuta molka...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 16. jan 2012 01:56

Drugi polčas ena velika žalost !!!
Pato ni taknu žoge v drugem polčasu,Seedorf nevem kaj je iskal sploh v igri da o Urbyu ne zgubljam besen..pri kotu vedno ena in ista zgodba on in nocerino neku gusita uno žogo ki je nakoncu končala vedno pri Abbiatiju....gol pa je itak od vezne linije ki je pustilo Zannettija in SVOJE 16 M prostora skoraj do našega kazenskega bruhhh
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Aleš dne 16. jan 2012 04:25

Ta tekma je pokazala da je trenutna ekipa Milana še daleč od tistega kar se od Milana pričakuje...do gola so si resda podredili Inter, kar pa ne zmanjša dejstva da tudi v tem času Milan ni bil ne vem kako navaren za gol (z izjemo konca 1. polčasa. Vglavnem brez okrepitev v prestopnem roku bo letos sila težko kaka kanta prista v rdeče-črnem delu Milana. Skrbi tudi dejstvo da letos z izjemo Rome Milan še ni premagal neke večje ekipe, ne v prvenstvu ne v CL. Z Barco remi in poraz, z Interjem, Napolijem in Juventusom poraz, z Laziom in Udinesejom remi. Ponavadi so bile problematičlni kiski na majhnih tekmah, letos je ravno obratno.
Aleš
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a Daniellz dne 16. jan 2012 04:35

Zdej smo si sami zakuhali. Bomo pa mogli trdo garat nasledni mesec :) Trdo trdo.. U naslednjem krogu nas lahko spasijo atalanta in lazio če se izkažejo.. kar pa pričakujem, da bodo :) No in če se mislimo pobrat iz nebom glih reku dreka ampak to je drek glede na to kaki razpored mamo u februarju, da glava peče. NEBO ŠLO BREZ OKREPITEV TAKO, DA GALLIANI / BERLUSCONI JE POČASI ČAS!

Drugače pa moje mnenje.. Obramba ni delovala glih slabo razen napaka Abbateja. Sm pa opazu, da pri prostih strelih obramba veliko trpi.. no sej logično ubistvu so samo silva,nesta,abbate tam nasproti pa enih 5 interjovih.. zambrote koda ni.
Veza in napad je bla kot že leta in leta nepovezana med sabo. Ni me razočaral emanuelson.. kvečmo bolši je bil, ko pato. Ampak.. če bi igro začeli v drugačni enajsterici bi tudi zmagali. Boatenga bi usaj za špice dali bi žoga šla zelo lažje u prostor.
Uporabniški avatar
Daniellz
Kapetan Milana

Kraj: Izola

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost