buldog5 je napisal/-a:Če ne druzga lahko priznamo da je pato iz popolnga poloma iz prejšnih tekem prestavu u prestavo višje. Se je vidlo da ko so prejeli gol sploh niso znali naprej igrat. Več sem pričakoval od nocerina,sedorf-če odvzamemo tisti strel tut bolj ko ne slabo
Iz rikverca je prestavil v prvo. Meni se ni zdel nekaj ekstra. Pač nekaj solidnih minut je imel in to je bilo to. Če mu že manjka samozavesti je že to dovolj dober razlog, da proti merdam sedi na klopi. Je že imel kar nekaj šans, da si vsaj malo dvigne samozavest pa na drugih tekmah ni igral nič boljše. Ne vem kaj se še mora zgodit... Verjetno je Allegri mislil,da bo inter igral bolj odprto, ker so nujno rabli zmago. Samo so se lepo branli in čakali na tisto eno šanso upanja in jo tudi dočakali. Milan pa kaznovan za edino resno napako na tekmi. Proti obrambnemu interu pa tak Pato ni imel kaj za delat. Tu je bolj manjkala Cassanova genijalnost.
Kar se posameznikov tiče pa me je še najbolj navdušil Van Bommel. Daleč najboljši posameznik pri Milan. Včeraj je igral kot utrgan. Nocerino in Boateng sta mu na sredini itak bilj kot ne v napoto. Merde ne bi prišle mimo pa, če bi sam igral na sredini. Pa škoda, da ni zabil,že druga štanga proti merdam. Na koncu pa je tudi edini prišel pozdravit navijače drugi so se raje kar poskrili.
Pa tudi Urby je igral kvalitetno včeraj. Ena njegovih boljših tekem pri Milanu. Dobre podaje, dolge žoge in veliko teka. In se strinjam, da je tudi na boku bil ok. Samo, da ne bo zdaj komu padlo na pamet, da je on novi Abate in se ga bo furalo tam.
Ibri pa nimam kaj za zamerit. Pride vsake toliko tekma, ko ti ne gre. Na prejšnjih tekmah nas je tak spet sam vlekel naprej.
Kar se menjav tiče pa niso dvignile igre. Milan ni igral nič boljše. Robinho je odigral dokaj slabo, Seedorfov vrhunec je bila tista bomba od daleč, El Shaarawy, ko je prišel noter je takoj postalo nevarno, da bi pa pokazal kaj več pa ni bilo časa. Po moje je Allegri spet prepozno menjal. Vsaj kakih 10 minut prepozno in to je to.
Sicer pa še en derbi več, ki smo ga izgubili. Upam, da nas bo arsenal zaradi tega malo bolj podcenjeval.