18. krog: AC Milan - Inter 0:1

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 18. krog: AC Milan - Inter

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 16. jan 2012 07:21

Strinjam se z Pennyem, do gola smo držali mi tempo tekme. Že res, da je Abate napravil šolsko napako, ampak ČE se Zambrotta tam ne bi odločil na silo preigravat do tega pomoje ne bi prišlo, pol je pa še kot nor lovil Zanettija, ki pa mu ni bil kos. ČE bi žoga od MvBja končala v golu bi Inter bil praktično poražen, pa zopet ni bilo sreče. Nevem zakaj eni govorijo, da je koncec boja za skudeto in podobne stvari, če je naslednji krog šele polovica(!!!) prvenstva. Jaz sem ta poraz že pozabil, treba je zdej premagat Novaro v sredo in pa za vikend. Dvomim, da lahko Juve kar tako zmaga v Bergamu. Jebiga letos imamo 3 poraze iz treh derbijev, treba bo pike dobivat do konca na malih tekmah. Mogoče pa ne bo tistih kiksov kot so bili lani (Roma doma, Bari doma, Palermo v gosteh...:)

Forza Milan v dobrem in slabem :bandiera: :salmilan:
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 16. jan 2012 08:05

Od vedno so mi šle na ku*ac te male ekipe ki hodijo igrat bunker na San Siro !!! Aja in Pato s tako igro naj gre v Pariz čimprej ...
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 16. jan 2012 10:18

prosm vs lepo da se ne spravljate na abbiatija ker tole je čista napaka abateja in abbiati je naredu use kar lahko ampak milito se vrača u formo in je ZELO dobro zaključil....pa še nekaj glede pata-naj bo talentiran koliko če njemu se totalno vidi da se mu ne da vedno samo driblja..če bo šlo tako naprej mi bo kmalu žal da ga nismo prodali PSGju pa naj tam driblja..nebom pa rekel da je igral slabo ker je ene parkrat lepo potegnil mimo samo še vseeno veliko premalo s strani vseh včeraj pohvalil bi samo silvo in nesto ki sta lepo reševala težke situacije v obrambi
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 16. jan 2012 11:44

Patotu se vidi, da mu manjka samozavest. Pa tehnika šepa, ker mu vsaka žoga zbeži, Maicon mu je dvakrat žogo uzel kot malemu otroku, od daleč pa sploh ne upa udarit. Na sploh pri Milanu še vedno pogrešam strele od daleč. Samo Boateng si upa užgat od daleč, drugi noben. Emanuelsona bi pa lahko Allegri začel furat na levem boku. Ker teče kot utrgan, vrača se vedno, predložek ma pa tudi dober.

Skratka kot kaže bosta v kratkem prišla Mesbah in Merkel. To bi bili odlčni potezi, ker je zaradi poškodb trenutno malo kriza na sredini. Potem pa čakamo Teveza do 31. januarja, če pa tekom tistega dneva vidimo, da ne bo šlo, pa hitro zaključimo z Maxi Lopezom in je. To bi bil zame dober, če ne že odličen mercato.

Ne morem pa še mimo Interjevih navijačov. To so najbolj podla govna na svetu. Izmečki. Da imaš žaljive strišone do Gattusa in Cassana (prvi lahko oslepi na eno oko, drugi bi lahko z malo nesreče tudi umrl), moraš bit res govno od govna. Kakršen klub, takšni navijači :puke:

Pa zdej seveda spet vsi povzdigujejo Inter. Zakaj? Ekipo majo slabo, njihov tako opevani Alvarez je bil včeraj proti Abateju kot cucek, njega in Nagatoma kot da jih ni bilo na igrišču. Igral so bunker kot kakšna Siena na San Siru, s tem da so nas uspeli zmagat, ker smo jim podaril darilo. Igre nimajo, vse, kar je blo včeraj dobro, pa je šlo preko Maicona, ki je edini igralec pri njih, ki lahko naredi razliko. V nedeljo jih bo Lazio prizemljil, mi bomo stresli Novaro in bo derbi že pozabljen...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 16. jan 2012 12:00

Če mi gre pa kej na k*** je pa to to da nekateri zdej neki pata kritizirate pa ga pošilja te u PSG. A par dni nazaj ko je bil pa že skoraj njihiu igralec pa usi jokali kakšen talent je in kakšna napaka bi bila da se ga proda. Dečkotu pač ne gre je pa res da se je nekoliko poravil. Recimo da tip ne igra prepričljivo zdej se pa zamislte da bi učerej dau en pof*** posran gol,mam občutek de bi ga hvalil in slavil ko nevem koga.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 16. jan 2012 14:55

Res ne vem,ka je zdaj Pato kriv?? če že me je v napadu razočaral Ibrahimović, parkrat je dobil žogo, potegnil proti golu in ali streljal ali podal, vendar je ta žoga MORALA priti do njega, medtem ko je Pato tekel za skoraj vsako žogo! to je razlika, če se po igrišču sprehajaš in se dereš na druge ali pa tečeš za žogo in soigralce spodbujaš. Kakorkoli zaradi ene tekme da bi se tolko jezil, to ni potrebno. Bo slajše predzadnje kolo, ko jih bomo pemagali za Scudetto ;)

FORZA! :bandiera:
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a milanista dne 16. jan 2012 15:45

Do gola so igrali kar solidno. Po golu pa več ali manj žalost. Škoda. Jebiga Abate je zajebal,se zgodi. Gremo dalje....
Uporabniški avatar
milanista
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 16. jan 2012 17:45

Penny je napisal/-a:Igral so bunker kot kakšna Siena na San Siru, s tem da so nas uspeli zmagat, ker smo jim podaril darilo.

Tudi Milan je na Camp Nou igral bunker, remiziral po "sreči", pa ni nihče od nas govoril kako smo bili cucki pa se branli 90 min. Jebat ga, Inter se je brano, na koncu zmago in vsaka čast. Jaz ne kritiziram bunkrov, to je le ena od taktik, vem pa da tudi Milan ne igra proti velikim klubom na polno.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 16. jan 2012 18:46

Pa ti resno misliš s tem, ko primerjaš barco in inter? Proti barci smo pokazali jajca na obeh tekmah, tako da so nam vsi ploskali, vsi. Smo imeli srečo, posebej pri zadnjem zadetku, smo pa pokazali to kar redko kakšna ekipa proti barci.
Ne moreš pričakovat da boš igral napadalno proti ekipi, ki ima na tekmo najmanj 60% posest žoge in ima že par let najbolšo vezno linijo, ki ji praktično ne moreš vzet žoge.
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a cheguevara dne 16. jan 2012 19:20

buldog5 je napisal/-a:Če ne druzga lahko priznamo da je pato iz popolnga poloma iz prejšnih tekem prestavu u prestavo višje. Se je vidlo da ko so prejeli gol sploh niso znali naprej igrat. Več sem pričakoval od nocerina,sedorf-če odvzamemo tisti strel tut bolj ko ne slabo

Iz rikverca je prestavil v prvo. Meni se ni zdel nekaj ekstra. Pač nekaj solidnih minut je imel in to je bilo to. Če mu že manjka samozavesti je že to dovolj dober razlog, da proti merdam sedi na klopi. Je že imel kar nekaj šans, da si vsaj malo dvigne samozavest pa na drugih tekmah ni igral nič boljše. Ne vem kaj se še mora zgodit... Verjetno je Allegri mislil,da bo inter igral bolj odprto, ker so nujno rabli zmago. Samo so se lepo branli in čakali na tisto eno šanso upanja in jo tudi dočakali. Milan pa kaznovan za edino resno napako na tekmi. Proti obrambnemu interu pa tak Pato ni imel kaj za delat. Tu je bolj manjkala Cassanova genijalnost.

Kar se posameznikov tiče pa me je še najbolj navdušil Van Bommel. Daleč najboljši posameznik pri Milan. Včeraj je igral kot utrgan. Nocerino in Boateng sta mu na sredini itak bilj kot ne v napoto. Merde ne bi prišle mimo pa, če bi sam igral na sredini. Pa škoda, da ni zabil,že druga štanga proti merdam. Na koncu pa je tudi edini prišel pozdravit navijače drugi so se raje kar poskrili.
Pa tudi Urby je igral kvalitetno včeraj. Ena njegovih boljših tekem pri Milanu. Dobre podaje, dolge žoge in veliko teka. In se strinjam, da je tudi na boku bil ok. Samo, da ne bo zdaj komu padlo na pamet, da je on novi Abate in se ga bo furalo tam.
Ibri pa nimam kaj za zamerit. Pride vsake toliko tekma, ko ti ne gre. Na prejšnjih tekmah nas je tak spet sam vlekel naprej.

Kar se menjav tiče pa niso dvignile igre. Milan ni igral nič boljše. Robinho je odigral dokaj slabo, Seedorfov vrhunec je bila tista bomba od daleč, El Shaarawy, ko je prišel noter je takoj postalo nevarno, da bi pa pokazal kaj več pa ni bilo časa. Po moje je Allegri spet prepozno menjal. Vsaj kakih 10 minut prepozno in to je to.

Sicer pa še en derbi več, ki smo ga izgubili. Upam, da nas bo arsenal zaradi tega malo bolj podcenjeval.
Uporabniški avatar
cheguevara
Milanov trener

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov