37. krog: Inter - AC Milan 4:2

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 37. krog: Inter - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 06. maj 2012 21:40

Desperado je napisal/-a:OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idiot sodniški! Jebeš to res, ne morem verjet kakšne so to odločitve. Jst sm končal z gledanjem fuzbala do nove sezone. IMBECIL SODNIŠKI!

P.S. Sem strastni navijač Milana, pero tega pa ne toleriram. Kvečjemu rumen karton Boatengu, ne pa Cesarju in še penal... Iz lune se je vidlo da je Cesar pravilno posredoval. Mi gre na bruhanje ko vidim tako.

Se strinjam, tako nej gobboti zmagujejo...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 06. maj 2012 21:41

Vidiš kaj naredi imbecil od sodnika, drugi polčas se bodo zaradi tega "penala" poklali pa bo na konc za brez veze...Milan nebo vidu naslova, Inter pa ne LPja...imamo aktivn rezultat ki pa si ga ne zaslužimo niti malo...kdaj bi izenačili če nebi dobili penala??? Ob svetem nikoli, ker smo vsega skup uspel spacat 2 centra in 2 šanse ki jih Ibra (kot je v navadi v velikih tekmah) ni izkoristil...kako lahko en posran inter ki je letos posran kot že dolgo ne tako bolj napaljen in nabrit kot mi ki se borimo za naslov in imamo še realne šanse sploh po darilu Juveta zadnji krog??? Tako kot mi igramo zadnjih 5-6 krogov si ne zaslužmo igrat niti LP naslednjo sezono...zadnjič sem dober Milan videl igrati proti Barci doma, od takrat naprej smo pa posrani da bolj nebi mogli biti...a ker je to pač nogomet imamo še povsem lepe šanse tudi za naslov, ampak iskreno povedano si mali del mene želi da ga ne osvojimo in to na tak način da dons Juve kiksa in da mi tut kiksnemo, ker mogoče bo pa to le dovolj velik alarm za veljake da nej končno začnejo že neki menat, ker tole je smešno...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 06. maj 2012 21:43

Sodniki obup....
tisto za priznat gol je res težka odločitev, bomo videli če je sploh bil.
Penala ni bilo, vendar če bi bil sodnik neomajen bi dal cesarju drugega rumenega ker je provociral ibro in zavlačeval.
Nameren udarec po robinhu neopazen...

Bonera pa tak fail pri golu da ne moreš verjet....

Boli me, tolko so nas ukrali sodniki, da se ne bom obremenjeval, čeprav ni OK vse to, MA VAŽNO DA ZMAGAMO!
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 06. maj 2012 21:44

Kaj praute tisto je bil gol al ne ko se je abbiati neki po črti loviu?
Me pa prau zanima kaj sta cezar in ibra si mela povedad pred in po izvajanju penala. Je kdo ki zna italjansko kaj prebral?
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 06. maj 2012 21:48

Alberto Paloschi je napisal/-a: Se strinjam, tako nej gobboti zmagujejo...

Točno tako. To sm navajen gledat iz strani merd iz Torina. Fuck me, še kar ne morem verjet... pa tako očitno je blo da si je Boateng preveč podaljšal žogo in da je Cesar preusmeril potek žoge. Moreš bit res slep. Stranski kje si? Al je taisti ki ni vidu gola Muntarija proti Giuvetu? Kakorkoli to je brezveze gledat, zmagovat tako te je lahko kvečjemu sram in ne v ponos. Derbi gor ali dor, osramotit rivale gor ali dol, jih vržt vn iz borbe za 3. mesto tudi, ma to žal zame ni fer.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 06. maj 2012 21:51

Desperado to so besede, vsak pravi Milanista prizna, da ni penal, tudi jaz. Če ne bi mel rad fuzbala bi ga zdej nehal gledat in igrat za večno :)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 06. maj 2012 21:52

buldog5 je napisal/-a:Kaj praute tisto je bil gol al ne ko se je abbiati neki po črti loviu?
Me pa prau zanima kaj sta cezar in ibra si mela povedad pred in po izvajanju penala. Je kdo ki zna italjansko kaj prebral?

Z enega foruma: Julio ha detto a Ibra "tanto te lo paro, lo sbagli"; Ibra ha risposto "l'ha presa però, l'ha presa..."
Julio: "Branil ti bom penal, zgrešil boš" Ibra: "Sem ga dal, sem ga dal".
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 06. maj 2012 21:55

iiiiibbra
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 06. maj 2012 21:55

Vzamem nazaj tisto za Ibro!!! To je pa že nekaj kar pričakujemo od Milana!
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 06. maj 2012 21:58

capcap je napisal/-a:
buldog5 je napisal/-a:Kaj praute tisto je bil gol al ne ko se je abbiati neki po črti loviu?

Z enega foruma: Julio ha detto a Ibra "tanto te lo paro, lo sbagli"; Ibra ha risposto "l'ha presa però, l'ha presa..."
Julio: "Branil ti bom penal, zgrešil boš" Ibra: "Sem ga dal, sem ga dal".

Aha sm mislu de je šlo za kakšne hujše provokacije,drugače pa hvala :)
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost