Napisal/-a Gennaro dne 06. maj 2012 21:41
Vidiš kaj naredi imbecil od sodnika, drugi polčas se bodo zaradi tega "penala" poklali pa bo na konc za brez veze...Milan nebo vidu naslova, Inter pa ne LPja...imamo aktivn rezultat ki pa si ga ne zaslužimo niti malo...kdaj bi izenačili če nebi dobili penala??? Ob svetem nikoli, ker smo vsega skup uspel spacat 2 centra in 2 šanse ki jih Ibra (kot je v navadi v velikih tekmah) ni izkoristil...kako lahko en posran inter ki je letos posran kot že dolgo ne tako bolj napaljen in nabrit kot mi ki se borimo za naslov in imamo še realne šanse sploh po darilu Juveta zadnji krog??? Tako kot mi igramo zadnjih 5-6 krogov si ne zaslužmo igrat niti LP naslednjo sezono...zadnjič sem dober Milan videl igrati proti Barci doma, od takrat naprej smo pa posrani da bolj nebi mogli biti...a ker je to pač nogomet imamo še povsem lepe šanse tudi za naslov, ampak iskreno povedano si mali del mene želi da ga ne osvojimo in to na tak način da dons Juve kiksa in da mi tut kiksnemo, ker mogoče bo pa to le dovolj velik alarm za veljake da nej končno začnejo že neki menat, ker tole je smešno...