37. krog: Inter - AC Milan 4:2

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 37. krog: Inter - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 06. maj 2012 22:28

Evoga še penal...teoretično oz. po črki zakona je to penal ampak to so tko neumni penali da je to živjo adijo...žoga nebi šla nikamor nevarno, isti penal kot tisti za Real proti bayernu in za nas proti Parmi denimo ko je Urby udaril žogo pod nebo....uglavnem Millito nam je j**** kevo nocoj..
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a aleninho dne 06. maj 2012 22:36

:x
Glede na to da so bile merde letos razbite s strani Bologn pa Parm pa takih ekip, mi pa jih ne moremo si niti ne zaslužimo naslova, poleg tega smo zviseli na vseh večjih tekmah letos...
Tekmo sem nehal gledati, o sodnikih pa je bilo že dosti povedano...ni čudno da ima italijanska liga vse slabši ugled ko se že pri sodnikih začne z velikim kupom gnoja... :envy:

Sicer pa imamo po tej tekmi ogromno časa za razmisliti, upam samo da ne pride le do masivnega odhoda igralcev, ampak da se le ti tudi ustrezno zamenjajo...FORZA :salmilan:
Uporabniški avatar
aleninho
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 06. maj 2012 22:36

Evoga zdej pa še Maicon...tole je mučno gledat res....kakorkoli že sezone je konec in smo veliki poraženci na vseh frontah...podobno kot 2005 s to razliko da smo mel takrat ekipo ala AUDI Q7, letos jo mamo pa kot Jugo Koral45
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Kaká_girl dne 06. maj 2012 22:42

svetec17 je napisal/-a:Na 6 tekmah so nas okradli, se pravi da bi lahk meli 18 točk več! namesto da bi naše spodbujali, jebentusu raje riti ližete(jim privoščite scudetto)! shame on you! what a fan!
tud če penala ni bilo, smo ga dobili za nazaj lahk da bo odločilen, bmk.
me zanima kater jebentusov navijač je kdaj priznal napake sodnikov? noben!!! rajši vidi da njegova ekipa ne glede kako in tako sem jaz!
res je da mora vsaka zmaga biti poštena, a tako tudi poraz!
Forza Milan! :bandiera:

evo sedaj pa še penal za njih...

Se strinjam z vsem kar si napisal! :worthy
Upam, da bodo zdej v prestopnem roku pošteno prevetrili ekipo in naslednjo sezono z novimi okrepitvami štartamo po scudetto! FORZA MILAN :bandiera:
Kaká_girl
Član Kluba navijačev

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a Need dne 06. maj 2012 22:42

Za moje pojme,je za današnji poraz izkkljucno kriv samo ABATE....pri vodstvu z 2:1 gre on rusit napadalca na tak idiotski,zacetniski,itd......nacin..In pol se tip se kurci ko se pa z lune vidlo da je prekršek bil!In tole je njegov že drugi velik kiks na derbiju...prvi derbi smo isto zaradi njega zgubli!!In ce ne bi tam blo izenacenja,dam roko v ogenj da zgubili ne bi!Basta in pika.Jezn sm k hudic,pa ne zarad poraza,ampak nacina na kak nacin smo zgubli prvenstvo in ta derbi!

Mali na levem boku,ima da je nasledne leto prvi bocni!
Zadnjič spremenil Need, dne 06. maj 2012 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Need
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 06. maj 2012 22:44

Svaka čast Allegri, v celi sezoni je uspelo zmagat na vseh derbijih ja ja... Upam da raznoraznih Boner in takih odpisancev ne bo potrebno naslednje leto gledat, raje gledam mladinsko ekipo kot te pocarje ... Mah, kaj čem govorit, dajte me napadat .. Fenomenalen uspeh =)

PS: Abate je tudi vsako tekmo slabši ...
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a cheguevara dne 06. maj 2012 22:50

Ja Abate letos pač ni na nivoju kot je bil. Pa tudi Gattuso mu je manjkal celo sezono zaradi česar je igral še slabše. Napako za gol je recimo naredil na prvem derbiju, ko je falil celo žogo in mu je Militto potem pobegnil, na prvi tekmi proti Barceloni je zaspal, na zadnji je pustil Iniesto in je raje mahal z rokami za ofsajd, danes pa še butast prekršek za penal. In to na tekmi, ko se borimo za scudetto. Katastrofa. Sicer pa zaslužen poraz danes, tu ni kaj za debatirat.
Uporabniški avatar
cheguevara
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a capcap dne 06. maj 2012 22:59

Res neverjetno, Inter nas je zmagal kljub temu, da je bil parkrat res oškodovan s strani sodnikov. Imeli so odličen dan, mi pa slabšega.
Slabe stvari: oba zgubljena derbija in predvsem scudetto.

Dobre stvari: Mladi De Sceglio in (nadejam se) morebiten BES Berluske, upam da vidi, da nam manjka kvaliteta na nekaj pozicijah.

Drugo leto upam da ne bo več takih minešter.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a al3n dne 06. maj 2012 23:03

Hja, kaj čmo.. brezveze zdaj sipat bes tukaj gor, lahko bi spisal knjigo o trenutnem počutju ampak skoraj nima smisla. Bomo prespali... kolikor bomo pač lahko.. forza...
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 06. maj 2012 23:23

Sramota,da teh bednikov niso bli sposobni enkrat premagat, res žalostno.

Sezona polna poskodb, grdih sodniskih odlocitev, Allegri nesposoben na derbijih..se dobro da je konec, pa naslednjo sezono. FORZA MILAN!
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost