37. krog: Inter - AC Milan 4:2

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 37. krog: Inter - AC Milan

OdgovorNapisal/-a milanista dne 07. maj 2012 20:59

A zdaj bi kar Abateja nagnali iz kluba hahaha. Ta pa je dobra. Jebiga, sami smo si krivi za izgubljen scudetto. Peče, ker ne morem gledat gobbe kako slavijo...
Uporabniški avatar
milanista
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 07. maj 2012 21:22

Jahh.. preveč napak v obrambi. Ko pa Mexes naredi eno, pa je pole na klopi pol sezone in na izhodnih vratih. Žalostno.. :tmi:

Drugače pa športno čestitam Juvetu za naslov, so bili preprosto najboljši letos. Napake sodnikov, poškodbe gor al dol.. Drugo leto pa če se nekaj ne spremeni v MilanLabu (ker tole je že res smešno vse skupaj) in reče adijo in hvala nekaterim igralcem, ki so svoje v Milanu že dali skozi, nebo nič boljše. ;)
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 08. maj 2012 12:05

milanista će Abate misli igrat tko kot letos zarad mene lahko mirno odide iz kluba. Človek je lani rasel in bil vedno boljši, letos je bilo pa tako vse do vpoklica v reprezentanco, od tm naprej pa nwm kaj je z njim, kot da bi mu to v glavo stopilo (ne trdim da mu je, ampak tako zgleda)...ob ostalih cvetkah (Bonera, Zambrota in ostali) realno seveda da ni za "izgon" iz kluba, ampak s tako igro je za moje pojme lahko le rezervni bočni, ker človek letos stagnira oz. nazaduje, spominja me na Antoninija, ki je pod Leonardom igral izjemno en cajt in ko sem naslednjo sezono pričakoval da bo človek gradil na tem je pa postal totalni pajac na tistem levem boku...zato pa pravim, da če se Abate naslednje leto ne popravi nej dajo raj tegale malega v prvo postavo in naj igra...če bo on napako naredu bom lahko vsaj razumel, ne morem pa razumet da taka amaterske napake dela igralc, ki je kr nekej težkih tekem že dal čez v zadnjih sezonah...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

Prejšnja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov