17. krog: Inter - AC Milan 1:0

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 17. krog: Inter - AC Milan

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 23. dec 2013 01:02

Kaj smo mi postal. Jebeni Livorno?? Naj se jebejo kurci nesposobni!!! Allegri j**** si mater peder gnil pofukan!
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Abate dne 23. dec 2013 03:46

Gennaro je napisal/-a:Mi pod Allegrijem ne bomo dobil velike tekme NIKOLI ker tip pač POJMA NIMA! Pa proti prvim sedmim ekipam smo letos osvojili ENO točko! Grem stavit da jih je še Sassuolo več zbral!

Res je, bravo, Sassuolo je zbral dve točki ... Pač velikani italijanskega nogometa :l:

Drugače pa, Django Scatenato je itak zaseden s svojimi sponzorskimi dejavnostmi (dve stvari naenkrat pa vemo da bolj težko obvladuje), kako bo potem šele lahko razmišljal o igranju (beri: padalstvu). Važno da ima obutev posebno, če že v glavi nima vseh kolesc ... No ima eno, pa še to se v nasprotno smer vrti :worthy

In pa še njegov tweet po koncu tekme: "Buon natale e buon anno a tutti all arbitro anche. Merry christmas and happy new year to everybody and the referee too". Sodniki ... :bandit:

Slika
Uporabniški avatar
Abate
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 23. dec 2013 08:38

Hahahahaha e moj Django, Bog te nima rd :-D
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 23. dec 2013 10:01

Saponara: "The trequartista role is where I get to express myself in the best way. I felt immediately at ease in that role today."

Mogoče zato ker si ( pa ne samo sapy skorajcela ekipa ) igral na mestu, kjer si najboljši in tista "igralec lahko igra na več mestih" fama morda prvič v letu ni bila na prvem mestu. Če bi monty smel igrat sapy definitivno nebi igral ....

Matri: "I'm suffering at the moment, but I believe in my potential. I have a strong desire to show my worth."

V tem momentu ? Ne se jebat.... osebno bi te dal komurkoli zastonj pa tudi če to pomeni da je treba pogoltnit 12M . Na osnovi ene dobre sezone si si naredu kariero .....

Constant will be examined tomorrow (he has sustained an ankle injury). He left San Siro on crutches after the derby

yay, BAJE naj bi bilo zanj nekaj zanimanja, no sedaj ga definitivno ni več ...

Allegri: "Matri has good qualities, but it would have been difficult to have him play with Kakà and Balotelli from the start today.

ČAKAJ !KAJ ? A sedaj pa matri ni več idealni partner za balotelija ki omogoči da balo igra še bolje ?
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 23. dec 2013 11:22

Mah... Nekaj sem se včeraj odločil... LETOS NE BOM VEČ GLEDAL TEKEM MILANA! IN PIKA!
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 23. dec 2013 11:31

Po prespani noči je lažje potegnit nekaj dejstev. Enostavno ne razumem, kako lahko igraš 35-40min zelo dobro(glede na vso sezono) in potem popolni mrk. Na to ni odgovora. Kot da igra povsem druga ekipa, brez borbe, neke čudne podaje, želja je ostala v garderobi, in še bi lahko našteval. Nekateri ste pisali, da se odsotnost monty ne pozna, pa vendar sem povsem drugega mnenja. Res da v zadnjem času igra pod povprečjem, vendar je z njim igra zagotovo bolj povezana. Res je, da potem najbrž včeraj nebi videli saponare, ki je po mojem mnenju odigral zelo dobro in bog nedaj da ga kam posodijo. Fant mora dobit šanso, in včeraj smo videli, da se v nekaterih situacijah zelo dobro znajde. Glede Polije bi rekel, da se resnično bori in daje vse od sebe, vendar se vse prevečkrat odloča za rizične podaje, katere posledično pride do izgubljene žoge. Munatari čisti defenzivec, de jong pa v svojem slogu, bojevito, srčno in odločno. Veliko razočaranje včerajšnje tekme pa je zagotovo Balo. Za njega nevem, kot da ima nekih 5min, ki res gre, potem pa samo neki čaka, ko dobi žogo proba s solo prodorom, al pa pade. Drugega v zadnjem času pri nejemu ne vidiš(izjema Livorno).
Enostavo v garderobi bo potrebno narediti red, odsloviti nekatere igralce, zamenjati trenerja ter strokovne sodelavce, saj drugače se peljemo proti podnu. Vsi smo mislili, da slabše ne more biti, vendar je kot kaže lahko. Dosegli smo čisti poden.
Upajmo na boljo čase, na igro katera navdušuje, na igralce kateri grizejo in na trenerja, ki v vsakem trenutku ve kaj dela.
Forza MILAN :)
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 23. dec 2013 12:35

Tadej emocije so že bile, toda iz protesta niso navijali navijači.

Glede tekme ... spil sem kako pivo preveč in nisem mogel efektivno slediti. Saponara me ni razočaral, to pa je to. Obe ekipi sta igrali pod nivojem prejšnjih let.
Razočaran.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

Re: 17. krog: Inter - AC Milan 1:0

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 23. dec 2013 12:45

Bolj ko gledam gol Interja, bolj se mi zdi da bi tam moral biti piskan offsajd, ker je Nagatomo z svojim gibom proti žogi natrzal Abbiati...seveda lahko samo ugibamo če bi slednji odreagiral kaj drugače če tam ne bi bilo Nagatoma, a to nam nič ne pomaga...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a nini.bini dne 23. dec 2013 13:02

acerni6 je napisal/-a:Mah... Nekaj sem se včeraj odločil... LETOS NE BOM VEČ GLEDAL TEKEM MILANA! IN PIKA!

Sej letos tut nebi meu več kej gledat, ker smo do 6.1. fraj :D
Uporabniški avatar
nini.bini
Član Kluba navijačev

Re: 17. krog: Inter - AC Milan 1:0

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 23. dec 2013 13:27

nekako v tem smislu je bilo tudi mišljeno no... :D

Dobro je fantje, ni še panike.. Še smo v igri za obstanek v Serie A, do božiča 20pešnajst, se bo vse spremenilo!
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost