Mene srce boli ko to vse skupaj gledam... Oziroma ko moram še vedno Allegrija gledat na klopi. To mi nikoli ne bo jasno, kako lahko ta pajac še vedno sedi na klopi Milana. Včeraj je poraz čisto njegov. Saponaro, ki je edini dobro povezoval igro med napadom in obrambo, je potegnil iz igre, v igro pa Matrija, za katerega noben več verjetno ne ve, kako lahko sploh še stopi na igrišče. Zakaj ni dal notri raje Pazzinija? To ve samo Allegri. Zakaj ni raje namesto Saponare menjal Muntarija in dal v igro Nocerina, da se Saponari ne bi bilo več treba vračat, če je bil tolko zmatran, kot je rekel Allegri, ve samo spet Allegri. Temu tipu ni več jasno nič. Ampak nič. Pizda govorimo o trenerju, ki je dal Emanuelsona na trequartisto igrat, ker kao on ni terzino, potem pa je prišel iz Fulhama in je naenkrat bomabstično oznanil, da Emanuelson ima pa vse karakteristike za igrat terzina. In govorimo o trenerju, pri katerem bi Kaka 100% zdej igral zadnjega veznega, če ne bi Galliani tako odločno zanikal to možnost.
Balo je spet drugo poglavje. Tudi njega je Allegri uspel zjebat. Mi enostavno igramo preveč stran od gola, 20 metrov od gola, Balo je pa sam v špici s petimi branilci na hrbtu. Tip dobi v celi tekmi mogoče eno uporabno žogo, petkrat se jo pa dotakne. Zraven tega ga branilci lomijo nenormalno, sodniki mu pa ne piskajo več nič. To je obup in spet je zato kriv naš dragi Allegri.
Včeraj sem dokončno dojel, da mi z Allegrijem nimamo kaj iskat. Honda, Rami, Nainggolan... Isti kurac... Slej kot prej bo zadušil vsakega od njih, verjetno jih bo dal še iz pozicije igrat. Ni nam pomoči, dokler imamo na klopi Allegrija...