17. krog: Inter - AC Milan 1:0

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 17. krog: Inter - AC Milan 1:0

OdgovorNapisal/-a Penny dne 23. dec 2013 14:14

Mene srce boli ko to vse skupaj gledam... Oziroma ko moram še vedno Allegrija gledat na klopi. To mi nikoli ne bo jasno, kako lahko ta pajac še vedno sedi na klopi Milana. Včeraj je poraz čisto njegov. Saponaro, ki je edini dobro povezoval igro med napadom in obrambo, je potegnil iz igre, v igro pa Matrija, za katerega noben več verjetno ne ve, kako lahko sploh še stopi na igrišče. Zakaj ni dal notri raje Pazzinija? To ve samo Allegri. Zakaj ni raje namesto Saponare menjal Muntarija in dal v igro Nocerina, da se Saponari ne bi bilo več treba vračat, če je bil tolko zmatran, kot je rekel Allegri, ve samo spet Allegri. Temu tipu ni več jasno nič. Ampak nič. Pizda govorimo o trenerju, ki je dal Emanuelsona na trequartisto igrat, ker kao on ni terzino, potem pa je prišel iz Fulhama in je naenkrat bomabstično oznanil, da Emanuelson ima pa vse karakteristike za igrat terzina. In govorimo o trenerju, pri katerem bi Kaka 100% zdej igral zadnjega veznega, če ne bi Galliani tako odločno zanikal to možnost.

Balo je spet drugo poglavje. Tudi njega je Allegri uspel zjebat. Mi enostavno igramo preveč stran od gola, 20 metrov od gola, Balo je pa sam v špici s petimi branilci na hrbtu. Tip dobi v celi tekmi mogoče eno uporabno žogo, petkrat se jo pa dotakne. Zraven tega ga branilci lomijo nenormalno, sodniki mu pa ne piskajo več nič. To je obup in spet je zato kriv naš dragi Allegri.

Včeraj sem dokončno dojel, da mi z Allegrijem nimamo kaj iskat. Honda, Rami, Nainggolan... Isti kurac... Slej kot prej bo zadušil vsakega od njih, verjetno jih bo dal še iz pozicije igrat. Ni nam pomoči, dokler imamo na klopi Allegrija...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 23. dec 2013 14:45

Mislim, da nas vse srce boli. To, kam je Milan padu, to je smešno. Tako kot pravi Boban, Milan je nekoč bil resen klub, že zdavnaj pa to ni več. Na žalost. Pa zdaj v prestopnem čakam cenkanje za Nainggolan, za katerega bo na koncu Juve ponudu pol milijona več pa nam ga bojo speljal. Z našim kešom od Matrija. :tmi:
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 23. dec 2013 15:29

http://acmilan-balkan-fans.blogspot.com ... -meca.html

V linku je nekaj fotografij učerajšne tekme. Sam sem si jih pogledal in mi je kar vroče postalo.
Ljudem s slabim želodcem odsvetujem ogled fotografij.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 23. dec 2013 15:37

Te slike so kr neki |-)
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Penny dne 23. dec 2013 15:42

Sam te slike so res kr neki, sploh ne kaže celotnega igrišča in to so momenti v igri, ko lahko samo zgleda tako, kot da so igralci povsem narobe postavljeni, pa temu sploh ni tako. Ker se itak ne vem, kam je šla žoga, a je bil Inter v unem trenutku sploh nevaren za gol in podobno...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 23. dec 2013 16:10

In kaj je point teh analiz...milan je dobro igral dokler se allegri ni spomnil na ljubezen svojega življenja-matrija. Balotelli pa ni nič boljši...ne vem, kaj se dogaaja z njim, s takšno fizično močjo, kot ima bi pričakoval, da se igralci od njega odbijajo, on pa igra ko navadna pička...se opravičujem izrazu, ampak tako je. Ko preigra enega, enostavno pade, če se spomni kdo farona lani...on je preigral enega, preigral drugega, pa še preigral tretjega če je šlo, tako to delajo mojstri nogometa, balotelli pa uprizarja rekreativni nogomet. Res sem imel velika pričakovanja, da se bo spremenil, ampak očitno se je odločil, da bo ostal trmast in zabit do konca lifea...morda mu je želja, da postane ibrahimović, ampak on je bil kralj kamorkoli je prišel...zabijal 20 golov minimalno. Balotelli pa ni niti blizu temu...kvečjemu lahko doseže nivo anelkaja/cassana, torej vsepovsod in nikjer. Talent ne pomeni čisto nič, če nisi borec in če nisi pripravljen it do konca, balotelli je še po vrhu vsega psihično katastrofalen...vsak ga lahko sprovocira, ki ima 5 sekund časa. Kar naj gre lepo v PSG, pa se naj tam ukvarjajo s tem otročajem, pa naj tema snema oglase in tweeta, kolko mu paše. Saj ni čudno, ko pa ima še bolj zabitega agenta.

El shaarawy je za njega doktor nogometa.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Penny dne 23. dec 2013 16:25

Enostavno je treba presekat stvari. Meni je katastrofa, da smo po enem mesecu sezone rekli, sej bo naslednjo sezono trener Seedorf, zdaj pa kar bo, pač bo. Pizda ne moreš sezone kar tako stran vržt. Zdej je idealen čas, da se odjebe Allegrija. To je prvi predpogoj. Galliani naj gre lepo v Brazilijo in s tam naredil totalno analizo s Seedrofom. Potem naj se da do konca sezone Tassottija na klop in naj se igra tako, kot ima v glavi Seedorf. Se pravi bo poleti podlaga že narejena in ne bo potrebno vse jovo na novo. Fantje mi zdej dobimo Ramija in Hondo. Mogoče še Nainggolana, ki je eden najboljših, če ne najboljši vezist v seria A. S povratkom Pazzota in El Shaarawyja, vrnitvijo De Sciglia, mi bomo imeli brutalno ekipo. Roko na srce bo temu tako. Mogoče pride še kakšen.

Ne smemo dovolit pizda, da Allegri zajebe vse do konca. Ker bo Seedorf rabu toliko več dela poleti, da bo določene stvari igralcem izbil iz glave in bo vse toliko težje...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Juice dne 23. dec 2013 17:07

Zdaj bi res bil prfekten čas za menjat trenerja in lahko preostanek sezone izkoristijo za uigravanje. Bolj zajebat serie A je pomoje nemogoče, jaz Allegriju ne dam niti 3% da bo do konca sezone prilezel na 5. mesto in s tem UEFA cup. Z novim trenerjem pa bi bilo to naenkrat veliko bolj dosegljivo.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 23. dec 2013 18:28

Žal je sezona za Milan bolj ali manj končana. Verjetno bo klub sezono končal nekje med 5 in 8 mestom. Zaradi tega je sedaj enkratna priložnost da uprava, če ima dejansko res namen postavit Sedorfa za trenerja, to stori sedaj, ko morebiten neuspeh sedorfa ne naredi nobene škode. Naslednje leto lahko morebiten neuspeh pomeni še eno leto brez LP , dve leti zapored to pa je nekaj kar si Milan ne more privoščiti.

Sedorf je lahko kot igralec in osebnost oh in ah a kot trener ni naredil še popolnoma nič. Stramaconi conte, guardoila...so pred prevzemom prvega moštva vodili vsaj primavero, b ekipo ali pa moštva z zadnjega dela lestvice. Pa pustimo ob strani trenerje drugih , tudi VSI trenerji Milana so pred nastopom funkcije glavnega trenerja bili pomočniki ali pa vodili druga moštva.

Ali pa se želi ponovit eksperiment leonardo ? Leonardo je sicer uspel osvojiti tretjo mesto a tedaj so bili časi bistveno drugačni. Inter in roma sta bila edina močna tekmeca, juveta ni bilo nikjer, prav tako lazia in fiorentine + najpomembnejše 4 mesta za ita predstavnike v LP )

Zakaj torej se v zelo občutljivem trenutku za Milan ( beri Berlu ne želi/ ne more več metat denarja naokoli ) želi še dodatno tvegat z popolnoma neizkušenim trenerjem?
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 23. dec 2013 20:07

AC Cagliari

Sam to je čist res, kar je Penny napisal, da katerikoli igralec pride, bo allegri iz njega naredil mrtveca na igrišču. Še Kaká počasi pada pod njegovo doktrino, potem ko je fenomenalno začel. Pa Balotelli govori, kako mu je allegri kot soigralec..pa kaj je on trener al soigralec, a ma tip sploh kako avtoriteto v garderobi? No, mislim, da stanje v klubu samo odgovori na to vprašanje. Dok je še mel Gattusa, Nesto, Pirla in ostale je še nekako stalo, no zdej pa očito totalen razpad sistema, ampak uprava še kar slepa. To mi je res tako čudno, a ma tip kake skrivne informacije al kaj no resno..Saj je znano, da se pri nas trenerji ne odpuščajo radi, ampak v takšnem podnu pa že dolgo nismo bli, še v tisti najslabši sezoni Carletta ni bla takšna sramota. Takrat se spomnim kako smo šinfali čez "staro gardo" v klubu, na zdej mamo pa cirkus. Igračkajo se z ugledom kluba..če ga je sploh še kej ostalo.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost