17. krog: Inter - AC Milan 1:0

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 17. krog: Inter - AC Milan 1:0

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 23. dec 2013 21:08

še kako drži rek, da je Ibra bil trener in Allegri pomočnik...:)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 23. dec 2013 22:09

Pero tudi to frcanje na Seedorfa, ne vem komu na čast... ni bil sploh še trener, kje piše da bi tip karkoli spremenil tle? Tantofa dejmo potem raje Tassotiju full power in naj on z izkušnjami prova spremenit karkoli.
Itak pa naokoli ni nekih hudih trenerjev katerim bi zaupal klop. Mogoče res tale Klop od Borussie, pa recimo Simeone me je impresioniral ogromno v zadnjih sezonah. Drugo je pa itak toplo hladno...
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 24. dec 2013 01:09

Vse kar milan rabi, je svežo kri, ki bo dvignil fante, saj pa so vsi zamorjeni. Par dni nazaj je conte povedal zanimiv stavek, ki sem si ga še kako zapomnil in kako pa takoj spomnil na allegrija.

Danes mora bit trener odličen psiholog, če želi bit uspešen trener.

Fantje, vse je v psihi...taktika je še samo pol recimo 30% ali pa še to ne. Tassotti pa mi deluje isti "zateženec" kot allegri, pa ne da bi ga žalil, ampak nima karizme...seedorf jo ima. To pač imaš ali nimaš. Morda začasna rešitev, da sfuramo do konca sezono, ampak kaj več pa res ne...ampak vsi vemo, da bo galliani vztrajal po svoji trmasti glavi in bo pustil allegrija na klopi.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 24. dec 2013 09:28

Tadej je napisal/-a:Vse kar milan rabi, je svežo kri, ki bo dvignil fante, saj pa so vsi zamorjeni. Par dni nazaj je conte povedal zanimiv stavek, ki sem si ga še kako zapomnil in kako pa takoj spomnil na allegrija.

Danes mora bit trener odličen psiholog, če želi bit uspešen trener.

Fantje, vse je v psihi...taktika je še samo pol recimo 30% ali pa še to ne. Tassotti pa mi deluje isti "zateženec" kot allegri, pa ne da bi ga žalil, ampak nima karizme...seedorf jo ima. To pač imaš ali nimaš. Morda začasna rešitev, da sfuramo do konca sezono, ampak kaj več pa res ne...ampak vsi vemo, da bo galliani vztrajal po svoji trmasti glavi in bo pustil allegrija na klopi.

Milan rabi poleg menjav v trenerskem štabu še menjave v upravi. Pa ne samo kozmetične kot je tale bila zadnja....
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a il pazzo dne 24. dec 2013 10:42

najlepeše darilo nam je dal muntari ker ne bo igral na naslednjih treh tekmah :)
il pazzo
Ljubljenec Rossonerov

Prejšnja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost