Koga bi radi videli v napadu?

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Koga bi radi videli v napadu?

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 12. jan 2012 18:23

mihek:
Aja ker Tevez je pa garancija, je tako? Pol leta že ne igra, skregal se je praktično z vsemi klubi, kjer je kadarkoli v karieri igral...

Lepo vas prosim, takega igralca kupit bi bila ogromna napaka. In pole ko bi se čez pol leta skregal z Allegrijem, bi bil spet Galliani idiot, ker je prodal Pata in vzel Teveza, Pato pa zdaj tako raztura v PSGju joj joj joj.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 12. jan 2012 18:24

milek87 je napisal/-a:Spet pa mene skrbi da so naši 100% prepričani da ko se Cassano vrne da bo v podobni formi kot je prenehal. Kdo to zagotavlja, jaz imam občutek in se bojim, da bo potem le še bleda senca nekdaj odličnega igralca, skoraj 1 leto odsotnosti pusti neke posledice in če še štejemo da ni med najmlajšimi. :o :'( :'( :worried: :bandiera:

+1
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 12. jan 2012 18:26

Ne pravim da moramo kupiti Teveza, ampak da ne smemo preveč pričakovati od Antonia, da se razumemo. Meni ni Tevez must buy, sam bi osebno raje nekoga ki lahko še igra v LP. Ampak ne smemo pa sedaj če ne popišemo Teveza kar obupati nad vsemi okrepitvami. Btw je kaj resnice s Podolskim?

Kar se tiče Pata, HVALA PATO GRAZZIEEEEEEEE :bandiera: :bandiera: :bandiera: :bandiera: :bandiera:
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 12. jan 2012 18:28

Sej tega, da smo obupali nad vsemi, ni noben reku. Tevez bi nas stal 25M najmanj + ogromna plača. Njegovo pozicijo pa imamo s Cassanom ali brez dobro pokrito, tako da to res ne bi imelo nobenega smisla, na nobenem nivoju. Razen seveda, če bi ga dobili na posojo, pole pa bi se lahko mirno odločili, ali gre on ali kdo drugi.

Po mojem ne.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 12. jan 2012 18:32

Torej upamo na najboljše. :salmilan:
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Penny dne 12. jan 2012 18:36

Joj kako smo nategnili Teveza. Mu obljubimo, da bomo čakali do 31. januarja in vse, on vse zavrača in zdej, ko je bil potreben samo še podpis, stisnemo rep med noge. Pato je bil že igralec PSG, Galliani je čakal samo še podpise in nato dobil kliv Berlusconija, da Pata ne prodajamo. Baje je bil Galliani čist osramočen, ker je mogu tik pred podpisom prekint pogajanja in klicat Teveza in agenta.

Tevez bo sigurno popizdil, šel v Inter in nam z veseljem zabil gol na kakšnem derbiju. In v tistem trenutku vam iskreno povem, da bom vesel za njega. Ker smo ga res lepo nategnil!

Pa ne pravim, da bi mogli prodat Pata, niti podrazno. Lahko bi se pa že pred enim mescom Berlusconi odloču, da se Pata ne prodaja in bi blo in bi Teveza pustili, kjer je. Ali pa da Galliani ne bi izjavljal, da rabimo menjavo za Cassana, zdej pa govori, da je Cassanu obljubu, da ne bomo iskali zamenjave zanj. Halo???
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Juice dne 12. jan 2012 18:37

Galliani je izjavil da Teveza NE bo, in da Pato ostaja. oO ?

ps: V intervjuju je Pato tudi sam "zagotovil" da ostaja :

PATO:
“Milan is my home. I did not want to interrupt my career with the Rossoneri after winning my first two trophies with this shirt.

“I want to contribute to the writing of Milan’s history and to the future success of this club, in perfect harmony with everything.

“This joy gives me the energy to face future matches with more enthusiasm, with the desire to win and to score goals.

“Today is a special day for me. I thank the Prime Minister Berlusconi, the club and the fans who have always believed in me.”

Gilmar Veloz (Patov agent) :
“Pato remains at Milan, he is a Milan player and there is no intention to change that.

“Alexandre stays with Milan, he has a contract and wants to respect it because he is linked to Berlusconi, the club and the fans.

“I thank Leonardo. We spoke about it too. But Pato has Milan in his mind, he wants to stay.”
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 12. jan 2012 19:07

Ma dej kva smo nategnili Teveza lepo vas prosim. Če moram izbirat med Patom in Tevezom je zgodba jasna. Tevez ima več kot enega ponudnika in zdej se odločit za enga igralca samo zato ker je on reku da hoče igrat za nas in zarad tega žrtvovat igralca ki je že član našega kluba in to ne kr en član??? Na čigavo stran nej se klub postavi??? Če bi se postavil na stran potencialnega igralca, kakšno bi bilo to sporočilo kluba vsem svojim igralcem? A to da se jih ne glede na to kdo so in kakšen status imajo lahko v vsakem momentu zamenja kot vrečo krompirja za drugo vrečo krompirja ali kaj??? Če je Galiani dejansko mel namen menjat Pata za Teveza mu mirne duše povem nej gre v rit in to kljub vsem uspehom ki jih je dosegel glede igralcev. Za Teveza se bodo pomoje še kr pogajal, Berlusca je pomoje blokiral pogajanja bolj začasno da se Galiani vrne v Milan in se dogovorijo kako in kaj...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 12. jan 2012 19:14

Nevem zakaj je potrebno izbirat med tevezom in patom. Saj pata že mamo tle je za izbirat samo tevez oz kupiti ali ne kupiti. Če je rabimo menjavo za cassana naj se ga kup. Nevem zakaj bi mogl pata prodat da lahku teveza kupmo. kaj smo s tem naredl???
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 12. jan 2012 19:17

Fora je v tem da nočejo še enga top napadalca brez tega da se kdo nebi prodal...in še najbliži temu je bil Pato in ker ta noče it zato ni Teveza...vsaj jaz sem to tako razumel ker je Galiani reku da po tem ko je Pato reku da hoče ostat je Galiani omenjal Cassana in govoru da ne mislijo iskat menjave zanj...sam tut za Teveza bi se pomoje najdu plc čeprov kokr vidm težko da bo kej iz tega...ali gre v PSG ali pa v Inter...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost