Situacija je bla taka kot ste gor napisali.. Za patota je bilo že zmenjeno, da gre ( za precej malo vsoto denarja sicer) in da se nato kupi Teveza, da navijači nebi bli razočarani ker je itak v ospredju ibra,robinho.
No so šli tam že skoraj podpisali in lih pred podpisom kliče berlusconi gallianija, da pato negre nikamor pod nobenim pogojem (čeprau se je barbara strinjala z odhodom). Zato je blo že use tako sigurno za teveza.
Je pa res, da bo na MILAN tevez še počakau do konca mesca. Moti me in mam močen občutek, da spet bomo meli porazen mercato.. Nevem če se zavedate ampak po tej sezoni se pri Milanu menja generacija?
Inzaghi,Ambro,Seedorf,Nesta,Zambrotta vrjetno tudi Gattuso grejo čau čau.. Nevem koga boste videli igrat v vezni liniji? Nocerino in Aqua če ostaneta ja .. a rezerve? Nimamo ! Zavraga, da napad pustmo pri meru še 2 leti dokler bo Ibra not pol pa zarad mene uzamemo Ronaldota.. Tam na sredini in v obrambi je treba iskat NOV MILAN ne v božjem napadu. Čeprau vem, da je Tevez res pravi igralec za milan neglede na njegove zaplete s prejšnjimi klubi in se bi ekipi prilegal dosti bolje kot Pato(zaenkrat) ampak tudi on se bo popravu in bo v top formi.
Zej pa če mi nedobimo poleti gansa,meesbah al nevem koga pol nevem kaj se nam obeta drugo sezono. ČAKAM NA POFUKANO NOVOLETNO DARILO+ DARILO ZA OSVOJITEV SKUDETTA? SPOSOJA AQUILANIJA JE BLO DARILO? DEJ PROSIM BERLUSCA TO NI BLO NIKOLI U TVOJI NAVADI .. TIME TO CHANGE!