Koga bi radi videli v napadu?

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Koga bi radi videli v napadu?

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 12. jan 2012 19:18

Nevem zakaj je potrebno izbirat med tevezom in patom. Saj pata že mamo tle je za izbirat samo tevez oz kupiti ali ne kupiti. Če je rabimo menjavo za cassana naj se ga kup. Nevem zakaj bi mogl pata prodat da lahku teveza kupmo. kaj smo s tem naredl???

Ker bi imeli drugo leto Pata, Robinha, Teveza in Cassana za eno (1) mesto zraven Ibre. Po Teveza se je šlo samo, če bi ga dobili na posojo z možnostjo odkupa, oziroma z obveznim odkupom pod določenimi pogoji, ki jih City očitno ni sprejel.

Zdej tle jočete, da ne bomo kupli Teveza, pole za tri dni pa bo jok, da zakaj ne igra Pippo/El Sharrawy :S
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 12. jan 2012 19:20

TOČNO +1!
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 12. jan 2012 19:34

Je res,sam zakaj tuk šundra in ropotaja o tem tevezu :)
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a piki dne 12. jan 2012 19:40

Pa kak ste lahko sploh navdušeni da bi Teveza kupli? Igramo s 2 napadalcema (Pato/Ibra, Ibra/Robinho), menjave El Shawary in Pippo. ??? Pa prej bomo spravli Inzaghija, ki ima ful voljo igrat v formo kot pa Teveza, ki sploh neve a mu je še nogometa?
Odleglo mi je da ne pripeljemo tega papka, ker mi gre na živce.
Najdimo raje nekega vredo playmakera in golmana kot pa napadalca, ki jih ko solate.
Uporabniški avatar
piki
Kapetan Milana

Kraj: RADLJE OB DRAVI:D

OdgovorNapisal/-a al3n dne 12. jan 2012 19:56

nevem,nebi bil tako preprican da ne pride.galliani pomojem prodaja bucke-dvomim da bi kar tako odstopili
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a cheguevara dne 12. jan 2012 22:46

Tevez bo baje še kar čakal na Milan, čeprav je danes vse skupaj padlo v vodo...
Uporabniški avatar
cheguevara
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Penny dne 12. jan 2012 22:52

Galliani: "If I'm going to call City again for Tevez? We will see."

To je rekel novinarjem ob povratku v Milano. Mislim, da tale zgodba še ni končana. Je pa Tevez po pisanju Mediaseta res klical svojega agenta in mu rekel, da hoče na milan čakat do konca prestopnega roka. Kot kaže bo vse v rokah Cityja. Če bodo sprejeli posojo z možnostjo odkupa, bo Tevez po mojem naš, če pa bodo vztrajali na obveznem odkupu, potem ne bo. Če prav po drugi strani bi bilo kar malo smešno, da bi takega igralca, kot je Tevez, imeli pol leta na posoji, potem pa ga vrnili Cityju.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a al3n dne 12. jan 2012 22:55

Kaj te vem, meni vse skupaj močno smrdi. Da bi se zganjal ves tale halo za brezveze? Močno dvomim, vsaj kolikor poznam Gallianija.. to je spet neka taktika :) Da bi bi edini pogoj za Teveza denar od prodaje Pata? Skoraj že malo pozabljamo, kdo je naš predsednik, božičnega darila še ni bilo.. :) Ne verjamem Gallianiju, pa če mi reče da je noč, grem raje ven pogledat :) Drugače pa saj to je too, ne delaš takih scen za igralca, ki ga želiš za pol leta, potem ga pa vrneš? Davor boš videl, v nedeljo ob polčasu bo stal na sredini igrišča pa da je bog :)

EDIT: Malo za šalo.. morda pa sta Galliani in Berlusconi obljubila brezplačno letno karto za bunga bunga zabave.. pa kao zato tako želi v milan.. :rofl:
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Juice dne 12. jan 2012 22:59

Če se Tevez ne bo strinjal s prestopom v drug klub (PSG in Inter sta kar konkretno zainterisirana) ne bo imel City druge kot da ga proda Berlusci za manj denarja, kajti Carlos ma v pogodbi obljubljeno duplo (2x) plačo če City osvoji premier league, torej gledano iz njihovega stališča cca 10mio € vrženih skoz okno
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 12. jan 2012 23:00

Pomoje tu ni kaj za debatirat,najbolje je,da se na vse skupaj počaka,do prestopnega roka,ker do konec januarja bo še veliko zgodbic. Sicer,pa ne vem zakaj nekateri odpisujete Cassana,saj pa človek še ima voljo do nogometa in vrnil se bo v staro formo,jaz sem prepričan o tem. Glede Pata,pa brezveze,da kaj govorim,ker ne verjamem,da bo odšel,če pa se slučajno zgodi ta scenarij,pa bo odšel po svoji volji. Vodstvo in mister Allegri ne bi sililo igralca,da odide nekam drugam. Najbolje je počakat,ker čas bo pokazal svoje.
gattuso
Milanov trener

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost