Mercato 2010

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2010

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 02. apr 2010 13:39

Ronaldinho v Brazilijo
Ronaldinho bi utegnil oditi v Brazilijo k Flamengu. S tem naj bi se strinjal tako Ronaldinho kot tudi njegov zastopnik oz. brat. Več o tem bo znanega v prihodnjih mescih. Dodatni linki: click, click

Milan želi novega branilca
Želja je Vidič (v tekstu je napaka piše Chelsejev igralec) in bi naj stal okoli 23 mio €. Alternativa pa je Palermov branilec Kjaer. Prestop Vidiča se je omenjal že tudi nekaj časa nazaj. Dodatni linki: click

Džeko tarča klubov
Zanj se zanimajo Chelsea, Manchester City in Milan. Cena: 40 mio € Dodatni linki: click
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a peters dne 03. apr 2010 21:30

Zanima me, kaj se je zgodilo z dzekom, ki naj bi bil letos ze nas za najvec 30 miljonov?
To je bila namrec novica, ki je mirila navijace, kao drugo leto 100% dobimo dzeka - kako dober mercato.

Zdej pa spet vidim polno enih klubov in ceno krepko visjo kot lansko leto...
peters
Legenda Milana

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Penny dne 12. apr 2010 19:02

Na tujem forumu sem zasledim, da je nekdo napisal, kako bi lahko zgledala ekipa Milana prihodnjo sezono... Se kar strinjam, da zna bit nekako tkole...

Vratarji: Abbiati, Roma, Offredi

Obramba: Yepes, Thiago Silva, Nesta, Bonera, Astori, Mesto, Legati, Antonini, Zambrotta

Sredina: Gattuso, Ambrosini, Galloppa, Seedorf, Strasser, Abate, Pirlo, Poli, Mancini, Di Gennaro

Napad: Inzaghi, Huntelaar, Maccarone, Pato (Cassano / Mutu), Ronaldinho

Bi bli s tem zadovoljni?
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 12. apr 2010 19:06

Uf lepa.. Mogoče bi v napadu namesto Maccaroneja raje videl Paloschija, pa bi bil čisto zadovoljen. Pa če bi v obrambo vključili še Albertazzija na kakšni tekmi bi bilo čisto ok.
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 12. apr 2010 19:10

Marcone cercasi... Drugače pa če bi prišli Polli, Astori in Galloppa bi bil precej zadovoljen :worthy
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 12. apr 2010 19:17

Kaj pa Borriello?
Js kar močno dvomim da bo takšna, ker je tolko takih ki si nikoli ne bi mislil da bi naslednjo sezono igrali v Milanu. Men Maccarone sicer ni salb, sam to spet ni pomlajevanje ekipe zame. Bi se strinjal z Leonardom ko je rekel kje je pa Paloschi. Sam bi raje vido Paloschija v Milanu kot pa Maccaronea. Sicer pa Polija in Galloppa ne spremljal tako zelo podrobno, kjer pa sem gledu njiju pa niti nista igrala tako slabo in bi na sredini bila dobrodošla. Pa tud to da bo Mancini ostal v Milanu mi je mal smešno, ker dosedaj (zarad poškodbe) ni pokazal še ničesar večejga.
Edit:
Pa tam Pato (Cassano / mutu) mi ni niti malo všeč. Prvič ker nočem da Pato že sedaj odide in drugič postaranje ekipe.
Zadnjič spremenil korencek66, dne 12. apr 2010 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 12. apr 2010 19:21

Ja, verjetno je un tip pozabu na Borriella. Mancini bo skoraj 100% ostal, ker naj bi bil ob posoji tihi dogovor med Milanom in Interjem, da se ga odkupi.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 12. apr 2010 19:34

Samo ste tečni s tem pomlajevanjem ekipe, zdej se za vsakega gleda če je mlajši kot tisti ki gre. Če je boljši/slabši sploh ni važno, samo da je mlajši. Mislim, no. Pa tukaj ne govorim samo o primeru Pato/Cassano/Mutu, ampak na splošno, čeprav tudi tukaj je pomlajevanje zadnja stvar, ki bi mi prišla na pamet (daleč za "cigani v Milanu = no go")
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a peters dne 12. apr 2010 21:44

Haha, ob menjavi pata pa je res zanja stvar faktor pomlajevanja. Tud pri ostalih stvareh, naceloma mi je vseeno koga pripeljejo, rabimo svezo kri in lakoto po zmagi - to posledicno skoraj nujno pripelje v 'pomlajevanje', glede na trenutni igralski kader.

Postava se mi zdi nerealna za ac milan in bi me konec prestopnega roka pustila precej razocaranega. Poleg tega tu ne vidim nic vlaganja v ekipo, ponovno le poceni krpanje ekipe. Ce mislijo strasser, abate, di gennaro dostojno prevzeti mesta ambrotu, gattusu, seedorfu, potem bi bil to korak v pravo smer. Dvomim pa, da je to uresnicljivo.
peters
Legenda Milana

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 12. apr 2010 23:53

Mene bi najbolj zadovoljili z Krasičem in vrnitvijo Paloschija plus dva bočna,samo to.
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost