Mercato 2010

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2010

OdgovorNapisal/-a peters dne 21. apr 2010 16:47

Po par letih sledenja tem "govoricam" med prestopnim rokom sem se naucil samo to, da so vseskupaj SAMO govorice. Skoraj isto, ce bi sedaj jaz nastel 20 nogometasev, na koncu pa bosta eden ali dva od teh res pristala v milanu. Tako da me govorice o yepesih, melotih, trezeguejih, buffonih (pri vsaj dveh imenih tu se lahko clovek le kislo nasmehne) niti malo ne vznemirijo, kot mi ne zbudijo slin razna natolcevanja o torresu (enega bogega đeka iz nemske lige, ki bi umrl za nas klub, ne mormo dobit, bomo pa torresa? jaja, dooobra). Me bo toliko bolj skrbelo, oziroma bom infarktno navdusen, ko se kaj od tega dejansko uresnici.
peters
Legenda Milana

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a peters dne 22. apr 2010 14:57

Slabe novice pennya v temi Govorice in skrivnosti
Vem, da so to spet govorice, ampak te se mi zdijo precej verjetne. Recimo da so priblizno resnicne -> Leonardo je smotan, da je verjel Berlu z obljubami o naslednjem prestopnem roku. Ampak uredu, bila je kriza, prodali smo kakaja da zakrpamo luknjo, naslednjo sezono zacnemo na polno. Nazalost pa se kriza se vedno vlece, gospodarstvo se pobira pocasneje, kot so upali, cene nogometasev so zaradi bajnih placilnih vsot dolocenih klubov zelo nerealne, zraven pa ima berlu se cez glavo tezav s svojim privatnim in politicnim zivljenjem, zato klubu ne posveca prav veliko pozornosti, se manj pa denarja.

Bomo vidli kaj bo, poleti bo spet vroce.
peters
Legenda Milana

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Penny dne 22. apr 2010 15:32

Drugače pa naj bi se jutri zvedlo, kakšna naj bi bla natančna številka denarja, ki ga bomo imeli poleti na voljo za okrepitve. Letos bomo sezono zaključili z okoli 10-12 milijoni minusa, zato naj bi imeli poleti več denarja za nakupe. Upam, da bo tem iz milannews.it uspelo jutri zvohat, kaj se je govorilo na sestanku. S kakšnim budgetom bi bli vi zadovoljni? Jst pričakujem, da bi bil okoli 50 milijonov. Čeprav po zadnjih novicah je bolj realno pričakovat okoli 30.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 22. apr 2010 15:57

30 milijonov bi po moje bilo premalo, če bi hotele pokrpati ekipo vsaj na nujnih pozicijah.
Prva taka pozicija je bok; rabimo enega zelo dobrega bočnega. Nekaj se je omenjalo Criscita (6 mio), kar bi bil dober nakup.
Mislim, da rabimo tudi enega centralnega zadaj, ker Nesta je bolj proti koncu kariere in ga mučijo poškodbe, ostanejo pa nam potem Silva, Bonera in Favalli, kar je premalo/preslabo. Navijam za to, da pride Astori, ki ne bi bil nek drag nakup, pa še naša šola je. cca 5 mio
Dobro bi se bilo okrepiti tudi na sredini, saj so naši vezisti vsi 30+, razen seveda Flamini. Tu bi bil dobra okrepitev Pedro Leon, ki ima odkupno klavzulo 10 mio.
Torej, ostane nam 9 mio za napad in vratarja.
Nekako ne vidim možnosti, da bi v klub prišli: Džeko, Torres, Kaká, Mexes... 30 mio je premalo že za enega vrhunskega igralca.
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 22. apr 2010 16:27

ČE je res kar se pogovarjajo o criscitu je to super..

Se pravi.. Criscito, Astori in enega vezista.. Vratarja ne rabimo (se da preživet z Abbiatiem še eno sezono), v vezi so uporabni Pirlo, Flamini, Ambrosini, Abate, vendar bi rad videl, da se v to sredino pipelje nekaj sveže krvi (nekako brez idejno mi delujejo), špica je pa za moje pojme super.. Imamo Boriella, Pata, Dinha, Hunterja in 2 mladca..
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a cuore_rossonero dne 22. apr 2010 17:03

bočni in centralni braniec je nujno potrebni nakup....plus še en čentrokampista...enga fantazista ker pirlo je že neki časa prou izven forme....

gede na to, da bo buget verjetno zelo majhen...bi bil takoj za da se pripelje Domenica Criscita, Davida Astorija. U sredini pa bi rad vidu še Andreo Polija, vendar 15-18mio € naša uprava ne bo plačla....

držmimo pesti :bandiera: forza milan, sei la fede piu grande che ce!!!
Uporabniški avatar
cuore_rossonero
Milanov trener

Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 22. apr 2010 18:15

Liedholm je napisal/-a:Za ceno Vidića dobimo 3 italijanske branilce, ki bodo na nivoju Srba čez kako leto oz. 2.
Krasić ima klavzulo 15mil, tale Džeko naj bi mel klavzulo za Milan 25mil enkrat nima ampak je za vse klube cena enaka... eh, sem že sit tega in bi raje videl, da investirajo ta keš v Cassana

Povej mi enega italijanskega branilca ki je trenutno na ravni Vidića???? Za moje pojme je to edino Nesta pa dobro Chielini še. Vidić je sigurno top 3 štoperji v Evropi in seveda da ima Italija veliko veliko mladih in obetavnih branilcev, a Milan rabi ob Tiagu še enega branilca ki je TOP in bo trgal TAKOJ in ne čez dve leti. Vidić ima vse, izjemne izkušnje, osvajal je že dosti, zna se nositi s pritiskom (še več celo rad ga ima saj mu daje zagon-->bral njegov intervju) in ima vse karakteristike da zasede čevlje Neste in Maldinija (ki so ogromni).

Ampak sej sm reku to so moje želje, ki so pobožne ker vemo da klub nima keša in ga tok ni prpravlen dt (Fergi bi zanga hotu najmn 25mio). Se pa seveda da dobit tudi dobre branilce za manjši denar, a ne mi prosim govorit da za ta denar ki bi dali za Nemanjo dobimo tri igralce ki bodo na ravni njega, ker veliko veliko igralcev ne bo nikoli doseglo te ravni...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 22. apr 2010 18:59

Hehe,zdaj boš zameril,sam opažam,da so tebi nasploh vsi srbi neverjetno pri srcu ne..po mojem bi ti kar imel balkansko kolonijo u Milanu.Mah,tud Vidič ima svoje momente,ko ga fajn kiksne in smešno izpade..ne pravim pa,da nima kvalitete,sam Maldinija on ne more zamenjati pa,če se mu Marija prikaže.Je pa res,da glede na našo stanje u obrambi,sploh ne bi imel kaj za pripomniti,če bi prišel u Milan.Sam to se ne bo zgodilo :)
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 22. apr 2010 19:52

Vidič je eden najboljših centralnih branilcev v Evropi, ampak star je "že" 29 let in bi bilo nespametno zanj zapraviti 30 mio ali več.
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 23. apr 2010 02:23

Skoraj zagotovo naj bi se v rdečečrnem dresu naslednjo sezono znašli Ballotelli, Handanović in Krasić
Nasploh naj bi se več kot pol ekipe zamenjalo
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost