Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 28. avg 2012 11:41

letošnja sezona bo prelomna rezultati bodo slabi in potem mogoče se bosta zacela zavedat da bo treba spet zacet ulagat in kupovat igralce ..
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 28. avg 2012 11:42

pa tudi bendtner za moje pojme nebi biu slab saj ste rekli da rabimo napadalca ki bistal vedno v kazenskem in mislim da bi bil zelo dobra izbira še posebi če se mu potem odpre z goli
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 28. avg 2012 11:46

Ma naj se umirijo zdej z napadalci ali pa ne bi dali 2mil.€ za 17-letnika in bi pripeljali koga drugega. Čas je da zrihtajo sredino, ker ne gre več naprej. Obrambo ne verjamem, da mislijo še kej spreminjat.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 28. avg 2012 11:58

Po zadnjih informacijah naj bi bila Milan in Roma blizu dogovora glede Bojana, predstavniki Rome so trenutno na sedežu Milana, kamor je prišel tudi Galliani. Verjetno bo šlo za posojo z možnostjo odkupa, ker ima Roma še pogodbo z Barcelono, ki ima pravico, da ga letos odkupi za 17mio, drugo leto za 13, če pa jim ga Roma noče prodat, mora plačat 28 Barceloni.

Za Mesbahja se spet zanima Torino
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 28. avg 2012 12:02

žalost je blo gledat tekmo prot doriji tam na sredini prau vsi brez idej in samo neko nabijanje , sploh noben ni povezovau igre ne nič , pa rabmo defenziunega veznega z neko osnovo pri gradnji napada (mvila ) sam je predrag, pa sahina bi lahko dobil ampak ne raje kakaja ki je ze uveljavljen .. sit sem ze eh neumnih potez galianija in berluta pa čeprav sta dala use za milan pa naj se naprej se tako obnasajo ne pa da zdej usi jocejo da ni igralcev .. usako leto isto vse zadnjo minuto pol je pa tko .. bosta sama dva hodila gledat tekme k prodaja ustopnic mocno pada , prav jima je naj se malo zavesta da je treba kaj narest u klubu in kaj zrtvovat ..
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 28. avg 2012 13:28

Meni ni bil Bojan nikol nič posebnega, že pri barci se mi je zdelo, da se ga je na silo potiskalo v ospredje, pri romi se je to pa samo pokazalo - nič pametnega v prejšnji sezoni.
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 28. avg 2012 13:35

Ne vem kaj nam bo Bojan , še en nizek igralec , lepo se je vidlo proti Sampdoriji(SES IN bINHO nula 1. polčas) ,ni mi jasno zakaj ni Pazzo začel , skrbi me celotna situacija v ekipi , forma nikakva , ''okrepitve'' so na klopi , cilji nedorečeni , nočem zvenet pesimistično , samo ne vidim nič lepega za to sezono ,že to da je Yepes bil naš najboljši igralec v nedeljo je zaskrbljujoče, upam da se motim , bomo vidli po parih krogih ....
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 28. avg 2012 14:08

costacurta je napisal/-a:Ne vem kaj nam bo Bojan , še en nizek igralec , lepo se je vidlo proti Sampdoriji(SES IN bINHO nula 1. polčas) ,ni mi jasno zakaj ni Pazzo začel , skrbi me celotna situacija v ekipi , forma nikakva , ''okrepitve'' so na klopi , cilji nedorečeni , nočem zvenet pesimistično , samo ne vidim nič lepega za to sezono ,že to da je Yepes bil naš najboljši igralec v nedeljo je zaskrbljujoče, upam da se motim , bomo vidli po parih krogih ....

Se povsem strinjam, kot sem že napisal v napadu potrebujemo igralca, ki je "razbijač", ki ima udarec z glavo, ki gre ena na ena.... hulk,falcao,baloteli, ba, džeko,....
in pa igralca "liderja" sredine igrišča, seveda prva opcija kaka, hamsik, ....

Najbrž pa je za kateregakoli premalo denarja ter premalo časa.... upam, da se saj nekaj še pripelje v teh parih dneh, drgač bo polom....
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 28. avg 2012 14:18

Pato,Pazzini,El Sharaawy,Robinho,Mbiwa(?)Krkić(?). Glede na napovedi in opažanja zdleda da bomo v ekipi imeli 6 oz. 5 napadalcev(Mbiwa je bol nakkup za prihodnost), pa kar je očutno preveč. Lahko pripeljemo še 3 napadalce samo kaj nam bo če ne bodo dobili uporabnih žog s sredine igrišča. Kaj ti korisi vrhunsi napadalec če ne dobi uporabne žoge, degažiranje visokih žog letos vrjetno ne bo "palilo" ker nimamo visokih ,močnih napadalcev beri Zlatane. Nujno bi potrebovali samo enega igralca s sredine igrišča z lasnostmi, zadnje čase velikokrat omenjenega Kakaja amapak kakor kaže ga nebo. Glede našega načina nakupov igralcev kateremu se reče posoja ne bomo več dolgo shajali. Vsakega igralca bi si Galiani sposodil in klubi nebodo večo pristajali na take dogovore. O naši obrambi pa mislim da če toliko časa iščemo levega beka in čakamo na solidnejšega igralca bomo pa še naprej.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 28. avg 2012 14:26

Nevem zakaj bi šli v to, da se pripelje še Bojana. Kao alternativa Kakáju, a čisto drugačen tip igralca. Edino če mislijo met postavo 4-3-3...
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost