Tadej je napisal/-a:Naše vodstvo je res gnilo...sploh ne gledajo, kaj milan rabi, samo da je ime, da bi prodali kakšno letno vstopnico več. Na kozlanje mi gre vse skupaj.
Ne, oni ne vejo, kaj Milan rabi, ti veš! Ker itak poznaš stanje in imaš tolko znanja, da ne vem, zakaj ne vodiš Real al pa Barco... Pizda, res sem včasih presenečen, kaj ste nekateri sposobni pisat tukaj...
Spet se udriha in pametuje brez premisleka. Folk, nimamo denarja. A vam je to jasno? Galliani dela s prazno denarnico, trudi se, pomladili smo ekipo, kar je bil tudi cilj. Yanga-Mbiwa je sam pred dnevi v izjavi rekel, da še ni obupal nad tem, da pride v Milan pred koncem prestopnega roka, če ne, je pa rekel, da pride naslednje leto. Za naslednje leto naj bi meli zmenjeno tudi za Strootmana, kar je razkril Van Bommel.
Bojana se bo vzelo zato, ker hoče Allegri menjat med sistemom 4-3-1-2 in 4-3-3 in zato rabi primerne igralce. Bojan je vseeno Barcina šola in ni nek šalabjzer tipa Ze Eduardo. Danes je šele dopolnil 22 let in ima potencial, da se razvije v vrhunskega igralca. Za Kakaja je kljub prihodu Bojana Pellegatti zatrdil, da še ni konec, ampak da se s tem samo vrši pritisk tako na njega kot na Real. Konec koncev lahko tu zgubi samo Real, ker bo moral igralca, ki ni v trenerjevih planih, plačevati krepko čez 10 milijonov.
Zdej nekaterim spet ni prav, da smo vzeli Nianga. Hvala bogu, da vsako leto vzamemo zelo obetavnega igralca. Sej, če bi šel v Arsenal, bi pa itak zdej vsi pisali, kako smo spet nesposobni.
In še za replika na to, da rabimo igralca, ki bo dal na sezone 20+ golov. NE RABIMO GA! Ko smo osvojili Scudetto, so dali Ibra, Robinho in Pato vsi po 14 golov in smo igrali veliko veliko boljše, ker se ni vedlo, od kje bo pokalo. Lani jih je dal Ibra 28, Robinho in Pato pa se mi zdi po okoli 4 in smo ostali brez Scudetta. Juve, ki je zmagal, pa spet ni imel enega, ki bi izstopal po golih, ampak so si napadalci lepo porazdelili zadetke.