Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a Penny dne 28. avg 2012 16:30

Tadej je napisal/-a:Naše vodstvo je res gnilo...sploh ne gledajo, kaj milan rabi, samo da je ime, da bi prodali kakšno letno vstopnico več. Na kozlanje mi gre vse skupaj.

Ne, oni ne vejo, kaj Milan rabi, ti veš! Ker itak poznaš stanje in imaš tolko znanja, da ne vem, zakaj ne vodiš Real al pa Barco... Pizda, res sem včasih presenečen, kaj ste nekateri sposobni pisat tukaj...

Spet se udriha in pametuje brez premisleka. Folk, nimamo denarja. A vam je to jasno? Galliani dela s prazno denarnico, trudi se, pomladili smo ekipo, kar je bil tudi cilj. Yanga-Mbiwa je sam pred dnevi v izjavi rekel, da še ni obupal nad tem, da pride v Milan pred koncem prestopnega roka, če ne, je pa rekel, da pride naslednje leto. Za naslednje leto naj bi meli zmenjeno tudi za Strootmana, kar je razkril Van Bommel.

Bojana se bo vzelo zato, ker hoče Allegri menjat med sistemom 4-3-1-2 in 4-3-3 in zato rabi primerne igralce. Bojan je vseeno Barcina šola in ni nek šalabjzer tipa Ze Eduardo. Danes je šele dopolnil 22 let in ima potencial, da se razvije v vrhunskega igralca. Za Kakaja je kljub prihodu Bojana Pellegatti zatrdil, da še ni konec, ampak da se s tem samo vrši pritisk tako na njega kot na Real. Konec koncev lahko tu zgubi samo Real, ker bo moral igralca, ki ni v trenerjevih planih, plačevati krepko čez 10 milijonov.

Zdej nekaterim spet ni prav, da smo vzeli Nianga. Hvala bogu, da vsako leto vzamemo zelo obetavnega igralca. Sej, če bi šel v Arsenal, bi pa itak zdej vsi pisali, kako smo spet nesposobni.

In še za replika na to, da rabimo igralca, ki bo dal na sezone 20+ golov. NE RABIMO GA! Ko smo osvojili Scudetto, so dali Ibra, Robinho in Pato vsi po 14 golov in smo igrali veliko veliko boljše, ker se ni vedlo, od kje bo pokalo. Lani jih je dal Ibra 28, Robinho in Pato pa se mi zdi po okoli 4 in smo ostali brez Scudetta. Juve, ki je zmagal, pa spet ni imel enega, ki bi izstopal po golih, ampak so si napadalci lepo porazdelili zadetke.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Tamb dne 28. avg 2012 16:33

BOJAN: "I'll be joining Milan, it's official."

Bojan Krkič je v milanu
Uporabniški avatar
Tamb
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 28. avg 2012 16:41

Penny je napisal/-a:In še za replika na to, da rabimo igralca, ki bo dal na sezone 20+ golov. NE RABIMO GA! Ko smo osvojili Scudetto, so dali Ibra, Robinho in Pato vsi po 14 golov in smo igrali veliko veliko boljše, ker se ni vedlo, od kje bo pokalo. Lani jih je dal Ibra 28, Robinho in Pato pa se mi zdi po okoli 4 in smo ostali brez Scudetta. Juve, ki je zmagal, pa spet ni imel enega, ki bi izstopal po golih, ampak so si napadalci lepo porazdelili zadetke.

Točno to, evo, lepo napisano. Se strinjam z vsem, še posebej pa s tem delom. Sam enim pač nikoli ni prav, če pride mlad in obetaven igralec je narobe, če pride izkušen je narobe, če pride zvezdnik je narobe, ker je predrag,...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Juice dne 28. avg 2012 16:42

Tamb je napisal/-a:BOJAN: "I'll be joining Milan, it's official."

Bojan Krkič je v milanu

Lepo darilo za njegov rojstni dan.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 28. avg 2012 16:45

Penny je napisal/-a:....
In še za replika na to, da rabimo igralca, ki bo dal na sezone 20+ golov. NE RABIMO GA! Ko smo osvojili Scudetto, so dali Ibra, Robinho in Pato vsi po 14 golov in smo igrali veliko veliko boljše, ker se ni vedlo, od kje bo pokalo. Lani jih je dal Ibra 28, Robinho in Pato pa se mi zdi po okoli 4 in smo ostali brez Scudetta. Juve, ki je zmagal, pa spet ni imel enega, ki bi izstopal po golih, ampak so si napadalci lepo porazdelili zadetke.

Podpišem takoj, če bo letos isto, sem pa malo v dvomih, še posebej če se v roku parih krogov igra ne izboljša. Si me pa dobro prepričal s tvojim mnenjem, imaš prav.
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 28. avg 2012 16:56

Pato, el shaarawy, robinho, pazzini, niang in krkić... kdo pa bo spravil žogo do napadalcev?
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a tabl dne 28. avg 2012 17:26

Penny je napisal/-a:
Tadej je napisal/-a:Naše vodstvo je res gnilo...sploh ne gledajo, kaj milan rabi, samo da je ime, da bi prodali kakšno letno vstopnico več. Na kozlanje mi gre vse skupaj.

Ne, oni ne vejo, kaj Milan rabi, ti veš! Ker itak poznaš stanje in imaš tolko znanja, da ne vem, zakaj ne vodiš Real al pa Barco... Pizda, res sem včasih presenečen, kaj ste nekateri sposobni pisat tukaj...

Spet se udriha in pametuje brez premisleka. Folk, nimamo denarja. A vam je to jasno? Galliani dela s prazno denarnico, trudi se, pomladili smo ekipo, kar je bil tudi cilj. Yanga-Mbiwa je sam pred dnevi v izjavi rekel, da še ni obupal nad tem, da pride v Milan pred koncem prestopnega roka, če ne, je pa rekel, da pride naslednje leto. Za naslednje leto naj bi meli zmenjeno tudi za Strootmana, kar je razkril Van Bommel.

Bojana se bo vzelo zato, ker hoče Allegri menjat med sistemom 4-3-1-2 in 4-3-3 in zato rabi primerne igralce. Bojan je vseeno Barcina šola in ni nek šalabjzer tipa Ze Eduardo. Danes je šele dopolnil 22 let in ima potencial, da se razvije v vrhunskega igralca. Za Kakaja je kljub prihodu Bojana Pellegatti zatrdil, da še ni konec, ampak da se s tem samo vrši pritisk tako na njega kot na Real. Konec koncev lahko tu zgubi samo Real, ker bo moral igralca, ki ni v trenerjevih planih, plačevati krepko čez 10 milijonov.

Zdej nekaterim spet ni prav, da smo vzeli Nianga. Hvala bogu, da vsako leto vzamemo zelo obetavnega igralca. Sej, če bi šel v Arsenal, bi pa itak zdej vsi pisali, kako smo spet nesposobni.

bravo! Resnično mislim da, si povzel bistvo vsega v tem postu. Sama ekipa spolh ni slaba samo nekako manjka en jeziček na tehnici....jutri je nov dan!!!!!!!!!!! :bandiera:
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 28. avg 2012 17:27

Mislim da je Allegri menjava sistema 4-3-2-1 in 4-3-1-2. Proti Sampdoriji mislim da smo kar igrali 4-3-2-1 in ne 4-3-3 ali 4-3-1-2, na kar je namigovala tudi menjava Emanuelson-Robinho, ker sta potem bila na igrišču dva igralca, ki sta navajena igrati za napadalcem. Lahko pa da mate vi prav, ne rečem nič, ampak sam tako opažam sam.
Drugače sem pa bolj ali manj zadovoljen z letošnjim mercatom (do danes), ker smo ogromno zaslužili (Silva, Ibra), poslali vso staro gardo naenkrat stran (Nesta, Gattuso, Van Bommel, Seedrof) in tako da se prenova ne bo vlekla 5 let ampak smo že sedaj naredili gromozanski korak v pravo smer. Sam sem pa tudi zaenkrat zadovoljen z okrepitvami oz. vsaj z imeni katere smo pripeljali. Acerbi bi naj bil lani eden boljših, Zapata se mi je deloval izjemno všečno pri Udineseju in mi je bilo takrat škoda ker je zapustil Italijo, Montolivo je zanimiva okrepitev, kar velja tudi za Pazzinija. Constant in Traore pa sta mi isto kot Muntari, ni mi ravno všeč da sta prišla ampak nimam nič preveč proti. Morda se še celo izkažeta kot Muntari. Poleg tega pa smo pripeljali še Nianga in Gabriela, ki sta oba očitno izjemno nadarjena. Ne vem v čem je problem.
Priznam pa da tudi meni Krkič ni všeč, ampak če ga hoče Allegri potem podpiram njegov prihod, konec koncev bo Krkič najverjetneje samo zamenjava, razen če eksplodira, kar bi bilo pa še toliko bolje.
Sam nisem pričakoval da bomo briljirali proti Sampdoriji, saj konec koncev je pri Allegriju vedno tako da slabo štarta (isto je bilo pri Cagliarju), ampak tako zelo hudo kot eni pravite pa spet ni bilo. Sampdorija je v 90 min imela samo 2 pravi priložnosti, eno je zasoliral Eder, ena pa je bila spremenjena v zadetek in to ob kotu, kar se pač zgodi. Medtem je Milan tudi imel svoje priložnosti, konec koncev 2x okvir vrat, pa še nekaj strelov, ki srečno za goste niso končali v mreži (strel Flaminija recimo). Prvi polčas je pa res bil pozabo, ampak tudi take minute žal pridejo.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a rok0047 dne 28. avg 2012 17:42

no comment cakam na 31.08.2012.
Uporabniški avatar
rok0047
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 28. avg 2012 17:51

V drugem polčasu se je igralo 4-3-3 (Robinho, Pazzini, Boateng). Če pride Bojan se bo verjetno igralo tudi 4-2-3-1 (Montolivo/Ambrosini, Nocerino; Krkič/Faraon, Boateng, Robinho; Pazzo/Pato. V ta sistem bi pašal tudi Kaka, ki bi potem igral na sredini in Boa na desni, vsaj jaz si predstavljam neki takega.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost