Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a taura dne 28. avg 2012 19:06

Saga z napadalci se še ne končuje..Liverpool je pravkar dal dovoljenje da se začnemo pogajati z Andyjem Carrollom, in sicer prišel naj bi na eno letno posojo za 3 milijone € z možnostjo odkupa za 17 milijonov. Prav tako je danes dal Arsenal znak da se lahko začnemo pogajati z Nicklasom Bendtnerjem, Danskim napadalcem kateri zagotovo nebo ostal pri Arsenalu.
Torej po vseh teh stvareh ki se trenutno dogajajo, lahko kmalu pričakujemo tako postavo

-----------------Bendtner---------------------Carroll-------
---Shaarawy----------Pazzini---Niang---Pato-------------Bojan
---------------------Robinho---------------Boateng-----------
--------
--------
--------
----------------------------------Mesbah
----------------------------------Abbiati

:D

res bi rad vedel kaj imata gospoda B & G u glavi za letošnjo sezono..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 28. avg 2012 19:07

Sej veš da če Liverpool ponudi enega igralca Milanu, to ne avtomatsko pomeni, da ga ima Milan namen kupit?
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 28. avg 2012 19:12

Težko to komu dopovedat. Bi pa vsekakor bil za prihod Bendtnerja. 24-let, visok 195 cm, ravno to, kar rabimo. Za Arsenal je igral dobro, tudi letos na evropskem prvenstvu je bil dober in sem na tekmi Danske proti Portugalski, ko je zabil dva gola, prov si reku, tega bi pa lahko vzeli. Problem pri njemu je edino obnašanje, ker baje tip misli, da je najboljši na svetu in dela probleme, če ne igra. Zato se ga pri Arsenalu tudi želijo tako znebit. Samo takih problematičnih igralcev je bilo pri Milanu že malo morje, pa se je vsak v urejenem in družinskem okolju, ki vlada v Milanellu, umiril, tako da bi bilo vredno tvegat...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 28. avg 2012 19:15

Pa daj no, saj niste resni...poleg 6 napadalcev, bi še meli ali carrola ali bendtnerja...mancinijev sindrom pa se res hitro širi.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 28. avg 2012 19:22

OK vse lepo in prav, ampak Penny z nekaj posti nazaj se tokrat v eni stvari ne morem strinjat s tabo. To, da Milan nujno rabi kreativca in defenzivca ala van bommel je jasno vsem, do sedaj, do danes se je pripeljalo samo napadalce - mislim na Nianga in Krkića. Sam sem z njunim prihodom zadovoljen, ampak jasno je, da bo nekdo žogo moral spravit do napadalcev in tipa ala Kaka, ki bi to delal nimamo.

Ti napadi v stilu ja ti bolj veš kot oni tam, pejt trenirat barco, real bla bla pa so mi tudi na nivoju otroka. Da Milan igralce na sredini potrebuje vidijo navijači, mediji, skratka vsi. Je pa to dala jasno vedeti tudi prva tekma, kjer vemo kako je naša sredina izgledala. Mal strpnosti do komentarjev drugih pa je to to, mislim, da ni potrebno, da je vsak ki izraz mnenje pol napaden iz desetih strani. Žal pa tudi sam nisem več čisto prepričan, če naši res vedo kaj delajo, pa naj dela Galliani s prazno ali polno denarnico.

Sam prihod vsaj enga vezista še pričakujem, mi je pa še toliko bolj žal ker nismo zdilal pata naprej, kupil za tisti keš npr. Hernanesa pa Strootmana pa si za en lep čas preskrbljen. To, da se pa spet govori, da smo za nekoga zmenjen drugo leto, pa pozimi bla bla, temu pa sam več ne verjamem. Se spomnite, da se je lani pisal, da kako bo pozimi pa pršu kao Ganso, oziroma da smo nevem za koga vse že zmenjeni poleti bla bla. Vemo, da je od teh prišel samo Montolivo. Pa ne zdaj spet s klasičnim kdo je pa to reku, ker se je to dejansko pisalo.

Sam nekako navijam, da bi me Galliani presenetu, pripeljal kljub vsemu Kakaja, Drentheja in Belhando iz Montpelliera, ki mi je zelo všečen igralec. Ampak OK, to so mokre sanje..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 28. avg 2012 19:34

Alberto Paloschi je napisal/-a:V drugem polčasu se je igralo 4-3-3 (Robinho, Pazzini, Boateng). Če pride Bojan se bo verjetno igralo tudi 4-2-3-1 (Montolivo/Ambrosini, Nocerino; Krkič/Faraon, Boateng, Robinho; Pazzo/Pato. V ta sistem bi pašal tudi Kaka, ki bi potem igral na sredini in Boa na desni, vsaj jaz si predstavljam neki takega.

Ja bo kr držalo da smo igrali 4-3-3, ne vem zakaj se nisem spomnil, da Emanuelson lahko igra tudi v 4-3-3, je pa res da Boateng bolj paše v sistem 4-3-2-1, Robinho pabolj v 4-3-3. Bom vseeno verjel in priznal da imaš prav ker se še spomnem da sem opazil da so prvi polčas Robinho, SES in Boateng stali lepo v liniji. Sicer pa zanimiva postava 4-2-3-1, kjer bi tudi Kaka lahko prišel do izraza, sam dvomim da bomo igrali v tej postavitvi, čeprav če se pripelje Kakaja bo to verjetno najbolj smiselna formacija, kot si sam povedal.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 28. avg 2012 19:48

Kaj je lahko bolj bednega, kot napisat naši so največji debili, zraven pa ne napišeš zakaj, ne argumentiraš, če pa že, pa kriviš za vse po spisku enega človeka, malodane da ga ne obtožiš za lakoto v Afriki. Pa kaj mislite, da Galliani in Allegri ne vesta, kaj rabimo? Pa ljudje kje vi živite. Mi smo kao največji stručkoti, ki visimo za računalniki, oni so pa nesposobni debili. Pa kje živite? Resno no?
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a JaJeC313 dne 28. avg 2012 19:58

Penny je napisal/-a:Kaj je lahko bolj bednega, kot napisat naši so največji debili, zraven pa ne napišeš zakaj, ne argumentiraš, če pa že, pa kriviš za vse po spisku enega človeka, malodane da ga ne obtožiš za lakoto v Afriki. Pa kaj mislite, da Galliani in Allegri ne vesta, kaj rabimo? Pa ljudje kje vi živite. Mi smo kao največji stručkoti, ki visimo za računalniki, oni so pa nesposobni debili. Pa kje živite? Resno no?

ja očitno res ne vesta kaj rabimo a se ti ne zdi?
Uporabniški avatar
JaJeC313
Član prve Milanove ekipe

Kraj: Turnišče

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 28. avg 2012 20:12

Galliani je povedal, da je mercato končan. Zavrnili so Palomba, Carrolla ne bo, po Kakája ne bodo šli.

Zdej se pa odločte, kaj od tega mu boste verjeli. :)
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Nejck dne 28. avg 2012 20:14

Ja dejstvo je da se dela na tem, da bi pripeljali igralce na položajih, ki jih rabimo...Sam mislim, da sta ta dva nakupa(Niang, Krkič) čist kul..Niang definitivno igralec za prihodnost, Bojan pa se lahko pri nas dokaže in je spet nakup za naslednih 10 let. Hkrati pa Galliani skuša pripeljat določene igralce, vendar je dejstvo da so predragi. Sam pričakujem prihod Kakaja ter še enega defenzivca.

EDIT: Sam ne verjamem, da je mercato končan. Galliani le zbija cene.
Uporabniški avatar
Nejck
Član Kluba navijačev

Kraj: Ljubljana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost