Napisal/-a smoljo dne 28. avg 2012 19:22
OK vse lepo in prav, ampak Penny z nekaj posti nazaj se tokrat v eni stvari ne morem strinjat s tabo. To, da Milan nujno rabi kreativca in defenzivca ala van bommel je jasno vsem, do sedaj, do danes se je pripeljalo samo napadalce - mislim na Nianga in Krkića. Sam sem z njunim prihodom zadovoljen, ampak jasno je, da bo nekdo žogo moral spravit do napadalcev in tipa ala Kaka, ki bi to delal nimamo.
Ti napadi v stilu ja ti bolj veš kot oni tam, pejt trenirat barco, real bla bla pa so mi tudi na nivoju otroka. Da Milan igralce na sredini potrebuje vidijo navijači, mediji, skratka vsi. Je pa to dala jasno vedeti tudi prva tekma, kjer vemo kako je naša sredina izgledala. Mal strpnosti do komentarjev drugih pa je to to, mislim, da ni potrebno, da je vsak ki izraz mnenje pol napaden iz desetih strani. Žal pa tudi sam nisem več čisto prepričan, če naši res vedo kaj delajo, pa naj dela Galliani s prazno ali polno denarnico.
Sam prihod vsaj enga vezista še pričakujem, mi je pa še toliko bolj žal ker nismo zdilal pata naprej, kupil za tisti keš npr. Hernanesa pa Strootmana pa si za en lep čas preskrbljen. To, da se pa spet govori, da smo za nekoga zmenjen drugo leto, pa pozimi bla bla, temu pa sam več ne verjamem. Se spomnite, da se je lani pisal, da kako bo pozimi pa pršu kao Ganso, oziroma da smo nevem za koga vse že zmenjeni poleti bla bla. Vemo, da je od teh prišel samo Montolivo. Pa ne zdaj spet s klasičnim kdo je pa to reku, ker se je to dejansko pisalo.
Sam nekako navijam, da bi me Galliani presenetu, pripeljal kljub vsemu Kakaja, Drentheja in Belhando iz Montpelliera, ki mi je zelo všečen igralec. Ampak OK, to so mokre sanje..